Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Pametni telefon Samsung Galaxy Z Fold 5, 512 GB, črna

Blagovna št.: 302764

Blagovna znamka: Samsung

Pametni telefon Samsung Galaxy Z Fold 5, 512 GB, črna

Izberite kvalitetni pametni telefon Galaxy Z Fold 5 priznane znamke Samsung!

Preberite več
Spletna cena
2.019,00 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
84,12 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Izberite kvalitetni pametni telefon Galaxy Z Fold 5 priznane znamke Samsung!

Najlažji telefon v seriji Galaxy Z Fold
Prihodnost je na dlani. Odprite se novim možnostim mobilne tehnologije in odkrijte prelomno čudo telefona Samsung Galaxy Z Fold5 – telefona, ki brez težav nadomesti vaš računalnik in tablični računalnik. Njegova izjemna zasnova in epsko širok zaslon skoraj nasprotujeta zakonom fizike in predstavljata eno najnaprednejših inovacij doslej. Prefinjen tečaj Flex, prefinjeno izdelana zasnova z najtrdnejšim in najbolj kompaktnim ohišjem v seriji Z Fold vam bodo omogočili mobilno izkušnjo brez primere. Pustite se zapeljati profesionalnemu sistemu kamere, izboljšanemu trajanju baterije in brezkompromisno zmogljivemu procesorju za napravo, ki bo presegla vsa vaša pričakovanja.

Kot vaš računalnik
Z domiselnim Galaxy Z Fold5 in njegovim velikim 19.3 cm (7,6") glavnim zaslonom se lahko potopite ne le v kristalno čiste slike, temveč tudi v celoten večpredstavnostni svet. Udobno delajte z več okni hkrati, jih premikajte, glejte videoposnetke, odgovarjajte na sporočila ali zmagujte na najljubšem igralnem turnirju – vse to na zaslonu, ki je po velikosti blizu tabličnemu računalniku.

Vzdržljiva baterija za najbolj naporne dni
V trenutkih, ko ne veste, kje je vaša glava, se lahko zanesete na moč neuničljive dvojne baterije s 4.400 mAh, ki vas bo spremljala ves delovni dan. Veliko energije vam ostane tudi za zabavo, saj z enim polnjenjem lahko predvajate do 73 ur glasbe ali 21 ur videoposnetkov. Podpira ga tudi napreden procesor, ki pametno uravnava porabo energije, da bi zagotovil resnično največ za vsakodnevno delovanje telefona.

Najzmogljivejši procesor v zložljivih telefonih Galaxy
Nova mobilna platforma Snapdragon 8 Gen 2 vašo napravo dvigne na povsem novo raven. Z razkošno gladko vizualno podobo, naprednimi algoritmi umetne inteligence in daljšo življenjsko dobo baterije se boste o tem prepričali sami. Odpiranje aplikacij in brskanje po vsebini bo bliskovito hitro, kar boste cenili pri vsakodnevni uporabi in grafično zahtevnejših igrah.

Večopravilnost na naslednji ravni
Naučite se učinkoviteje uporabljati telefon in opravite več dela. Odkrijte možnosti izjemno velikega zaslona in upravljajte do tri odprta okna hkrati – pretakajte, nakupujte in gledajte vsebine po želji. Nato brez težav in pregledno krmarite s priročno opravilno vrstico, v kateri imate lahko na dosegu roke do 12 aplikacij. Vse to dopolnjuje elegantno pisalo na dotik S Pen, s katerim lahko natančno in udobno upravljate dogajanje na zaslonu.

Mobilni fotografski studio za vsako priložnost 
Mobilna fotografija dobi povsem nov pomen z začetno obliko telefona Galaxy Z Fold5. Izkusite revolucionarno funkcijo dvojnega predogleda, ki vam omogoča, da v celoti izkoristite oba zaslona v napravi za predogled slike, ki jo fotografirate vi ali oseba, ki jo fotografirate. Imeli boste dovolj časa, da natančno prilagodite svoj videz ali poskrbite za popolno pozo. S 30-kratno povečavo se lahko približate zelo oddaljenim predmetom, tako da ostri posnetki na primer koncerta, ko sedite v zadnji vrsti, niso težava.

Za dež in pohode
Izboljšani in ojačani tečaj Flex bo zagotovil popolno zanesljivost pri nenehnem odpiranju in zapiranju naprave. Zaradi ojačanega okvirja Armor Aluminum, ki se ne brani vlage ali dežnih kapljic, je tudi vzdržljiv, zato lahko telefon vzamete s seboj na bolj pustolovske izlete na prostem.

Prenosna pisarna z vami povsod
Povežite telefon z miško, tipkovnico ali tabličnim računalnikom Galaxy Tab S9, da bodo vaše zahtevne delovne naloge še učinkovitejše. S priročno funkcijo večopravilnega nadzora lahko vključite več naprav Galaxy in tako hitro povečate svojo produktivnost. Izkoristite možnost pregleda dveh zaslonov hkrati, kopirajte in premikajte potrebno besedilo ali pomembne datoteke iz ene naprave v drugo ter ustvarite mobilno pisarno, kjerkoli jo potrebujete.

Varen in pameten prenos podatkov
Ko kupite nov telefon, je nadležno, da morate vse osebne dokumente, fotografije in druge podatke varno prenesti iz stare naprave. Pri tem vam lahko pomaga preprosta, a zelo učinkovita aplikacija Smart Switch, ki ne deluje le s telefoni Samsung, temveč tudi s telefoni drugih proizvajalcev. Celoten postopek je kar se da enostaven, izbirate pa lahko celo med različnimi načini, da vam celoten prenos kar najbolj ustreza – kabel USB, zunanji pomnilnik ali brezžična povezava? Izbira je vaša.

Več o pametnem telefonu Samsung Galaxy Z Fold 5:

  • Diagonala glavnega / zunanjega zaslona: 19.3 cm (7,6") / 15.7 cm (6,2")
  • Ločljivost glavnega / zunanjega zaslona: 2176 × 1812 QXGA+ / 2316×904 HD+
  • Tehnologija glavnega / zunanjega zaslona: Dinamični AMOLED 2X, Infinity Flex / Dinamični AMOLED 2X
  • Frekvenca osveževanja – glavni / zunanji zaslon: 120 Hz oba, prilagodljiva
  • Operacijski sistem: Android 13
  • Procesor: Snapdragon® 8 Gen 2, 8-jeder
  • RAM pomnilnik: 12 GB
  • ROM / notranji pomnilnik: 512 GB
  • Kapaciteta baterije: 4.400 mAh
  • DualSim podpora: Da (nano + eSIM)
  • Reža za pomnilniško kartico: Ne
  • Senzorji: Senzor pospeška, barometer, senzor prstnih odtisov, žiroskop, geomagnetni senzor, senzor za pokrov, senzor svetlobe, senzor bližine
  • Kamera: Sprednja (Selfie kamera) – 10 MP
  • Kamera pod zaslonom – 4 MP
  • Zadnja dvojna – 12 MP Ultra široka
  • Zadnja trojna – 12 MP Ultra široka, 50 MP širokokotna, 10 MP telefoto
  • Tip telefona: Preklopni
  • Barva: črna
  • Omrežje in povezljivost: 5G, LTE, Wi-Fi 6E, Bluetooth v5.3
  • Stopnja zaščite: IPX8
  • Priključki: USB-C
  • Dimenzije odprt / zložen: 67,1 × 154,9 × 13,4 mm / 129,9 × 154,9 × 6,1 mm
  • Teža: 253 g

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Dual SIM:
Da
Refurbished (obnovljen):
Ne
Omrežje telefona:
5G
Barva:
Črna
Št. točk (v Mpix):
50
Notranji pomnilnik (v GB):
512
Velikost delovnega pomnilnika (RAM):
12
Vrsta mobilnega telefona:
Na dotik
Operacijski sistem:
Android
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup