Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Lonec za kavo Rosmarino Pour&Cook II, 700 ml

Blagovna št.: 236175

Blagovna znamka: Rosmarino

Lonec za kavo Rosmarino Pour&Cook II, 700 ml_1

Lonec za kavo Pour&Cook  prostornine 700 ml odlikuje nerjaveče jeklo 18/10 s 3-slojnim dnom, ki omogoča hitro in enakomerno segrevanje ter krajši čas kuhanja.

Preberite več
Spletna cena
24,90 €

Spletna akcijska cena
19,67 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
24,90 €
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Lonec za kavo Pour&Cook  prostornine 700 ml odlikuje nerjaveče jeklo 18/10 s 3-slojnim dnom, ki omogoča hitro in enakomerno segrevanje ter krajši čas kuhanja.

Lonec za kavo iz nerjavečega jekla, ki v vaši kuhinji ne sme manjkati. V njej boste kavo skuhali hitro in enostavno. Primeren je za segrevanje vode, mleka in pripravo kakava ali vroče čokolade. Po koncu kuhanja jo boste preprosto in hitro očistili. Za stik z živili.

3-slojno dno za trpežnost in tehnologija ThermoFlow za odlično razporeditev toplote

Vrhunska posoda iz visokokakovostnega nerjavečega jekla 18/10 s 3-slojnim dnom za hitro segrevanje in enakomerno kuho. Debela plast prvovrstnega nerjavečega jekla nemške kakovosti, sredica aluminija za dobro prevodnost toplote ter zunanje nerjaveče jeklo zagotavljajo trpežnost, odpornost in učinkovito kuhanje.

ThermoFlow tehnologija poskrbi za enakomerno porazdelitev toplote po celotni površini posode, jekleno ogrodje posode se tako primerno segreje in omogoča hitro in izjemno učinkovito kuhanje, brez bojazni, da bi se hrana prismodila.

Primeren za uporabo na vseh vrstah kuhalnih površin, tudi indukciji

Zaradi izjemnih prevodnih lastnosti materialov posode ni treba pregrevati za maksimalno učinkovitost in hitro kuhanje. Na indukcijskih štedilnikih priporočamo uporabo na dveh tretjinah moči kuhališča, ki po velikosti ustreza premeru dna lonca.

Vzdrževanje

Pred prvo uporabo posodo temeljito operite v vroči vodi in jo osušite. Pri kuhanju z malo vode uporabljajte nizko stopnjo kuhanja. 3-slojna konstrukcija pomeni, da vam ni treba kuhati pri visokih temperaturah. Posode nikoli ne pogrevajte prazne; bodite pozorni, da tekočina med kuhanjem nikoli popolnoma ne izpari. Ostanke hrane namočite in jih previdno odstranite z gobico. Posode ne drgnite z ostrimi in s kovinskimi predmeti (npr. žičnata gobica).

Več o loncu za kavo Rosmarino Pour&Cook II, 700 ml

  • material: nerjaveče jeklo
  • dimenzija: 10 x 12 cm
  • volumen: 700 ml
  • garancija: 7 let
Podrobnosti izdelka
Premer (cm):
10
Prostornina (v l):
0.7
Primerno za indukcijo:
Da
Priložen pokrov:
Ne
Število posod v kompletu:
1
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup