Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Zobna prha Blaupunkt DIR501

Blagovna št.: 221866

Blagovna znamka: Blaupunkt

Zobna prha Blaupunkt DIR501_1

Vodna prha Blaupunkt DIR501 omogoča dinamično in učinkovito čiščenje medzobnih prostorov s 3 načini delovanja: občutljivi zobje, dnevno in pulzno. 

Preberite več
Spletna cena
59,90 €

Spletna akcijska cena
46,72 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
59,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,68 € x 4
Več o izdelku

Vodna prha Blaupunkt DIR501 omogoča dinamično in učinkovito čiščenje medzobnih prostorov s 3 načini delovanja: občutljivi zobje, dnevno in pulzno. 

Zobna prha Blaupunkt DIR501

Zobna prha je naprava za vzdrževanje primerne ustne higiene, ki je odlično dopolnilo tradicionalnemu čiščenju in je dobra zamenjava za zobno nitko. Ker se večina bakterij, odgovornih za težave z zobmi in slab zadah, nahaja na območjih, ki so težko dosegljive in v medzobnih prostorih, ročno in električno tradicionalno ščetkanje navadno ne zadostuje za popolno čiščenje. To delo bo odlično opravila Blaupunktova visoko učinkovita zobna prha DIR 501.

Odlično čiščenje

Naprava učinkovito odstranjuje nečistoče in bakterije, zahvaljujoč visokemu pritisku vode, ki jo vlijemo v posebno posodo. Naslednji korak je izbira primernega programa, vklop naprave in namestitev nastavka iz katere tekočina izhaja na površino, ki jo čistimo. Primeren pritisk vode bo učinkovito izplaknil nečistoče in ostanke hrane ter poskrbel za čisto ustno votlino in predvsem medzobne prostore. Pritisk se lahko nastavi v območju od 40-90 PSI, učinkovita vodna črpalka omogoča do 1400 pulzov na minuto.

3 Načini delovanja

DIR501 lahko deluje na 3 načine. Prvi izmed njih - občutljivi zobje, je primeren za osebe z izpostavljenimi zobnimi vratovi in močno občutljivimi zobmi. Vodni curek, ki prihaja iz nastavka ima manj pritiska in ne povzroča draženja dlesni. Drugi način - dnevni je zasnovan za večino uporabnikov saj zagotavlja optimalno delovanje. Zadnji način - pulzni je sestavljen iz spremenljive moči toka vode, kar omogoča še boljšo učinkovitost.

Priročna uporaba

Naprava je opremljena z 2-minutnim časovnikom, ki omogoča nadzor časa čiščenja. Trdna konstrukcija in ergonomska oblika zagotavljata udoben oprijem med delovanjem, moden dizajn pa bo navdušil vse, ki cenijo estetiko. Vodna prha je brezžična naprava, ki izboljša udobje uporabe. Rezervoar za vodo 150 ml ne potrebuje pogostega polnjenja.

Celovita nega za oralno zdravje

V kompletu sta vključena dva nastavka, ki sta na voljo tudi v ponudbi Blaupunkt dodatne opreme ACC035. Pozabite na zobno nitko in ugotovite, kako učinkovita je zobna prha DIR501 pri čiščenju zob!

Več o zobni prhi Blaupunkt DIR501

  • Dinamično in učinkovito čiščenje
  • 3 načini delovanja:
    • občutljivi zobje, dnevno, pulzno
  • Časovnik: 2 minuti
  • Pritisk vode od 40 do 90 PSI
  • Učinkovita vodna črpalka do 1400 pulzov na minuto
  • 2 nastavka priložena (možnost menjave, na razpolago dodatki ACC035)
  • Prostoren vodni rezervoar (150 ml)
  • Brezžična uporaba

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Vrsta napajanja:
Baterijsko
Vrsta ščetke:
Zobna prha
Barva:
Bela
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup