Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Pralni stroj Hoover H5WPB49AMBC/1-S, 9 kg

Blagovna št.: 284696

Blagovna znamka: Hoover

Pralni stroj Hoover H5WPB49AMBC/1-S, 9 kg

Odkrijte nov pralni stroj Hoover iz linije H-WASH 550 Pro H5WPB49AMBC/1-S z zmogljivostjo pranja 9 kg in hitrostjo ožemanja do 1400 obratov/min. 

Preberite več
Spletna cena
499,90 €

Spletna akcijska cena
474,91 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
474,91 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
19,78 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Odkrijte nov pralni stroj Hoover iz linije H-WASH 550 Pro H5WPB49AMBC/1-S z zmogljivostjo pranja 9 kg in hitrostjo ožemanja do 1400 obratov/min. 

H-WASH 550
H-WASH 550 je visoko učinkovit in dolgotrajen pralni stroj, ki prinaša popolne rezultate pranja. Inverterski Eco-Power motor nove generacije zagotavlja, da se stroj uvršča v energijski razred A, najboljši v kategoriji. Novi program Allergy Care Pro zagotavlja tudi vrhunsko higieno in nego z globokim delovanjem pare, s samodejnim odmerjanjem Eco Doser pa boste vedno uporabili popolno količino detergenta in tako zmanjšali količino odpadkov.

Odlični rezultati v krajšem času
Vaša oblačila bodo pripravljena v krajšem času. Tehnologija Active Balance izboljša postopek ožemanja za popolne rezultate spiranja, hkrati pa skrajša čas pranja in vibracije stroja.

Nič več zabarvanih in skrčenih oblačil
Pozabite na etikete z navodili! Uporabite funkcijo Scan to Care in si ustvarite svojo virtualno garderobo. Samo poslikajte oblačila, aplikacija hOn bo zbrala in shranila vsa navodila za pranje ter predlagala najustreznejši program nege zanje. 

Uporabne dodatne funkcije
Izboljšajte učinkovitost pranja z aplikacijo hOn: dostopajte do več kot 60 namenskih ciklov, preverite koristne nasvete za pranje in spremljajte porabo, da še izboljšate učinkovitost stroja. Upravljajte svoj pralni stroj na daljavo preko pametnega telefona in izkoristite tudi programirane posodobitve vzdrževanja.

Najboljši rezultati in varčna poraba
S programom Auto Care boste imeli ob varčni porabi vode in detergenta najboljše rezultate. Napredni algoritem izračuna in samodejno nastavi najprimernejši program, ki prilagodi porabo detergenta in vode ter čas pranja glede na vrsto tkanin in količino perila.

Dolgotrajno in učinkovito delovanje 
H-WASH 550 se uvršča v energijski razred A. Ima motor brez krtač s trajnim magnetom, najbolj dolgotrajno, zmogljivo in učinkovito tehnologijo z jermenskim pogonom, ki je na voljo na trgu.

Varčna poraba detergenta/optimalna odmera
Zagotovite si popolne rezultate pranja, brez truda in ob varčni porabi. Izberite funkcijo Eco Doser in na zaslonu se bo prikazala optimalna odmera detergenta glede na dejansko količino perila v bobnu.

Vedno sveže oprana oblačila
Program Steam Care Pro Cycle: Intenzivno delovanje pare bo poskrbelo za vaša oblačila in osvežilo vlakna tkanin. Intenziven tok pare se razprši v bobnu, da odstrani vonjave in zmehča vse vrste vlaken.

Globinsko čiščenje perila
Zagotovite si vrhunsko dnevno higieno in izboljšajte svoje vsakodnevno počutje s programom Allergy Care Pro. Kombinirano delovanje pare in močnega spiranja ter podaljšan čas pranja na temperaturi 60 ° iz vašega perila odstrani do 99,9 % delcev onesnaženja in škodljivih alergenov, kar je potrdila ustanova British Allergy Foundation. 

Učinkovito pranje
Power Care System ustvari popolno mešanico vode in detergenta in jo razprši neposredno v boben, tako da prodre skozi vlakna, kar zagotavlja profesionalne rezultate tudi pri nižjih temperaturah.

vrhunska učinkovitost
Nadzor nad porabo je sedaj povsem možen. KG Mode Plus, nov inteligentni algoritem za optimalno delovanje v vseh okoliščinah pranja prilagaja porabo vode in energijo ter čas glede na dejansko količino perila.

Popolna nega vaših oblačil
Poskrbite za svoja najljubša oblačila. Izbirajte med različnimi programi nege, zasnovanimi za vse vrste oblačil, ki bodo med pranjem dalj časa ohranjali vlakna tkanin.

Najvišja učinkovitost v razredu A
Skladno z novo energijsko nalepko ta pralni stroj razreda A zmanjšuje porabo do 51 % v primerjavi z razredom G, varčuje z energijo in varuje okolje.

Več o pralnem stroju Hoover H5WPB49AMBC/1-S

  • Zmogljivost pranja: 9 kg H-WASH 550 Pro
  • Razred energijske učinkovitosti pranja: A
  • Poraba energije na 100 ciklov pranja: 49 kWh
  • Največja hitrost ožemanja: 1400
  • Globina do 50 cm: ne
  • Inverter motor: da
  • Glasnost med ožemanjem: 76 db
  • Zamik vklopa: da 0-24h
  • Tehnologija pranja: Inverter motor Eco Power, Power Care sistem, Parna funkcija, Allergy Care program, Kg Mode Plus, Eco Doser
  • Posebni programi: Wifi / Bluetooth povezljivost
  • Upravljanje na daljavo: da Preko aplikacije hOn
  • Mere (Š x V x G): 600 x 850 x 530 mm
  • Teža: 64 kg
  • Dodatne informacije: Funkcija Scan to Care

Garancija: 2 leti (Možnost podaljšanja garancije na 5 let v 30 dneh po nakupu na spletni strani: https://www.hoover-home.com/sl_SI/podaljsanje-garancije/).

Podrobnosti izdelka
Vrsta pralnega stroja:
Pralni stroj
Energijski razred:
A
Invertni motor:
Da
Toplotna črpalka:
Ne
Nalaganje perila:
Prednje polnjenje
Pranje v pari:
Da
Št. obratov centrifuge (v obr./min):
1400
Glasnost pri ožemanju (v dB):
76
Maksimalna teža (v kg):
9
Širina (cm):
60
Globina (v cm):
53
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup