Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Avtoradio Vordon HT-930

Blagovna št.: 295677

Blagovna znamka: Vordon

Avtoradio Vordon HT-930

Izberite kvalitetni avtoradio priznane znamke Vordon!

Preberite več
Spletna cena
169,99 €

Spletna akcijska cena
158,09 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
169,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,53 € x 15
Več o izdelku

Izberite kvalitetni avtoradio priznane znamke Vordon!

HQ multimedija
Radio VORDON je prilagojen za predvajanje glasbe v najvišji kakovosti. Zahvaljujoč podpori za formate, kot je FLAC brez izgub ali obsežen izenačevalnik za popravljanje zvoka, lahko uživate v skladbah kakovosti CD brez potrebe po pretvorbi datotek. Poleg tega bo opremljen z energijsko učinkovitim procesorjem in zmogljivim pomnilnikom RAM omogočal nemoteno predvajanje večpredstavnostnih vsebin, hkrati pa bo preprečil izpraznitev baterije.

Vgrajena Carplay in Android Auto
Radio v celoti podpira povezavo z dvema najbolj priljubljenima sistemoma in ponuja neverjetno uporabne funkcionalnosti, za katere je običajno treba doplačati. Dostopajte do svojih sporočil, navigacije GPS ali telefonskih klicev na telefonu, pri tem pa ostanite osredotočeni na cesto. Popestrite svoje potovanje s funkcionalnimi aplikacijami, kot sta Spotify ali Waze, neposredno iz telefona.

Lahko berljiv zaslon na dotik
Radio je v klasičnem 2-DIN formatu, zahvaljujoč kateremu bo primeren za večino avtomobilov in kombijev. Ima kristalno čist, 7-palčni občutljiv zaslon, ki razširi njegovo funkcionalnost na popolno multimedijsko postajo, katere potencial boste izkoristili na vsakem potovanju. Predvajajte videoposnetke, oglejte si fotografije ali poslušajte svoje najljubše poddaje in radijske postaje. Vse to je vidno na svetlem in dobro osvetljenem zaslonu, ki je viden tudi v sončnih dneh. Zaslon je prekrit z materialom, ki je bolj odporen na praske in enostaven za čiščenje.

Bluetooth
Opremljen z Bluetooth 5.0 in protokolom A2DP, lahko pretakate zvok iz mobilnih naprav neposredno v avtoradio v novi kakovosti zvoka brez primere. Še več užitka boste dobili ob poslušanju glasbe ali kristalno čistih pogovorih prek kompleta za prostoročno telefoniranje. Zahvaljujoč Bluetooth povezavi multimedijski predvajalnik HT-930 dodaja tudi možnost sinhronizacije telefonskega imenika, kontaktov in predvajanja glasbe iz mobilnih aplikacij. Vse to brez dodatnih kablov.

Navigacja GPS
Zahvaljujoč podpori za Android Auto in Carplay lahko po povezavi s pametnim telefonom radio uporabljate kot običajno navigacijo GPS. Navigacijski vmesnik se prikaže neposredno na radijskem zaslonu, prek zvočnikov pa boste slišali navodila za načrtovano pot. Radio uporablja tudi dodatno možnost Mirrorlink, ki neposredno klonira sliko telefona na zaslon radia – to je idealna rešitev za ljudi, ki uporabljajo neobičajne aplikacije, ki jih Carplay in Android Auto ne podpirata.

Enostavno parkiranje
Zaslon HT-930 se lahko uporablja kot zaslon za vzvratno vožnjo za dodatno parkirno kamero, ki je na voljo za prodajo. Zahvaljujoč njej lahko varno parkirate na nabito polnem parkirišču ali se med težkimi manevri izognete praskam na tesnih ulicah.

FM radio s funkcijo RDS
Poleg multimedijskih vidikov naprava izpolnjuje svojo vlogo klasičnega radia za predvajanje AM/FM postaj. Zahvaljujoč standardu RDS lahko sprejemate digitalna sporočila in informacije, ki jih oddajajo radijske postaje. Na zaslonu bodo zdaj prikazani trenutni čas, ime pesmi ali alternativne frekvence. Pomnilnik postaj omogoča shranjevanje do 18 radijskih postaj in njihovo samodejno iskanje.

Vrata klasičnega vmesnika
Naprava ni mogla spregledati trenutno priljubljenih vtičnic, ki vam bodo omogočile predvajanje vseh običajnih avdio formatov. Preprosto uporabite vtičnico microSD ali USB 2.0 na sprednji strani naprave za povezavo nosilca podatkov ali mobilne naprave. Preprosto dostopna vrata AUX-IN vam omogočajo neposredno povezavo s 3,5 mm kablom. Radio ima modul, ki omogoča upravljanje neposredno z volana avtomobila. Radio ponuja tudi možnost spreminjanja osvetlitve ozadja z enim gibom roke.

Moč in čist zvok
Visoka moč radia 4 × 60 W in energijsko učinkovite komponente lahko v kombinaciji s tehnologijo Bass Boost ponudijo globoke in čiste zvoke na najvišji ravni. Visoko ojačenje zvoka in večpasovni grafični izenačevalniki vam omogočajo, da ustvarite svojo najljubšo zvočno kuliso. Dodatna prednost je možnost upravljanja radia z volana.

Več o avtoradiu Vordon HT-930:

  • Optični pogon: brez
  • Funkcije: Bluetooth, kamera, sprednji AUX vhod, GPS navigacija, reža za pomnilniško kartico, RDS protokol, daljinsko upravljanje, subwoofer izhod, USB vhod
  • Velikost radia: 2-DIN
  • Moč ojačevalca: 4 x 60
  • Podprti avdio formati: FLAC, MP3
  • Vrsta spominske kartice: MicroSD
  • Barva podsvetlitve: nastavljiv

Garancija: 2 leti

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup