Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Prva pomoč za motoriste

Blagovna št.: 132688

Prva pomoč za motoriste_1

Nihče noče biti deležen prometnih nesreč, lahko pa ste nanje pripravljeni. Takojšnje nudenje prve pomoči lahko precej prispeva k zmanjšanju resnosti poškodb, v nekaterih primerih celo reši življenja. 

Preberite več
Spletna cena
14,59 €
14,59 €/kos

Zlata cena za 30 Zlatih točk
9,99 €
9,99 €/kos
Prihranek
4,60 € (-31%)
Več o izdelku

Nihče noče biti deležen prometnih nesreč, lahko pa ste nanje pripravljeni. Takojšnje nudenje prve pomoči lahko precej prispeva k zmanjšanju resnosti poškodb, v nekaterih primerih celo reši življenja. 

Zapomnite si, da nujna medicinska pomoč pride za vami, zato je nujno imeti s seboj ustrezno opremo.

Set vsebuje osnovne pripomočke za nudenje prve pomoči in oskrbo poškodovancev v prometnih nesrečah.

Sestavljen je v skladu s predpisi, ki veljajo v Republiki Sloveniji

  • S 1.5.2005 je na podlagi drugega odstavka 214. člena Zakona o varnosti cestnega prometa, začel veljati nov PRAVILNIK o kompletu za prvo pomoč, ki spada v obvezno opremo motornih vozil, ki ga je izdalo Ministrstvo za promet v Uradnem listu RS 106/2004. Novi pravilnik o kompletu prve pomoči, ki sodi v obvezno opremo vozil, določa vsebino kompleta za prvo pomoč za motoriste, ki mora v nastalih nujnih primerih (prometna nesreča) zagotavljati nudenje prve pomoči in oskrbo nastalih poškodb. Prav tako je s pravilnikom določen tudi način shranjevanja kompleta. S kompleti za prvo pomoč, ki ustrezajo zahtevam tega pravilnika, morajo biti opremljena vozila, prvič registrirana v Republiki Sloveniji po 1. januarju 2005. V vozilih, prvič registriranih v Republiki Sloveniji pred 1. januarjem 2005, mora biti vsebina obstoječih kompletov za prvo pomoč higiensko vzdrževana, nepoškodovana in z veljavnim rokom uporabe.
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup