Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Otroški dekorativni set odeje in vzglavnika Warm Hug Dormeo lame

Blagovna št.: 289682

Blagovna znamka: Dormeo

Otroški dekorativni set odeje in vzglavnika Warm Hug Dormeo lame

Warm Hug je najbolj puhast in prijeten komplet odeje in vzglavnika, v katerega se lahko otroci zavijejo pred spanjem ali med igro, ko postanejo pravi mali srednjeveški vitezi in superjunaki, ki morajo premagati strašne pošasti!

Preberite več
Spletna cena
59,99 €

Spletna akcijska cena
28,19 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
28,19 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
14,09 € x 2
Več o izdelku

Warm Hug je najbolj puhast in prijeten komplet odeje in vzglavnika, v katerega se lahko otroci zavijejo pred spanjem ali med igro, ko postanejo pravi mali srednjeveški vitezi in superjunaki, ki morajo premagati strašne pošasti!

TOPLO ZIMSKO VESELJE
Že deset let spremljamo odraščanje vaših otrok, njihovo igro, pomembne dosežke in tople družinske objeme, zato smo ob tej priložnosti pomislili tudi na nanje in oblikovali komplet Warm Hug posebej zanje. Pričarajte jim pravo, pravcato pravljico za lahko noč z rožnatimi lamami ali divjimi dinozavri, ki bodo v temi zažareli. Zimski dnevi bodo še bolj čarobni in nepozabni, prepredeni z igro in dogodivščinami, noči pa varno zatočišče v toplem objemu odeje in vzglavnika Warm Hug.

DOM JE TAM, KJER JE WARM HUG
Ko se temperature znižajo, listje porumeni in se v zraku voha sneg, je najlepše, če se lahko stisnemo in pocrkljamo pod mehko odejo. Z otroškim kompletom Warm Hug boste otrokom dali še en razlog, da se stisnejo k vam z vročim čajem ali toplo čokolado in prelistajo novo slikanico. Toda kar pripravite se, da bodo odejo hoteli vzeti s seboj, kamor koli se boste odpravili. In če bodo kdaj prespali pri babici in dedku ali prijateljih, jim bo Warm Hug nudil topel objem, ki jih bo spomnil na dom in jim pomagal v trenutkih domotožja.

PRAVLJICA, KI ZAŽIVI
Razposajeni otroški komplet Warm Hug, ki sveti v temi, vsebuje odejo velikosti 130 x 190 cm in vzglavnik velikosti 37 x 37 cm. V rožnati barvi z lamami ali sivi s strašnimi dinozavri se prelevi v varno zavetje med počitkom ali igrive kostume med igro. Vendar pa se vam pri tem ni treba omejevati, saj ga lahko otroci uporabijo na najrazličnejše načine, doma ali na prostem:

  • Zavijte se vanj skupaj na kavču, ko gledate risanke ali prebirate slikanice
  • Položite ga v otroško posteljo, med rjuhe, da se male nogice hitreje zagrejejo
  • Naredite šotor za neskončne urice zabavne igre
  • Razprostrite ga po tleh za mehko igralno podlogo
  • Z gumbki oblikujte žepek za prezebla stopala po igri na snegu
  • Shranite ga v avtomobil in ga vzemite s seboj na izlete, kampiranje in potovanja

BREZSKRBEN NOČNI POČITEK
Nekateri otroci se bojijo teme, kar sploh ni težko razumeti, saj je to edini čas, ko ostanejo sami, brez svojih odraslih zaščitnikov. Otroški komplet Warm Hug je ravno zato oblikovan z edinstvenim potiskom, ki sveti v temi in ustvarja pravljično in pomirjujoče vzdušje. Z njim se bodo počutili varne, se bolje naspali in se lažje spoprijeli z občutki domotožja, ko bodo prespali kje drugje.
Zagotovo pa vas bo pomirilo tudi dejstvo, da sta tkanina in potisk izdelana iz popolnoma neškodljivih barv in materialov.

PRAVLJIČNO MEHAK VZGLAVNIK
Skrivnost neverjetno mehkega in puhastega vzglavnika se skriva v polnilu iz mikrovlaken Wellsleep®, ki odlikujejo vse najkakovostnejše izdelke Dormeo in dajejo občutek prijetno zračnega volumna. Edinstvena struktura vlaken ustvarja zračne žepke, zaradi katerih vzglavnik diha in pomaga ohranjati suho, sveže in čisto okolje za počitek. Prevleka blazine iz flisa je na eni strani gladka, na drugi strani pa ima prikupen otroški vzorec, ki je čudovit tako na videz kot tudi na dotik.

POPOLNO DARILO ZA BOŽIČ
Otroški komplet Warm Hug je popolno darilo za letošnji božič: v sebi nosi vse, kar podžiga otroško domišljijo, zabavo in občutek toplega objema, ko otroci potrebujejo varnost. Najbrž bo tudi vaše življenje lepše ob vedenju, da lahko odejo in vzglavnik operete v pralnem stroju pri 30 °C in da se hitro posušita, saj boste s tem poskrbeli tudi za primerno higieno.

Podrobnosti izdelka
Barva:
Roza
Mere (v cm):
130 x 190 in 37 x 37
Motiv:
Otroški
Vrsta zapenjanja:
Brez zapenjanja
Material:
Mikrovlakna
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup