Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Lego ustvarjalna orodjarna- 17101

Blagovna št.: 240226

Blagovna znamka: LEGO

Lego ustvarjalna orodjarna 17101_1

Sestavi in po svoje prilagodi Vernija, svojega lastnega govorečega robota, sprogramiraj njegovo vedenje in dopolni zabavne dejavnosti s priloženo igralno podlago. 

Preberite več
Spletna cena
169,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
28,33 € x 6
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Sestavi in po svoje prilagodi Vernija, svojega lastnega govorečega robota, sprogramiraj njegovo vedenje in dopolni zabavne dejavnosti s priloženo igralno podlago. 

Več o Lego ustvarjalni orodjarni

Nagovori Vernija in odgovoril bo z obrazno mimiko, ki bo odražala njegovo razpoloženje. Vernie se lahko na širokih gosenicah giblje v vse smeri, lahko spreminja hitrost, vidi predmete in barve, začuti razdaljo, prime in odnese dodatke, izvaja kretnje z rokami in iz izstreljevalnika na rami strelja puščice! Vernie tudi začuti in se odzove na trke ter ve, kdaj ga boš pobral s tal. Namesto Vernija lahko sestaviš M.T.R.4 (Rover 4 z več orodji), kitaro 4000, mačka Frankija ali Avtosestavljalnik. Vse lahko krmiliš s pametno napravo iz brezplačne aplikacije, ki jo lahko preneseš. V njej so tudi digitalna LEGO navodila za sestavljanje vseh 5 modelov, pa tudi zabavne aktivnosti in zamisli za spodbujanje domišljije. Primerno za otroke od 7 leta starosti dalje.

  • Število delov: 847
Podrobnosti izdelka
Tematika:
LEGO® BOOST
Za starost:
7+
Uporaba izdelka

Opozorilo: Za razlage varnostnih opozoril na izdelku glejte dokument Uredba o varnosti igrač (ur.l. 34/2011 s spr. in dop.), Priloga V.

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, ker vsebuje majhne delce, ki lahko povzročijo zadušitev.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 12 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup