Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Salamoreznica

Blagovna št.: 157591

Salamoreznica_1

Namenjena je rezanju vseh vrst mesnin, sirov ali zelenjave. Izdelana je iz lesa, zato je primerna tudi kot izvirno darilo, uporabite pa jo lahko v zidanicah, vikendih, prikolicah ali piknikih v naravi.

Preberite več
Spletna cena
69,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,65 € x 6
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Namenjena je rezanju vseh vrst mesnin, sirov ali zelenjave. Izdelana je iz lesa, zato je primerna tudi kot izvirno darilo, uporabite pa jo lahko v zidanicah, vikendih, prikolicah ali piknikih v naravi.

S slamoreznico boste pripravili najbolj okusne in na pogled mične narezke

Rezanje mesnin na roke je za marsikoga neprijetno opravilo, ki ga lahko spravi ob živce. Na eni strani mesnina ni narezana na tako tanko, kot bi si želeli, na drugi strani pa je vsak odrezan kos različne debeline. Ste torej eden izmed tistih, ki ob rezanju mesnin na roke najprej pomisli na to, kako bi bilo lepo, če bi imeli pri roki slamoreznico? Dejstvo je, da je slamoreznica postala vsestranski kuhinjski pripomoček, ki vam bo olajšal pripravo vaših najljubših jedi.

Je že res, da že sama beseda slamoreznica nakazuje na to, da z njo režemo salame in druge vrste mesnin sli suhomesnatih izdelkov. Vendar temu ni tako. Kako vsestranski pripomoček je salamoreznica, pove podatek, da lahko z njo režemo tudi različne vrste sira in zelenjave. Na ta način boste s samo eno salamoreznico lahko ustvarili izjemno okusne in že na pogled lepe narezke.

Salamoreznica je izdelana iz slovenskega lesa

Različne salamoreznice se med seboj že na prvi pogled zelo razlikujejo, če pa se vanje še bolj poglobimo, bomo ugotovili, da so razlike med njimi še večje. Kakorkoli, če ste pristaš naravnih materialov, je vsekakor za vas najbolj primerna salamoreznica iz lesa, ki je izdelana izključno iz slovenskega lesa. Ta salamoreznica iz lesa je zaščitena s parafinskim oljem, njeno 25 cm dolgo rezilo pa je z kakovostnega nerjavečega jekla. Njeno čiščenje je zato izjemno enostavno, saj boste za to potrebovali le mokro krpo.

Verjetno se boste spraševali, kako je lahko slamoreznica iz lesa enako učinkovita kot ostale kovinske salamoreznice. Vendar pa je strah popolnoma odveč. Čeprav salamoreznica iz lesa ne potrebuje električne energije, boste z njo lahko brez težav narezali suhomesnate izdelke do premera 6 cm. Pri tem je zelo dobro poskrbljeno tudi za vašo varnost. Za to poskrbi varnostni čep, ki onemogoča zdrs rezila med premikanjem.

Lesena salamoreznica je vsestransko uporabna v različnih situacijah

Izdelki iz lesa nam pogosto pričarajo pridih nostalgije, saj so nekoč v naših gospodinjstvih prevladovali izključno pripomočki iz lesa. Les je tako naraven material, ki je še vedno izjemno priljubljen, saj ustvari posebno vzdušje domačnosti. In nič drugače ni, ko je v naših mislih lesena salamoreznica.  Prav zaradi tega je salamoreznica lahko zelo izvirno poslovno ali rojstnodnevno darilo, primerna pa je tudi za vsako domačo mizo.

Čeprav so med ljudmi zelo priljubljeni različni električni aparati in roboti, s katerimi si olajšamo marsikatero opravilo, pa lesena salamoreznica deluje brez električne energije. Verjetno se boste na tej točki spraševali, zakaj bi jo potem sploh potrebovali. Poleg tega, da gre za zelo kakovosten gospodinjski pripomoček, boste leseno salamoreznico lahko uporabljali praktično povsod, na pikniku, vrtu, zabavi ali druženjih v naravi.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup