Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Salamoreznica GRAEF SKS700, srebrna

Blagovna št.: 292086

Blagovna znamka: GRAEF

Salamoreznica GRAEF SKS700, srebrna

Eleganten fini rezalnik GRAEF SKS700 SILVER v popolnoma kovinskem dizajnu z edinstvenim konceptom osvetlitve, samonosen z osnovno ploščo iz nelomljivega stekla.

Preberite več
Spletna cena
669,99 €

Spletna akcijska cena
602,99 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
602,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
25,12 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Eleganten fini rezalnik GRAEF SKS700 SILVER v popolnoma kovinskem dizajnu z edinstvenim konceptom osvetlitve, samonosen z osnovno ploščo iz nelomljivega stekla.

CHEF'S LINE
Nepogrešljivi pomočniki ambiciozne kuhinje - S temi aparati se lahko vsak poda na lov za aromami in odkrije presenetljive okuse.

Rezalniki "Made in Germany"
Kot družinsko podjetje se GRAEF že več kot 60 let zavzema za izjemno kakovost izdelave, vzdržljivost in ne nazadnje dizajn univerzalnih rezalnikov. Vrednostna veriga Graef rezalnikov – od razvoja in proizvodnje do končne obdelave, logistike in popravil – poteka v glavni tovarni v Arnsbergu, Sauerland. Zato so "izdelani v Nemčiji v najboljšem primeru" in pomenijo odgovorno ravnanje in trajnostno poslovanje.

5 let garancije
Izredno dolga petletna garancija je obljuba kakovosti. V tem rezalniku so uporabljeni samo najboljši in trpežni materiali. Na primer, gladko rezilo iz masivnega jekla z votlim brušenjem ponuja profesionalno kakovost. Poleg tega je kondenzatorski motor popolnoma brez vzdrževanja v uporabi desetletja v drugih modelih Graef.

Popolnoma kovinska različica v profesionalnem dizajnu
Hladna, trdna polna kovina se združuje z zaobljenimi, vitkimi oblikami in nelomljivim steklom. Povsem kovinski zaščitni obroč rezila ne daje samo SKS700 edinstvenega vrhunskega videza, ampak tudi ščiti popolnoma jekleno rezilo univerzalnega rezalnika in ga varno pokriva. Obenem zaščitni obroč rezila poenostavi čiščenje rezila.

Pokrivna plošča rezila iz nerjavečega jekla
Zaradi notranje pokrivne plošče noža iz nerjavečega jekla teče le zunanji rob noža in zaradi nizkega trenja zagotavlja najboljše rezultate rezanja s tem večnamenskim rezalnikom.

Gladko, popolnoma kaljeno rezilo iz masivnega jekla O 170 mm
Odstranljivo rezilo iz masivnega jekla, obdelano iz enega kosa posebnega nerjavečega jekla, popolnoma utrjenega z votlim brušenjem.

Edinstven koncept osvetlitve
Večja varnost zahvaljujoč LED-Safety-Control (prikaz stanja za odprto ali zaprto režo) ter osvetljenemu rezalnemu območju in osvetljeni nastavitveni lestvici za nastavitev debeline reza.

Osvetljena lestvica za nastavitev
Osvetljena nastavitvena lestvica za nastavitev debeline reza zagotavlja najboljšo berljivost izbrane debeline reza.

Enostavno odstranjevanje noža
Zahvaljujoč posebni napravi za odstranjevanje rezila se pokrov rezila enostavno sprosti z enim gibom in rezilo univerzalnega rezalnika po uspešni uporabi varno odstranite in ga očistite maščobe in ostankov rezanja.

MiniSlice-Aufsatz
Priložen je MiniSlice za varno, hitro in popolno rezanje tanjših in manjših živil.

Motorna tehnologija brez vzdrževanja
Rezalnik Graef SKS 700 je opremljen s 170-vatnim kondenzatorskim motorjem. Ta motor je močan, šepetajoče tih in ne zahteva vzdrževanja. Pri konstantni hitrosti motor zagotavlja enostavno rezanje brez izgube moči. Zaradi svoje trdne konstrukcije (izdelano v Nemčiji) kondenzatorski motor zagotavlja najboljše rezultate rezanja.

Trajnostno in regionalno
Pri razvoju rezalnika Graef SKS 700 smo poseben poudarek dali trajnosti in regionalnosti. Zato 85 % vgrajenih komponent izvira od regionalnih dobaviteljev iz Severnega Porenja-Vestfalije, v najboljšem primeru "Made in Germany". Poleg tega je embalaža zasnovana trajnostno. Na koncu življenjskega cikla izdelka in razstavljene na posamezne kose se lahko rezalniki Graef vrnejo v verigo materialov, ki jih je mogoče reciklirati.

Red Dot Award: Product Design 2022
Purističen, eleganten in lepo oblikovan – prvi osvetljeni fini rezalnik GRAEF je prejel nagrado Red Dot Award: Product Design 2022. Nagrada Red Dot Award je eno največjih oblikovalskih tekmovanj na svetu. Udeleženci predložijo izdelke, komunikacijska dela in blagovne znamke ter prototipe in koncepte v treh disciplinah. Rezalnik GRAEF SKS700 je prepričal mednarodno žirijo v celotni liniji in zdaj nosi nagrado, ki mednarodno velja za izjemno kakovost oblikovanja.


GRAEF - NEMŠKA VRHUNSKOST Z VEČ KOT 100-LETNO TRADICIJO
Leta 1920 ustanovljeno podjetje Gebr. Graef GmbH & Co. KG iz Arnsberga je eden vodilnih proizvajalcev salamoreznic za zasebno in komercialno uporabo. V letu 2020 je družinsko podjetje že praznovalo 100-letnico obstoja. 100 % inovativnost, 100 % inženiring, 100 % trajnost in še veliko več – za pomembno leto 2020 je GRAEF oblikoval jedrnata sporočila, ki odlično povzemajo filozofijo družinskega podjetja, njegove vrednote in dosežke. Takšnoo podjetje – zdaj družinsko vodeno v četrti generaciji – že dolgo ne predstavlja le najvišje kakovosti »Made in Germany«, temveč tudi odgovorno in trajnostno poslovno prakso.

Inovativni izdelki iz tovarne v Arnsbergu še naprej postavljajo industrijske standarde, še posebej večnamenski rezalniki in salamoreznice za zasebna gospodinjstva. Z brusilci za nože, espresso aparati z ročko, mlinčki za kavo, penilniki mleka, grelniki vode, toasterji in pekači za vaflje podjetje GRAEF poskrbi tudi za vsakodnevno, vsestransko uživanje. Nacionalno in mednarodno so njegovi izdelki znani po zares visokokakovostni izdelavi, vzdržljivosti, prijaznosti do uporabnika in prefinjenem dizajnu. Večkrat so prejeli najbolj prestižne nagrade za oblikovanje in vedno znova dosegajo najvišje ocene na testih izdelkov. Od leta 2009 je bil GRAEF večkrat imenovan za "blagovno znamko stoletja" (German Standards), pred kratkim pa je prejel nagrado Plus X kot "najboljša blagovna znamka leta 2020".

Več o salamoreznici GRAEF SKS700

  • Barva: srebrna
  • Funkcija: enostavno čiščenje; varnost otrok z vklopno zaščito; večja varnost zahvaljujoč varnostnemu nadzoru LED; edinstven koncept osvetlitve; enostavno odstranjevanje noža
  • Dolžina rezanja: 230 mm
  • Oprema: dodatna fina nastavitev debeline reza v območju 0 - 2 mm za še bolj natančne reze; osvetljeno območje rezanja; popolnoma kovinski zaščitni obroč za nož; trden, eloksiran aluminijast omejevalec za večjo odpornost proti obrabi; debelina rezanja 0 - 20 mm; voziček s podporo iz nerjavečega jekla; pokrivna plošča rezila iz nerjavečega jekla; osvetljena lestvica za nastavitev
  • Dizajn: popolnoma kovinska različica v profesionalnem dizajnu; konzolni s stekleno osnovno ploščo iz stabilnega varnostnega stekla; trajnostno in regionalno
  • Nagrada Red Dot: Product Design 2022
  • Rezilo: gladko, popolnoma utrjeno rezilo iz masivnega jekla O 170 mm
  • Prestavljanje: prestavljanje vozička
  • Napajanje: 230 V ~ 170 W 50 Hz; šepetajoče tihi kondenzatorski motor, 170 W, brez vzdrževanja
  • Debelina rezine: 0 - 20 mm
  • Obseg dobave: držalo za hrano; brusilnik za nože; nastavek MiniSlice; pladenj iz nerjavečega jekla
  • Mere (D x Š x V): 370 x 315 x 250 mm
  • Teža: 7,5 kg

Garancija: 5 let

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup