Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Pralni stroj Electrolux EW6TN4261,D, 6 kg, zgoraj polnjenje

Blagovna št.: 280246

Blagovna znamka: Electrolux

pralni-stroj-electrolux-ew6tn4261-d--6-kg--zgoraj-polnjenje

Pralni stroj Electrolux EW6TN4261 s polnjenjem zgoraj s sistemom SensiCare prilagodi dolžino programa količini perila. Uporabi ravno pravšnjo količino vode, časa in energije, da zagotovi odlično nego perila, ne glede na količino. 

Preberite več
Spletna cena
659,01 €

Spletna akcijska cena
579,93 €
Prihranek
79,08 € (-11%)
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
48,33 € x 12
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Pralni stroj Electrolux EW6TN4261 s polnjenjem zgoraj s sistemom SensiCare prilagodi dolžino programa količini perila. Uporabi ravno pravšnjo količino vode, časa in energije, da zagotovi odlično nego perila, ne glede na količino. 

Perilo izgleda dobro dvakrat dlje časa. Perilo je mehko in dlje časa diši s programom SoftPlus. Perilo se prepoji z mehčalcem pred zadnjim izpiranjem, kar zagotovi skrbno nego perila. 

Program Anti-Allergy s certifikatom Swissatest je visokozmogljiv cikel pranja, ki iz oblačil odstrani več kot 99,99 % bakterij in virusov*. Z ohranjanjem temperature pranja nad 60 °C lahko prav tako zmanjšate vsebnost alergenov. Svoja volnena oblačila lahko povsem mirno perete v pralnem stroju s ciklom s certifikatom Woolmark Blue. Perilo opere nežno in skrbno, kot bi ga oprali ročno. Oblačila tako ohranijo obliko in mehkobo, kar pomeni, da lahko v svojih volnenih oblačilih uživate dlje.

Vsak dan nežno pranje
 

Pralni stroj 600 s polnjenjem zgoraj s sistemom SensiCare prilagodi dolžino programa količini perila. Uporabi ravno pravšnjo količino vode, časa in energije, da zagotovi odlično nego perila, ne glede na količino. Perilo izgleda dobro dvakrat dlje časa.

Sistem SensiCare ― Prilagojena nega v krajšem času 

Naš sistem SensiCare stehta vsako količino perila in samodejno prilagodi program, tako da se vaša oblačila perejo ustrezno dolgo. Na ta način preprečite prekomerno pranje in poskrbite, da perilo dalj časa ohrani lep izgled in je prijetnejše na otip. 

Ohranite svežino s SoftPlus 

Perilo je mehko in dlje časa diši s programom SoftPlus. Perilo se prepoji z mehčalcem pred zadnjim izpiranjem, kar zagotovi skrbno nego perila. 

Prihranite energijo z Eco TimeManager 

Energetsko učinkovito pranje z možnostjo Eco TimeManager. Prihranite vire in prilagodite dolžino pranja vašim potrebam brez kompromisov glede kakovosti. Oblačila so oprana skrbno in učinkovito.

Odstrani več kot 99,99 % bakterij in virusov* iz oblačil 

Program Anti-Allergy s certifikatom Swissatest je visokozmogljiv cikel pranja, ki iz oblačil odstrani več kot 99,99 % bakterij in virusov*. Z ohranjanjem temperature pranja nad 60 °C lahko prav tako zmanjšate vsebnost alergenov.

Cikel s certifikatom Woolmark Blue 

Svoja volnena oblačila lahko povsem mirno perete v pralnem stroju s ciklom s certifikatom Woolmark Blue. Perilo opere nežno in skrbno, kot bi ga oprali ročno. Oblačila tako ohranijo obliko in mehkobo, kar pomeni, da lahko v svojih volnenih oblačilih uživate dlje. 

Več o pralnem stroju Electrolux EW6TN4261

 • Specifikacije https://www.electrolux.si/laundry/laundry/washing-machines/top-loader-washing-machine/ew6tn4261/
 • Zmogljivost pranja: 6 kg
 • Razred energijske učinkovitosti pranja: D
 • Poraba energije na 100 ciklov pranja: 65 kWh
 • Največja hitrost ožemanja: 1200
 • Globina do 50 cm: ne
 • Inverter motor: ne
 • Glasnost med ožemanjem: 78 db
 • Zamik vklopa: da
 • Varovalo za otroke: da
 • Tehnologija pranja: fuzzy Logic
 • Posebni programi: bombaž Eco 40-60, bombaž, sintetika, občutljivo perilo, hitri program, jeans, izpiranje (Rpm Dep), ožemanje/izpust vode, protialergijski program, otroška oblačila, svila, volna, športna oblačila, zunanja oblačila
 • Upravljanje na daljavo: ne
 • Dodatne informacije: soft drum mehek boben s samodejnim pozicioniranjem, boben iz nerjavnega jekla

Mere: (Š x V x G) 40 x 89 x 60 cm
Teža: 58 kg

 

Garancija: 2 leti + *3 leta dodatne garancije - obvezno spletno registracijo na https://www.electrolux.si/5-let-garancije/

*Če ste kupili pralni stroj Electrolux med 1.2.2022 in 31.7.2022. lahko pridobite 5 let garancije na aparat ob spletni prijavi nakupa. Registracijo je potrebno opraviti najkasneje do 31.8.2022.

Podrobnosti izdelka
Vrsta pralnega stroja:
Pralni stroj
Energijski razred:
D
Invertni motor:
Da
Toplotna črpalka:
Ne
Nalaganje perila:
Zgornje polnjenje
Št. obratov centrifuge (v obr./min):
1200
Upravljanje s pametnim telefonom:
Ne
Glasnost pri ožemanju (v dB):
78
Maksimalna teža (v kg):
6
Širina (cm):
40
Globina (v cm):
60
Dokumenti in priloge
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 12 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup