Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Shake dišava za sesalnik, Žamet 4/1

Blagovna št.: 186955

Blagovna znamka: Shake

Shake dišava za sesalnik, Žamet 4/1_1

Izberite kvalitetno shake dišavo za sesalnik.

Preberite več
Spletna cena
1,99 €
Preverite zalogo na prodajnih mestih
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Izberite kvalitetno shake dišavo za sesalnik.

Linija izdelkov Shake dišečih granul za sesalnike združuje prijeten vonj z delovanjem eteričnih olj in so zasnovane skladno z vsemi današnjimi potrebami prostorov, ki jih je potrebno odišaviti, le-to pa poteka istočasno s sesanjem.

Zelo pomembno je poudariti, da so Shake granule 100% naravne in obogatene z dišečo kompozicijo na bazi eteričnih olj. Dišeče granule nevtralizirajo neprijetne vonje, ki se sproščajo v zrak ob sesanju ter ga prepojijo z blagim, a zelo prijetnim vonjem. Njihova uporaba je povsem enostavna. Za doseganje najboljšega učinka vam svetujemo, da ob menjavi sesalne vrečke granule iz embalaže stresete na tla ter jih posesate. Med sesanjem granule nevtralizirajo bakterije, konzervirajo ostanke hrane, nevtralizirajo neprijetne vonjave pasjih dlak ipd.

Ena vrečka granul bo trajala za celotno dobo sesalne vrečke. Shake granule so izdelek, ki je bil večkrat nagrajen na svetovnih sejmih inovacij in je patentiran.

V enem pakiranju se nahajajo 4 vrečke z granulami.

Opis Shake dišavo za sesalnik ŽAMET 4/1

  • Shake granule za sesalnik z vonjem žameta sproščajo lahkoten in prefinjen vonj, ki je zlasti primeren za osebe, občutljive na močne vonje. Vonj je izredno prijeten in daje občutek čistoče. Vsebina pakiranja: 4 vrečke z granulami.
Podrobnosti izdelka
Vrsta dodatka:
Dišava / čistilo
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup