Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Sušilni stroj Gorenje DNE8B

Blagovna št.: 284780

Blagovna znamka: Gorenje

Sušilni stroj Gorenje DNE8B

Samostoječ sušilni stroj DNE8B, ki ponuja možnost zakasnelega sušenja perila, sodi v A energijski razred učinkovitosti. Primeren je za športna oblačila, otroška oblačila, volno in še veliko več. Izbirate lahko kar med 15 različnimi programi. 

Preberite več
Spletna cena
489,90 €

Spletna akcijska cena
391,92 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
396,82 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
16,33 € x 24
Več o izdelku

Samostoječ sušilni stroj DNE8B, ki ponuja možnost zakasnelega sušenja perila, sodi v A energijski razred učinkovitosti. Primeren je za športna oblačila, otroška oblačila, volno in še veliko več. Izbirate lahko kar med 15 različnimi programi. 

Razred kondenzacije A

Pri vsakem sušilnem ciklu sušilniki WaveActive utekočinijo prepričljivih 90 % vlage iz oblačil, kar zagotavlja popolnoma suho perilo in odpravlja težave s čezmerno vlago v vašem domu. To pomeni, da se v vaš življenjski prostor letno sprosti 55 l vode manj, v primerjavi s sušilniki z razredom učinkovitosti kondenzacije B. 

Odpravljene težave čezmerne vlage zaradi sušenja oblačil

Pri vsakem sušilnem ciklu sušilniki WaveActive utekočinijo prepričljivih 90 % vlage iz oblačil, kar zagotavlja popolnoma suho perilo in odpravlja težave s čezmerno vlago v vašem domu. To pomeni, da se v vaš življenjski prostor letno sprosti 55 l vode manj, v primerjavi s sušilniki z razredom učinkovitosti kondenzacije B.

Trije koraki in ste pripravljeni

Preprost vmesnik z na sredino postavljenim izbirnim gumbom vam omogoča, da začnete sušiti v samo 3 preprostih korakih: vklopite sušilnik, izberite program in pritisnite start! Brez vsakih podmenijev za izbiro dodatnih funkcij in nastavitev, a vseeno imate možnost izbirati nastavitve na velikem vmesniku na dotik, zato ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila posušena tako, kot želite vi.

Odlična skladnost z vašimi potrebami

Naša tehnologija zagotavlja sušenje vseh vrst tkanin na najboljši možni način z optimalno kombinacijo temperature, vrtenja in časa. Te nastavitve je mogoče dodatno prilagoditi različnim načinom sušenja, kar vam omogoča, da najdete pravo kombinacijo za svoje trenutne potrebe.

Hitra osvežitev vaših oblačil

Poseben program za osvežitev vaših oblačil po športnih dejavnostih ali po večerji. Svež zrak pomaga odstranjevati različne vonje, neprijeten duh po hrani in cigaretah. V 30 minutah so vaša oblačila pripravljena za nošenje in so skoraj tako sveža, kot da bi bila ravnokar oprana.


Športna oblačila pripravljena, da jih oblečete

Občutljiva športna oblačila in druge visokotehnološke tkanine zahtevajo posebno nego. Zato je bil ta program razvit posebej za sušenje kosov, ki jih običajno ne smete sušiti v sušilniku.

Odlično posušeno brez zvijanja

Pri sušenju rjuh in drugih večjih kosov posteljnine lahko v sušilniku nastane velik zvit vozel. Program za posteljnino z natančno preučenimi algoritmi in obračanjem bobna v obe smeri preprečuje zvijanje in zagotavlja izjemne rezultate sušenja.

Posebna skrb za otroška oblačila

Včasih lahko majhna otroška oblačila na koncu programa sušenja ostanejo nekoliko vlažna. Ta poseben program je zasnovan tako, da je tudi čisto zadnji pajac popolnoma suh in celo manj zmečkan.

Posušeno ob pravem času

Nastavite postopek sušenja vnaprej in pustite, da sušilnik deluje, kadar je to najprimernejše, na primer, ko je elektrika cenejša. Oblačila so posušena na predhodno nastavljeno raven in pripravljena za likanje ali shranjevanje v omari.

Manj tresenja, manj hrupa

Te posebne stranice zmanjšujejo vibracije sušilnika, da je manj glasen med postopkom sušenja in bolj stabilen.

Popolna vrata

Velika vrata, izdelana iz enega samega kosa iz umetne mase brez vijakov, zagotavljajo stabilnost, preprečujejo nadležno škripanje in cviljenje. Odprejo se za celih 180 stopinj, zato je polnjenje in praznjenje bobna tako zelo enostavno, kot je le lahko.

Nič več praznjenja posode s kondenzatom

Kondenzacijski sušilnik s cevjo AutoDrain lahko priključite na vaš vodovodni sistem. Težave z ročnim praznjenjem posode za kondenzat so odpravljene.

Varno za radovedne otroke

Čelno ploščo lahko zaklenete s pritiskom na posebno kombinacijo tipk, kar preprečuje, da bi otroci uporabljali aparat, ko niste v bližini in s tem onemogočite nenamerno spreminjanje nastavitev.

Nič več nadležnih piskov

Sušilniki WaveActive niso prijazni le do perila, ampak tudi do vaših ušes. Rahli toni dajejo nežne informacije o funkcijah ali programih, ki jih izberete.

Senzonzorska tehnologija za učinkovito delovanje

Pametni senzor samodejno nadzira postopek sušenja glede na izbrani program, vrsto perila in želeno raven suhosti. Senzorji zaustavijo sušenje, ko oblačila dosežejo to raven, torej niso preveč posušena.

Več o sušilnem stroju Gorenje DNE8B

 • Družina izdelka: sušilnik perila
 • Vrsta izdelka: kondenzacijski
 • Razred energijske učinkovitosti: B
 • Linija izdelka: essential Line
 • Barva izdelka: bela
 • Zasteklitev vrat: enojna
 • Stranske stranice StableTech: da
 • Razred kondenzacijske učinkovitosti: A
 • Polnitev sušenje: 8 kg
 • Premer vrat: 35,0 cm
 • Kot odpiranja vrat: 180 °
 • Pogon: standardni motor
 • Digitalni prikazovalnik preostalega časa delovanja: da
 • Dodatne funkcije: sistem proti mečkanju AntiCrease, nižja temperatura sušenja, dodatno sušenje, prednastavitev začetka delovanja StartDelay
 • Nivo hrupa sušenja: 65 dB(A)
 • Material bobna: pocinkana pločevina
 • Bruto teža: 41.9 kg
 • Neto teža: 40 kg
 • Napetost: 220–240 V
 • Priključna moč: 2700 W
 • Dimenzije produkta (V x Š x G): 85 × 60 × 62,5 cm
 • Dimenzije zapakiranega produkta (V x Š x G): 87 × 64 × 69 cm

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Vrsta pralnega stroja:
Sušilni stroj
Energijski razred:
B
Invertni motor:
Ne
Toplotna črpalka:
Ne
Nalaganje perila:
Prednje polnjenje
Časovni zamik pranja:
Da
Glasnost pri ožemanju (v dB):
65
Maksimalna teža (v kg):
8
Širina (cm):
60
Globina (v cm):
62
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup