Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Slušalke JBL Live 460NC, črne

Blagovna št.: 284466

Blagovna znamka: JBL

JBL slušalke Live 460NC, črne

Izberite JBL slušalke Live 460NC, črne.

Preberite več
Spletna cena
129,99 €

Spletna akcijska cena
90,98 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
90,98 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,10 € x 9
Več o izdelku

Izberite JBL slušalke Live 460NC, črne.

JBL Live 460NC: Zatrejo ali poudarijo zvoke iz okolice

Takoj ko aktivirate tehnologijo ANC, začnejo slušalke JBL Live 460NC aktivno odpraviti šum okolja. Hrup v okolici nenadoma potihne in v celoti lahko uživate v glasbi, ki jo poslušate, tudi če se samo vozite z hrupnim vlakom. Funkcija Ambient Ambient poudari zvoke v okolici, tako da lahko na primer varno prečkate cesto. TalkThru zniža glasnost glasbe in izboljša govor, zato vam za komunikacijo z okolico ne bo treba sneti slušalk – to boste cenili, na primer pri plačilu v trgovini ali srečanju z prijatelja na ulici, s katerim se boste na kratko pogovorili. Funkcijo lahko aktivirate s preprostim glasovnim ukazom.

Neprimerljiv zvok JBL Signature Sound

Če ste zahteven poslušalec, vas bodo slušalke JBL Live 460NC razveselile s svojim lepo uglašenim zvokom JBL Signature Sound. Poleg tega imajo slušalke JBL zdaj še močnejše base, ki vas bodo očarali s svojo monumentalnostjo. Slušalke so opremljene z dinamičnimi 40 mm pretvorniki , njihova konstrukcija pa temelji na dolgoletnih izkušnjah znamke JBL, ki je znana na področju proizvodnje zvočne opreme. Prek brezplačne aplikacije My JBL Headphones, v kateri boste našli nastavitve EQ, si boste lahko zvok prilagodili tudi po meri.

Čisti prostoročni klici in do 50 ur delovanja na polnjenje

Poleg pretvornikov imajo slušalke tudi visokokakovosten mikrofon, ki bo poskrbel, da bodo vaši prostoročni klici popolnoma razumljivi. Prednost slušalk je tudi možnost glasovnega upravljanja s pomočjo asistenta Hey Google, ki ga aktivirate z glasovnim ukazom. Na polnjenje delujejo 40 ur z aktivnim ANC in BT in 50 ur brez ANC. Zaradi funkcije hitrega polnjenja so že v 10 minutah polnjenja za nadaljnje 4 ure delovanja. Samodejno predvajanje in premor prav tako prihrani energijo – slušalke prepoznajo, kdaj so na ušesih in kdaj ste jih sneli, ter predvajanje zaustavijo ali nadaljujejo v skladu s tem.

Povsem brezžične in neverjetno udobne

Kako povezati slušalke z mobilnim telefonom, prenosnikom, tablico ali drugim zvočnim virom? Preprosto prek brezžične tehnologije Bluetooth 5.0 z razponom signala 10 m. Takoj po vklopu se slušalke samodejno seznanijo z vašo napravo Android zahvaljujoč funkciji Fast Pair. Poleg tega slušalke podpirajo večtočkovno povezavo, tako da jih lahko na primer hitro odklopite od prenosnika in jih povežete s pametnim telefonom za prostoročno telefoniranje. Slušalke so izjemno udobne na ušesih, saj imajo nežno oblazinjene ušesne školjke in glavo, ki natančno kopira mostiček iz tkanine z mehkim oblazinjenjem.

Več o JBL slušalkah Live 460NC

  • Način povezave: brezžično z možnostjo kabelske povezave
  • Doseg: 10 m
  • Barva: črna
  • Gonilniki: 40 mm
  • Frekvenčno območje: 20-2000 Hz
  • Akustični tlak: 96 dB
  • Nazivna impedanca: 32
  • Mikrofon: da
  • Upravljanje glasnosti: da
  • Namen uporabe: MP3

Garancija: 1 leto

Podrobnosti izdelka
Brezžična povezava:
Da
USB povezava:
Da
Jack povezava:
Da
Kontrola glasnosti:
Da
Daljinski upravljalnik:
Ne
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup