Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Gaming slušalke Redragon H112 MEMECOLEOUS

Blagovna št.: 262155

Blagovna znamka: REDRAGON

Gaming slušalke Redragon H112 MEMECOLEOUS

Za najboljšo igralno izkušnjo izberite gaming slušalke Redragon H112 MEMECOLEOUS.

Preberite več
Spletna cena
24,99 €

Spletna akcijska cena
16,01 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
16,01 €
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Za najboljšo igralno izkušnjo izberite gaming slušalke Redragon H112 MEMECOLEOUS.

Gaming slušalke Redragon zagotavljajo kakovostni stereo zvok. Ponašajo se z efektom vibriranja, samodejnim prilagajanjem vibracij in glasnosti ter z LED osvetlitvijo ob strani in vzdržljivim naglavnim delom s funkcijo nastavljanja. Spadajo v kategorijo naglavnih slušalk  z mikrofonom, ki bodo vašo gamersko izkušnjo ponesle še na višji nivo. Ponuja pester nabor funkcij med katerimi najdete efekt vibriranja , kontrolo glasnosti, samodejno prilagajanje vibracij in glasnosti, mikrofon, Led indikator delovanja in druge. Deluje s pomočjo 1,8 m kabla, ki bo poskrbel za udobno nošenje.

Za izvrstno gaming izkušnjo

Slušalke H112 MEMECOLEOUS so odlična izbira za vse gaming navdušence. Ponašajo se s kakovostnim stereo zvokom, zato boste vedno pravočasno slišali nasprotnika v videoigri, z vgrajenim mikrofonom pa boste lahko preprosto komunicirali s soigralci. Za dodatno vrhunsko izkušnjo pa bo poskrbela funkcija samodejnega prilagajanja glasnosti in odpravljanja šumov ter efekt vibriranja za pristnejše gaming doživetje.

Slušalke so izredno udobne, predvsem pa lahke, kar pomeni, da vam pri nošenju ne bo neprijetno, pa naj bo to kratek služben pogovor ali več urno igranje iger – gaming slušalke Redragon so res odlična prava izbira. Slušalke imajo mnogo različnih fukncij, ki pa so predvsem enostavne za uporabo. Tako bo vsako dodatno nastavljanje zvoka, vibracij in drugih funkcij, tudi v najbolj napetih trenutkih še vedno hitro in enostavno.

Poleg vseh funkcij, ki so izredno hitro dostopne in enostavne za uporabo, so slušalke Redragon tudi izredno lepo oblikovane. Lepe barve in čiste linije dizajna bodo poskrbele za ljubezen na prvi pogled.

Več o gaming slušalkah Redragon H112 MEMECOLEOUS

 • Tip slušalk: naglavne z mikrofonom
 • Zvok: stereo
 • Premer zvočnikov: 50 mm
 • Občutljivost: 109.8 dB+/-3
 • Občutljivost mikrofona: –38 dB+/-3 dB
 • Razpon frekvence zvočnikov: od 20 do 20.000 Hz
 • Razpon frekvence mikrofona: od 50 do 5000 Hz
 • Impedanca: 32 om
 • Funkcije: kontrola glasnosti, efekt vibriranja, samodejno prilagajanje glasnosti ter vibracij, mikrofon, LED indikator delovanja ob strani
 • Dolžina kabla: 1,8 mm
 • Masa: 450 g

Garancija: 1 leto, možnost podaljšanja na 3 leta z registracijo na spletni strani http://www.colby.si/redragon-garancija/

Podrobnosti izdelka
Brezžična povezava:
Ne
USB povezava:
Ne
Jack povezava:
Da
Kontrola glasnosti:
Da
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup