Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Vezice Carblix, črne- 3 dimenzije, 75 kosov

Blagovna št.: 302253

Blagovna znamka: CARBLIX

Vezice Carblix, črne- 3 dimenzije, 75 kosov

Paket visokokvalitetnih črnih PVC vezic treh različnih dimenzij, v skupni količini 75 kosov.

Preberite več
Spletna cena
4,29 €
Več o izdelku

Paket visokokvalitetnih črnih PVC vezic treh različnih dimenzij, v skupni količini 75 kosov.

Več o vezicah Carblix

Kabelske vezice, znane tudi kot zadrge ali pritrdilne sponke za kable, predstavljajo multifunkcijski in vsestranski pritrdilni pripomoček, ki se uporablja za povezovanje in organiziranje kablov, žic in drugih predmetov. Izdelane so iz robustnega najlonskega ali plastičnega traku z zobmi na enem koncu in majhnim zaskočnim mehanizmom na drugem koncu. Ko koničasti konec vstavite skozi ragljo, ustvari zanko in če jo zategnete, pritrdite vez na mestu.

 

Tukaj je nekaj pogostih uporab kabelskih vezic:

  • Urejanje kablov: Običajno se uporabljajo za organiziranje in zavarovanje električnih kablov in žic, tako v stanovanjskih kot industrijskih okoljih, s čimer preprečujejo zapletanje in zmanjšujejo nevarnost spotikanja.
  • Projekti naredi sam: kabelske vezice so lahko priročne za različne projekte naredi sam, kot je začasno popravljanje polomljenih predmetov, pritrjevanje predmetov skupaj ali ustvarjanje preprostih struktur.
  • Zunanja uporaba: Pogosto se uporabljajo na prostem za zavarovanje predmetov, kot so vrtne cevi, oprema za kampiranje ali začasni znaki.
  • Pakiranje in pošiljanje: Kabelske vezice lahko uporabite za zapiranje vrečk, škatel ali paketov, s čimer zagotovite, da predmeti med prevozom ostanejo varno povezani.

Kabelske vezice so na voljo v različnih velikostih, barvah in močeh, zaradi česar so primerne za široko paleto aplikacij. Na splošno so poceni, za enkratno uporabo in enostavni za uporabo, zaradi česar so priljubljena izbira za hitro in preprosto pritrjevanje.

 

Vsebina kompleta

  • 25 vezic 100 x 2,5 mm
  • 25 vezic 150 x 2,5 mm
  • 25 vezic 200 x 2,5 mm
     
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup