Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Palični mešalnik Blaupunkt HBD501 HBD501 BK

Blagovna št.: 221849

Blagovna znamka: Blaupunkt

Palični mešalnik Blaupunkt HBD501 BK_1

Palični mešalnik HBD501 je opremljen z zmogljivim a tihim DC motorjem, z močjo 1000W, kar je redka lastnost primerljivih naprav za domačo uporabo.

Preberite več
Spletna cena
59,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
29,95 € x 2
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Palični mešalnik HBD501 je opremljen z zmogljivim a tihim DC motorjem, z močjo 1000W, kar je redka lastnost primerljivih naprav za domačo uporabo.

Udobje in učinkovitost delovanja, sta osnovni zahtevi v našem hitrem življenjskem slogu.

Posebno ukrivljeno rezilo, s titanovo prevleko, izboljša sposobnost prestrezanja hrane in povečuje zmogljivost mešanja. Palica za mešanje iz nerjavečega jekla, s posebej oblikovanimi luknjami, je zasnovana tako, da izboljša učinkovitost dinamičnega pretoka na območju rezila. Mešalnik je narejen iz visoko kakovostnih materialov, brez BPA, kar zagotavlja varnost za naše zdravje.

S to napravo boste lahko pripravili kremno juho, koktajle, zmleli oreščke ali sekljali peteršilj. Poleg tega bo naprava zavzemala malo prostora, zato jo lahko po uporabi zlahka pospravite v kuhinjsko omarico. Kuhanje bo s takšnim asistentom, postalo pravi užitek.

Moč in kakovost 

HBD501 je opremljen z zmogljivim a tihim DC motorjem, z močjo 1000W, kar je redka lastnost primerljivih naprav za domačo uporabo. Prav zato, vam HBD501 ne pomaga le pri pripravi juh in hrane za dojenčke, temveč tudi pri mletju trših stvari, kot so oreščki. Hitrost rezila se lahko regulira, delovanje se lahko upravlja z enim gumbom na vrhu držala.

Funkcionalnost 

Štirikrako rezilo, prevlečeno s titanovo prevleko je najpomembnejši sestavni del HBD501 in lahko pospeši postopek mešanja ter širi nabor živil, ki jih lahko pripravite z uporabo mešalca. Rezalni robovi so nameščeni pod optimalnimi koti, ki zagotavljajo natančnost pri rezanju vseh komponent. Posebno ukrivljeno rezilo, izboljša sposobnost prestrezanja hrane in povečuje zmogljivost mešanja. Palica za mešanje iz nerjavečega jekla, s posebej oblikovanimi luknjami, je zasnovana tako, da izboljša učinkovitost dinamičnega pretoka na območju rezila.

Eleganten dizajn 

HBD501 mešalnik je narejen iz visoko kakovostnih materialov, brez BPA, kar zagotavlja varnost za naše zdravje. Držalo naprave je kombinacija dveh vzdržljivih materialov: z gumo prevlečene plastike in nerjavečega jekla. Ergonomična oblika in zelo enostaven ter estetski dizajn, dopolnjujejo udobje uporabe HBD501. Klasične barve se bodo prilegale vsaki sodobni kuhinji.

Več o paličnem mešalniku Blaupunkt

  • Zmogljiv, tih DC motor, 1000 W
  • Gladka regulacija hitrosti
  • Snemljiva mešalna palica iz nerjavečega jekla
  • Posebej zasnovana oblika gredi, za boljši pretok hrane med rezili
  • Posebno oblikovano štirikrako rezilo s titanovo prevleko
  • Dodatki: Plastična merilna posoda, sekljalnik
  • Visoko kakovostni materiali, brez BPA
  • Napajanje: 220-230V~50/60Hz
  • Moč: 1000 W

Garancija: 1 leto

Podrobnosti izdelka
Vrsta mešalnika:
Palični mešalnik
Moč (v W):
1000
Priložena posoda:
Da
Prostornina posode (v l):
0.5
Drobljenje ledu:
Da
Gnetenje:
Ne
Stepenje:
Da
Rezanje:
Ne
Ribanje:
Ne
Stiskanje soka:
Ne
Mlinček za meso:
Ne
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 12 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup