Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Televizor Sony KD55X85LAEP 4K UltraHD, Direct LED, Smart TV, diagonala 139 cm

Blagovna št.: 309078

Blagovna znamka: Sony

Televizor Sony KD55X85LAEP 4K UltraHD, Direct LED, Smart TV, diagonala 139 cm

Izberite kvalitetni pametni televizor priznane znamke Sony!

Preberite več
Spletna cena
1.329,05 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
55,37 € x 24
Več o izdelku

Izberite kvalitetni pametni televizor priznane znamke Sony!

Kontrast, ki je videti resničen
Ne glede na to, ali je slika svetla ali temna, kontrast je po zaslugi tehnologije Array LED in 4K HDR-procesorja X1™ vedno realističen.

Bogati nizki toni, ki vam sežejo v srce
Z zmogljivim zvočnikom X-Balanced Speaker™ boste slišali vse, ne glede na to, ali poslušate akcijske, dramske ali glasbene prizore. Zvočnik je oblikovan tako, da zaslon ostane čudovito tanek.

Zabava, ki jo obožujete. S pomočjo Googla.
V storitvi Google TV so za vas združeni in urejeni filmi, oddaje in druge vsebine iz vseh vaših aplikacij in naročnin.

Ozka zasnova. Ozek rob. Popolna osredotočenost.
Zasnova z ozkim robom poveča zaslon, ki ga vidite, in ohrani vaš pogled tam, kjer mora biti.

Uživajte v zabavi. Imejte radi naš planet.
Izjemne slike in zvok ne smejo nikoli ogroziti okolja. Neumorno se trudimo zmanjšati naš vpliv na planet.

Barve, ki poživijo vse
Milijarde barv široke barvne palete. Intenzivna svetlost in kontrast. Naš 4K HDR-procesor X1™ poživi prizore, da je vse videti resnično.

Izjemno jasno, ne glede na to, kaj gledate
Tudi vaše najljubše vsebine, posnete v ločljivostih 2K in HD, so izboljšane skoraj do ločljivosti 4K. Naša tehnologija 4K X-Reality™ PRO s pomočjo edinstvene podatkovne zbirke 4K poustvari manjkajoče podatke.

Videli boste vse,tudi med hitrimi akcijskimi prizori
Tehnologija X-Motion Clarity™ z neodvisnim nadzorom zaslona optimizira svetlost, da ohrani gladke in jasne prizore brez izgub svetlosti.

Optimizirana svetlost,prilagojena vašemu prostoru
Svetlobni senzor prilagodi svetlost pogojem v prostoru, jo poudari v svetlih prostorih in zmanjša v temnih, tako da boste vedno imeli na voljo ustrezno sliko.

Višji pritisk in izrazitejši nizki toni za razločnejši zvok
Naš edinstveno oblikovan zvočnik X-Balanced Speaker™ dopolnjuje tanko zasnovo televizorja in dopolnjuje filme in glasbo z razločnim zvokom in bogatimi nizkimi toni.

Zvok Dolby Atmos®, ki napolni prostor
Prisluhnite glasbi iz filmov in skladbam s seznama predvajanja z globljim, razločnejšim in natančnejšim zvokom. Tehnologija Dolby Atmos® vas pritegne z globljim, resnično prostorskim zvokom.

Optimiziran zvok, prilagojen vašemu prostoru
S samodejnim umerjanjem zvoka televizor zazna predmete v prostoru, ki vplivajo na kakovost zvoka, nato pa izboljša in optimizira zvok za vašo razporeditev prostora.

Samodejna barvna preslikava HDR
Samodejna barvna preslikava HDR takoj optimizira nastavitve HDR med začetno nastavitvijo PS5™. Celo v temnih sencah in svetlih poudarkih bodo vidne natančne podrobnosti in realistične barve.

Samodejni slikovni načini za žanr
BRAVIA XR™ samodejno preklopi v način igranja s PS5™, da zmanjša zakasnitev in izboljša odzivnost. Preklopi nazaj v standardni način med ogledom filmov za bolj izrazne prizore. 

Eno mesto za vse vaše nastavitve iger
Nikoli ni bilo lažje natančno prilagoditi stanja, nastavitve in funkcije pomoči v igrah. Vse nepogrešljive predmete imate pri roki za enostavnejšo in bolj udobno igranje. 

Vse, kar želite gledati, na enem mestu
V svojih storitvah pretakanja lahko na enem mestu najdete več kot 700.000 filmov in televizijskih nanizank, razvrščenih po temah ter žanrih glede na to, kaj vas zanima.

Uživajte v kinematografskem doživetju in filmih s televizorji BRAVIA™
Takoj raziščite trenutno najbolj priljubljene filme. S storitvijo BRAVIA CORE™ lahko unovčite največ 10 filmov in prejmete do 24 mesecev pretakanja. Naša ekskluzivna storitev za prikaz filmske vsebine s tehnologijama Pure Stream™ in IMAX® Enhanced zagotovi osupljivo podobo in izrazen zvok.

Povejte, kaj želite gledati
Z glasovnim iskanjem hitreje poiščite priljubljene vsebine. Oddajo ali film lahko začnete gledati tako, da izgovorite naslov, ali pa ga poiščete z glasovnim iskanjem. Za začetek na upravljalniku pritisnite tipko za glas.

Nadzorujte svoj pametni dom z Googleovo pomočjo
Z glasovnimi ukazi lahko ustvarite popolno okoliščine ogleda. Upravljajte pametne domače naprave povsod v svojem domu. Prilagodite sobno temperaturo in osvetlitev, oglejte si, kdo je pri vhodnih vratih in več.

Chromecast built-in™
Pretakajte iz naprave. Preprosto pretakajte filme, oddaje, fotografije in drugo vsebino iz telefona neposredno v televizor.

Združljivo s storitvijo Apple AirPlay
Enostavno pretakajte v svoj televizor iz svoje naprave iPhone, iPad ali Mac. Glejte filme iz aplikacij ali brskalnika Safari. Delite fotografije s prijatelji v sobi.

Vprašajte Siri, če želite televizor upravljati z glasom
S storitvijo Apple Home lahko enostavno in varno nadzorujete Sonyjev televizor prek aplikacije Home in Siri na vaši napravi Apple z uporabo tehnologije HomeKit. Svoj televizor nastavite v nekaj enostavnih korakih in ga nadzorujte s tapom ali z naročili za Siri.

Preprost za brisanje
Poslovite se od umazanije in prahu. Ima gladko površino z nižjimi tipkami in posebno poliuretansko prevleko, ki omogoča preprosto brisanje in čiščenje. Vse tipke so prevlečene s posebnim protibakterijskim materialom.

Upravljajte naprave s pametnim daljinskim upravljalnikom
Enostavno kot en sam dotik. Vse povezane naprave lahko upravljate s pametnim daljinskim upravljalnikom. Dostop z enim gumbom do storitev videa na zahtevo v nekaj sekundah zapolni vaš prostor z oddajami in filmi.

Priročen način za nadzor vašega televizorja
Tako enostavno kot premik prsta. Nadzor s kretnjami vam omogoča, da zamenjate kanale, prilagodite glasnost in še veliko drugega s preprostimi kretnjami in brez daljinskega upravljalnika.

Opozorilo za bližino
Otroke držite korak nazaj. Z opozorilom za bližino lahko nastavite priporočeno razdaljo gledanja za otroka, funkcija pa jih opozori, če se preveč približajo televizorju.

Videoklepet na večjem zaslonu
Povežite se s prijatelji in družino na večjem zaslonu, ko televizor seznanite s kamero BRAVIA CAM™.

Pokrita kamera, zaščitena zasebnost
Z enim podrsljajem zaščiti vašo zasebnost. Enostavno uporabite stikalo na vrhu BRAVIA CAM™, da zaprete pokrov kamere. Postopek namestitve in odstranitve kamere BRAVIA CAM™ je povsem enostaven.

Zabava za okolje
BRAVIA™ združuje boljšo kakovost slike in zvoka s pobudami, ki zmanjšajo vpliv na okolje, na primer uporaba nizkoenergijskih, bolj trajnostnih surovin in boljša učinkovitost prevoza.

Optimizacija svetlosti in porabe energije
Zaznavanje okoliške svetlobe prilagodi svetlost zaslona pogojem v prostoru za učinkovito porabo energije. Vsak del slike je optimiziran na osnovi svetlosti vsake posamezne slike.

Samodejno varčevanje z energijo
Kamera BRAVIA CAM™ omogoča samodejni način za varčevanje z energijo, ki optimizira vašo porabo energije tako, da samodejno zatemni zaslon, ko niste pred televizorjem.

Vsa vaša ekologija na enem mestu
Ekološki način armaturne plošče ohrani vse z ekologijo povezane nastavitve na enem mestu, zato jih boste lažje spremenili individualno ali z enim posegom.

Čudovita zasnova. Trpežna izdelava. Manjši delež nereciklirane plastike.
V naših televizorjih uporabljamo reciklirano plastiko SORPLAS™ Sonyjeve zasnove, s katero želimo zmanjšati delež nereciklirane plastike, izboljšati trpežnost in doseči čudovit visoki sijaj površin, po katerem so izdelki BRAVIA™ postali znani. Naša embalaža poleg tega uporablja približno 45  manj plastike.[FN|V primerjavi z modeli FY18. Razmerje se lahko razlikuje glede na model in velikost.

Manj embalaže. Manj CO2.
Naša nova embalaža je 15  manjša in 12  lažja, s čimer optimizira učinkovitost prenosa in zmanjša emisije CO2 tudi za 15 .[FN|V primerjavi z modeli FY18. Razmerje se lahko razlikuje glede na model in velikost.

Minimalistična zasnova. Popolna osredotočenost.
Televizor je s svojo novo zasnovo v tem razredu televizorjev BRAVIA™ z osupljivo tankim robom videti kot kovinski televizor vrhunske kakovosti.

Površina od roba do roba. Nemoteno gledanje.
Naša vrhunska zasnova z izjemno ozkim robom naravno pritegne vaše oči na sliko namesto na njeno okolico.

Dvosmerno stojalo
Izberite standardno nastavitev, s katero se boste osredotočili na sliko, ali ozko nastavitev za manjše police.

Ozko stojalo v obliki črke T
Elegantno in čisto stojalo, ki odlično dopolnjuje televizor in je skladno z vašim prostorom in opremo v njem.

Podrobnosti izdelka
Diagonala (v inčih):
55
Diagonala (v cm):
139
Ločljivost:
4K Ultra HD
Tip zaslona:
DLED
Frekvenca osveževanja:
100 Hz
Energijski razred:
F
Širina (v cm):
123
Višina (v cm):
78
Dolžina (v cm):
34
Omrežne povezave:
AirPlay, Bluetooth, Chromecast, Wi-Fi
Aplikacije in storitve:
Smart TV
Povezljivost:
CI slot, Ethernet, HDMI 2.1, izhod za slušalke, koaksialni avdio, USB
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup