Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Nakupovanje v Petrol eShop

Lahko ob nakupu izdelkov izberem še montažo?

Ob nakupu pnevmatik ali izdelkov energetskih rešitev lahko v spletni trgovini Petrol eShop izberete še storitev montaže. Storitev montaže teh izdelkov lahko kupite tudi posebej.

Več o nakupu montaže v Petrol eShop si preberite v naših splošnih pogojih.

Nakup montaže pnevmatik

Ob nakupu pnevmatik v Petrol eShop lahko izberete še storitev montaže, ki jo izvajamo v naših servisnih delavnicah TipStop Vianor. Montažo izberete tako, da označite ustrezno polje ob posameznem izdelku oz. polje označite ob pregledu izdelka v košarici.

Storitev montaže pnevmatik lahko v naši spletni trgovini kupite tudi kot samostojno storitev. To pomeni, da vam bodo že kupljene pnevmatike namestili naši TipStop Vianor strokovnjaki.

Ob nakupu pnevmatik z montažo oz. nakupu storitve montaže morate nujno izbrati dostavo na naše prodajno mesto – na izbrani TipStop Vianor, kjer boste pnevmatike prevzeli oz. kjer vam jih bodo namestili na vozilo.

Nakup montaže energetskih rešitev

Ob nakupu izdelkov energetskih rešitev – klimatskih naprav, IR panelov, toplotnih črpalk in več –  lahko v Petrol eShop izberete še storitev montaže,.. Montažo izberete tako, da označite ustrezno polje ob posameznem izdelku oz. polje označite ob pregledu izdelka v košarici.

Storitev montaže energetskih rešitev lahko v naši spletni trgovini kupite tudi kot samostojno storitev. To pomeni, da vam bodo že kupljeno napravo namestili Petrol strokovnjaki.

Ob nakupu energetske rešitve z montažo oz. nakupu storitve montaže morate nujno izbrati dostavo na dom – izbrano energetsko rešitev vam bodo na dom namreč pripeljali naši strokovnjaki, ki bodo napravo tudi namestili oz. se bodo oglasili pri vas, da za vas namestijo napravo, ki jo že imate.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup