Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Avtoradio Vordon VW-910

Blagovna št.: 295683

Blagovna znamka: Vordon

Avtoradio Vordon VW-910

Vgrajen Bluetooth modul zagotavlja varnost med vožnjo, zahvaljujoč možnosti klicanja, ne da bi odmaknili roke z volana. Velikost okvirja 2DIN. Operacijski sistem Android 10 in WiFi.

Preberite več
Spletna cena
249,99 €

Spletna akcijska cena
234,99 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
249,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,21 € x 23
Več o izdelku

Vgrajen Bluetooth modul zagotavlja varnost med vožnjo, zahvaljujoč možnosti klicanja, ne da bi odmaknili roke z volana. Velikost okvirja 2DIN. Operacijski sistem Android 10 in WiFi.

Avtoradio VORDON VW-910 CANBUS ima Operacijski sistem Android 10, Bluetooth, WiFi, zadnja kamera za vzvratno vožnjo v paketu. Bluetooth modul uporabljen v predvajalniku omogoča klicanje in tudi uvoz kontaktov iz telefona v napravo. Modul omogoča tudi pretakanje glasbe in zvokov iz telefona. Naprava ima vgrajen avdio predvajalnik, ki omogoča predvajanje glasbe s kartice microSD, bliskovnega pogona USB in deluje z drugimi napravami prek povezave Bluetooth. Naprava podpira tudi formate RMVB / FLV / AVI / MP3 / MP5 / MP4 / WMA S priključitvijo pametnega telefona na radio s kablom USB, radio aktivira funkcijo MirrorLink, ki kopira zaslon pametnega telefona na radio (Android iOS). Naprava ima modul, ki omogoča povezavo Android in iOS telefoni.

Pristanišče CANBUS
CANBUS - daje veliko več možnosti in enostavnosti nadzora avtomobilskih podsklopov in komponent ter je značilna veliko večja vzdržljivost in odpornost na motnje.

GPS
Zahvaljujoč sistemu Android je mogoče namestiti Google Maps. GPS MapFactor Navigator je standardno nameščen.

Bluetooth
Seznanite telefon z Vordon Radio. Zahvaljujoč temu boste dobili dostop do imenika, seznama klicev, tipkovnice in predvajalnika glasbe.

Android
Uživajte v največji funkcionalnosti svojega radia, ki deluje na posebej prilagojenem sistemu Android

Vzvratna vožnja
Zahvaljujoč priloženi kameri za vzvratno vožnjo lahko varno parkirate na polnem parkirišču ali se izognete praskanju avtomobila v ozkih ulicah.

Reža za Micro SD
Poslušajte svoje glasbene sezname predvajanja, glejte svoje najljubše videoposnetke ali serije. Posnemite svoje najljubše datoteke na microSD in naš radio jih bo predvajal.

Več o Avtoradiu Vordon VW-910:

  • Optični pogon: brez
  • Funkcije: analogni sprejemnik, Android, Bluetooth, kamera, GPS navigacija, USB vhod
  • Velikost radia: 2-DIN
  • Podprti avdio formati: MP3, WMA
  • Vrsta spominske kartice: MicroSD/SDHC

Garancija: 2 leti

Preberite še:

Radio je namenjen posebnim modelom armaturnih plošč, ki se uporabljajo v določenih modelih avtomobilov. Celoten seznam je na voljo poleg ali v tehnični specifikaciji izdelka. Ta model avtoradia je neposredno za avtomobile določene znamke in modela avtomobila: 

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup