Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Nosilec koles Menabo Project Tilting 3

Blagovna št.: 149635

Blagovna znamka: Menabo

Nosilec koles Menabo Project Tilting 3_1

Namenjen je prevozu različnih vrst koles. Montirate ga na vlečno kljuko avtomobila, zaradi česar je prevažanje koles toliko bolj udobno in enostavno. Z njim boste lahko prevažali do tri kolesa, z največjo možno obremenitvijo 45 kg.

Preberite več
Spletna cena
259,45 €

Spletna akcijska cena
238,70 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
259,45 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,37 € x 23
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Namenjen je prevozu različnih vrst koles. Montirate ga na vlečno kljuko avtomobila, zaradi česar je prevažanje koles toliko bolj udobno in enostavno. Z njim boste lahko prevažali do tri kolesa, z največjo možno obremenitvijo 45 kg.

Nosilec koles Menabo je namenjen montaži na vlečno kljuko


Ste navdušen kolesar in ne veste kako bi najbolj enostavno poskrbeli za prevoz vaših koles? Možnosti je veliko. Od strešnih prtljažnikov, nosilcev za kolesa za prtljažna vrata do nosilcev koles za na kljuko. Pred nakupom se je vsekakor vredno pozanimati o prednostih in slabostih različnih sistemov prtljažnikov, vsekakor pa je nosilec koles Menabo eden od najbolj elegantnih načinov prevoza koles.

Nosilec koles Menabo je namenjen montaži na vlečno kljuko, zato je običajno edina ovira pri nakupu, da mnogi nimajo na vozilih vlečne kljuke. Vsekakor je že pri nakupu avtomobila vredno razmisliti o tem, ali vlečno kljuko potrebujete ali ne. Vidimo, da je vlečna kljuka vsekakor uporabna, ne samo za vleko prikolice, ampak tudi za prevažanje koles.

Nosilec koles Menabo za udobno prevažanje koles

Nosilec za kolesa Menabo, ki ga namestite na vlečno kljuko, ima ogromno prednosti napram prevažanju koles na strehi avtomobila. Najbolj pomembna je ta, da je prevažanje koles na takšen način izjemno udobno, saj vam ni potrebno vaših koles dvigovati zelo visoko, ampak jih dvignete zgolj so višine vlečne kljuke. In kakšna kolesa lahko prevažate z nosilcem koles Menabo? Pri tem dejavniku ni nobenih ovir, saj je je nosilec koles Menabo namenjen prevažanju vseh vrst koles, od lahkih specialk, pa do nekoliko težjih gorskih koles ali vse bolj priljubljenih električnih koles. Previdni morate biti le pri obremenitvi. Z njim lahko vozite do 3 kolesa, z največjo obremenitvijo 45 kg.

To pa še ni vse udobje, ki vam ga nudi nosilec koles Menabo. Izjemno pomemben je podatek, da boste lahko, kljub naloženim kolesom, še vedno enostavno dostopali do prtljažnih vrat vozila, kar vam omogoča njegova funkcija nagiba. Ker nosilec koles popolnoma zakriva zadnjo luč in registrsko tablico, pri tem nikakor ne smete pozabiti tudi na to, da je potrebno nosilec koles ustrezno opremiti s tretjo registrsko tablico.

Nosilec koles Menabo je izdelan iz kakovostnih materialov

Dolgo življenjsko dobo nosilca koles Menabo pa zagotavljajo tudi skrbno izbrani materiali. Seveda je, zaradi njegove izpostavljenosti različnim vremenskim vplivom, pomembno, da je izdelan iz aluminija oziroma jekla s protikorozijsko zaščito, in hkrati odporen na praske.

Zavedati se morate, da je potrebno biti pri nakupu nosilca koles za na kljuko še posebej pozoren na vse certifikate ustreznosti, ki so garancija, da so nosilci koles, kot je tudi nosilec koles Menabo, ustrezno testirani. Nosilec koles je na vlečno kljuko pritrjen z močnim vijakom, zato je kraja le tega precej otežena. In podobno je kolesi. Čeprav je mnoge strah pred tatovi koles, pa jih v tem primeru lahko zaklenete s spiralno kolesarsko ključavnico in tako preprečite krajo.

Več o nosilcu koles Menabo Project Tilting 3

  • Montaža na kljuko avtomobila
  • Material: aluminij / nerjaveče jeklo
  • Barva: srebrna
  • Enostaven dostop do prtljažnih vrat vozila
  • Namembnost: prevoz maksimalno 3 koles
  • Teža 14.50kg
  • Maksimalna obremenitev 45 kg
  • Certifikati o ustreznosti: TÜV-GS, VCA
  • Nosilec ima funkcijo nagiba in tako nemoteno omogoča dostop do prtljažnih vrat, tudi z naloženimi kolesi

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Nosilnost (v kg):
45
Največje št. koles:
3
Teža (v kg):
15
Zapiranje nosilca:
Ne
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup