Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Čajnik Resto Aries 90606, piskajoči, 2,7 l, črna

Blagovna št.: 310421

Blagovna znamka: Resto

Čajnik Resto Aries 90606, piskajoči, 2,7 l, črna

Izberite kvalitetni čajnik Aries priznane znamke Resto!

Preberite več
Spletna cena
36,99 €

Spletna akcijska cena
20,70 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
36,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,35 € x 2
Več o izdelku

Izberite kvalitetni čajnik Aries priznane znamke Resto!

Gladke in harmonične linije
Zbirka Aries vključuje posebej oblikovan kuhinjski čajnik, ki bo zagotovo pritegnil pozornost vsakega obiskovalca vaše kuhinje. Njegov edinstveni videz mu omogoča, da izstopa, obenem pa se prilega v katerokoli kuhinjo, oblikovano z modernim ali osebnim pridihom.

Nerjaveče jeklo, primerno za živila
Ljudje so natančni glede tega, kako imajo radi svoj čaj ali kavo. In to iz dobrega razloga - želite začeti dan na najboljši možen način. Poskrbeli smo, da bo ta čajnik to zagotavljal vedno znova, saj je izdelan iz nerjavečega jekla, primernega za živila, kar preprečuje vsakršno obrabo. Njegova prepoznavna in izpopolnjena valovita zunanjost mu daje alternativno naravo, ki bo zagotovo navdušila vaše bolj zahtevne prijatelje.

5-slojno kapsulsko dno
In ne le, da je čudovit za pogled, ta čajnik Aries zagotavlja optimalne funkcionalnosti. Opremljen je s posebnim 5-slojnim kapsulskim dnom, ki pospeši postopek vrenja in ohranja toploto, tako da lahko čajnik pustite in se vrnete k njemu, ne da bi ga bilo treba ponovno zavreti. Je eden izmed najbolj prilagodljivih čajnikov na trgu in deluje na vseh vrstah štedilnikov, vključno z indukcijskimi.

Enostavno odpiranje
Ker vsak čajnik predstavlja očitno nevarnost premikanja večjih količin vroče vode, je bil ta čajnik Aries zasnovan z ergonomskim ročajem, obloženim s soft-touch materialom, ki olajša rokovanje, ter z gumbom za odpiranje ustnika čajnika. To pomeni, da boste zanesljivo zaščiteni pred opeklinami. Čajnik lahko enostavno dvignete, odprete ustnik ter varno končate svojo nalogo.

Optimalna kapaciteta
Vaš čajnik ne potrebujete le za polnjenje kafetiere ali čajnika, ampak tudi za vretje velike sklede testenin ali riža. Poskrbeli smo, da ima čajnik Aries prostornino 2,7 litra, kar pomeni, da vam vode, ne bo treba ponovno vreti.

Popolno darilo za vsako priložnost
Čajnik Aries dobite v svoji barviti darilni škatli, v kateri je čajnik zaščiten na poti k vam. Poleg tega je lahko popolno darilo za vašega prijatelja ali ljubljeno osebo.

Prilagodljiv in funkcionalen
To so najbolj prilagodljivi in funkcionalni čajniki, ki jih lahko najdete na trgu. Lahko jih uporabljate na vseh vrstah kuhalnih površin, vključno s: električnimi, plinskimi, steklokeramičnimi in indukcijskimi. To pomeni, da bodo ti čajniki Resto delovali za vas, ne glede na to, kakšne so vaše zahteve in aparati doma.

Več o čajniku Resto Aries:

  • Ergonomski ročaj, ki je na otip prijetno mehak
  • Večplastno dno kapsule, primerno za vse vrste kuhalnikov, vključno z indukcijo
  • Teža izdelka: 0,5 kg
  • Dimenzije: 240 x 195 x 195 mm
  • Material: Nerjavno jeklo
  • Zunanji material: Toplotno odporen
  • 4-slojni material
  • Material ročaja: Mehak na dotik
  • Pakiranje: Darilna škatla
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup