Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Robotski sesalnik iRobot Roomba i1158

Blagovna št.: 286932

Blagovna znamka: iRobot

Robotski sesalnik iRobot Roomba i1158

Čas je, da si na novo zamislite svojo vsakodnevno rutino čiščenja. Robot Roomba i1 s 3-stopenjskim sistemom čiščenja, z dvojnima gumijastima krtačama za vse vrste tal, s stransko krtačo za čiščenje kotov in robov in 10x sesalno močjo (Power-Lifting Suction*), brez težav opravi s trmasto umazanijo in ostalim neredom.

Preberite več
Spletna cena
399,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
16,66 € x 24
Več o izdelku

Čas je, da si na novo zamislite svojo vsakodnevno rutino čiščenja. Robot Roomba i1 s 3-stopenjskim sistemom čiščenja, z dvojnima gumijastima krtačama za vse vrste tal, s stransko krtačo za čiščenje kotov in robov in 10x sesalno močjo (Power-Lifting Suction*), brez težav opravi s trmasto umazanijo in ostalim neredom.

iRobot® Roomba® i1158 – prilagodi se vašemu urniku. Čisti okrog vašega načina življenja

Povezani robotski sesalnik iRobot® Roomba® i1158 z dvojnimi gumijastimi krtačami za več površin. Idealno za hišne ljubljenčke. Prilagojeni predlogi. Združljivost z glasovnim asistentom.

Začnite uživati v svojem domu. Brez da bi ga čistili sami

Osvobodite se sesanja in raje uživajte v dnevu. Robotski sesalnik Roomba® i1 uporablja edinstveno inteligenco iRobot Genius, ki se nauči vaših navad, kot je pospravljanje celotne hiše po tem, ko vi v ponedeljek zjutraj odidete v službo in da vam ponudi prilagojene urnike. Predlagal bo celo dodatno čiščenje, ko je na vašem območju velika koncentracija cvetnega prahu ali med sezono izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov. Nadzor je v celoti v vaših rokah; uporabite svojo lastno presojo, da odobrite ali prekličete te predloge.

Za vaše potrebe po čiščenju je poskrbljeno – tudi tiste, za katere še ne veste. Robotski sesalnik Roomba® i1 se nauči, kako radi čistite, in vam da samodejno prilagojene predloge za urnike in celo upošteva, da bo vaš dom mogoče potreboval pogostejša čiščenja, kot je v času odpadanja dlak hišnih ljubljenčkov ali v času alergij.

Droben prah? Večja umazanija? Ni težave

Dlake hišnih ljubljenčkov in druga umazanija nimajo možnosti s sistemom rahljanja in dvigovanja umazanije in z 10x sesalno močjo (Power-Lifting Suction)* v robotu Roomba® i1. Njegov 3-stopenjski sistem čiščenja vključuje tudi krtačo za pometanje robov in kotov in edinstveni dvojni gumijasti krtači za več vrst površin, ki se med sesanjem upogibata, da se prilagodita različnim vrstam tal in se ne zapletata z dlakami hišnih ljubljenčkov.

Gre tja, kjer je to potrebno, in se izogne mestom, kjer čiščenje ni potrebno

Patentirana tehnologija Dirt Detect™ omogoča robotskemu sesalniku Roomba® i1, da zazna bolj umazana območja vašega doma in jih temeljiteje očisti. Avtomatsko prilagodljiva čistilna glava (Auto Adjust) samodejno prilagodi svojo višino za učinkovito čiščenje tako preprog kot drugih trdih tal.

Opravite čiščenje z robotskim sesalnikom Roomba® i1

Vaš dom temeljito očisti, saj robot Roomba® i1 z uporabo senzorjev za sledenje tal namensko in logično čisti v urejenih vrstah in zagotovi, da je delo v celoti opravljeno, saj po potrebi odide na polnjenje, če se baterija izprazni, nato pa nadaljuje točno tam, kjer je končal.

Inteligentno deluje okrog vašega življenja

Čiščenje ne bo motilo vašega življenja, ker se robotski sesalnik Roomba® i1 nauči vaših navad, da vam lahko ponudi prilagojene urnike ter celo predlaga dodatno čiščenje, ko je na vašem območju velika koncentracija cvetnega prahu ali med sezono izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov. Integracija z Google in Alexa* asistentom vam omogoča, da zaženete delo samo s svojim glasom.

Čiščenje opravite, medtem ko nadaljujete vsakodnevna opravila

Ni potrebe, da zmotite svoj dan za začetek čiščenja: integracija z Google in Alexa* asistentoma vam omogoča, da zaženete delo samo s svojim glasom, tako da lahko svojemu robotskemu sesalniku Roomba® i1 poveste, da naj začne čiščenje, ko greste od doma, in se pozneje vrnete v očiščen dom.

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni svetovalci za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s pomočjo katerih lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.

Vaša zasebnost je naša prioriteta

Trudimo se zagotavljati najvišje standarde zaščite zasebnosti, s čimer bomo zagotovili, da bodo vaši podatki ostali zasebni, varni in da se bodo uporabili za izboljšanje vaše izkušnje in uspešnosti vašega robota

  • Pripravite se na prijeten in urejen dom, ki ga ne boste potrebovali več sami čistiti. Robotski sesalnik Roomba® i1 poganja inteligenca iRobot Genius, ki se nauči vaših rutin in samostojno deluje okrog vaših navad.
  • Namesto sesanja z eno krtačo, Roomba® i1 deluje z dvojnima gumijastima krtačama za več površin, ki se med sesanjem upogibajo, da se prilagodijo različnim vrstam tal in se obenem ne zapletajo z dlakami hišnih ljubljenčkov.
  • Patentirana tehnologija Dirt Detect™ omogoča robotskemu sesalniku Roomba® i1, da zazna bolj umazana območja vašega doma in jih temeljiteje očisti.
  • Sesalnik Roomba® i1 samodejno najde svojo bazo in se po potrebi napolni, nato pa nadaljuje čiščenje tam, kjer je ostal.
  • Čiščenje lahko začnete že samo z zvokom svojega glasu z integracijo v storitvi Google asistent in Alexa*. *Deluje z napravami, ki podpirajo Google Home in Alexa. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc., ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka družbe Google, LLC.
  • Uživajte v čistoči brez da bi gledali čiščenje. Nastavite robotski sesalnik Roomba® i1 s pomočjo iRobot Genius, da začne čiščenje, ko odidete, in konča, ko se vrnete domov.

Vsebina paketa

  • 1 Roomba i1158 
  • 1 polnilna postaja Home Base® 
  • 1 napajalni kabel 
  • 1 dodatni filter

Več o robotskem sesalniku iRobot Roomba i1158

  • WiFi: Povezljiv z aplikacijo iRobot Home 
  • 3-stopenjski sistem čiščenja I Razrahlja I Dvigne I Vsesa: Premium
  • Stranska krtača: Pozicionirana pod kotom 27° 
  • Čistilna glava: avtomatska, dvojni čistilni krtači 
  • CarpetBoost™ sistem: ne 
  • Dirt Detect®: da 
  • Indikator polnega koška: da 
  • Filter: HEPA 13 
  • Košek: AeroForce I Pralen 
  • Navigacija: Gyro navigacija 
  • Ročaj za nošenje: ne 
  • Gumbi na nadzorni plošči robota: CLEAN I DOCK I SPOT 
  • Led displej: svetlobni obroč z glasovnimi namigi o stanju robota 
  • Pragovi: do 2 cm 
  • Višina: 9,25 cm 
  • Čas delovanja: celotno nadstropje 
  • Čas polnjenja: do 3 ure 
  • Baterija: Li-Ion

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Hepa filter:
Da
Povezljivost s pametnim telefonom:
Da
Mokro sesanje:
Ne
Daljinski upravljalnik:
Ne
Čas polnjenja (v min):
180
Shranjevanje odpavkov v:
Posoda
Napajanje:
Akumulator / električno omrežje
Vrsta sesalnika:
Robotski
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup