Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Električna grelna pipa Well Billabong

Blagovna št.: 262455

Blagovna znamka: Well Billabong

5948636039054

Za toplo vodo v trenutku in takoj poskrbite z uporabo te priročne in elegantne in moderne električne grelne pipe Well Billabong. 

Preberite več
Spletna cena
44,99 €

Zlata cena za 50 Zlatih točk
34,99 €
Prihranek
10,00 € (-22%)
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,66 € x 3
Preverite zalogo na prodajnih mestih
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Za toplo vodo v trenutku in takoj poskrbite z uporabo te priročne in elegantne in moderne električne grelne pipe Well Billabong. 

Grelna pipa Wells Billabong je idealna za uporabo v vašem gospodinjstvu, kopalnici, garaži, kleti, letni kuhinji, delovnem prostoru, počitniški hišici ali kamp prikolici.

Skratka povsod tam, kjer potrebujete toplo vodo, pa nimate ustrezne napeljave, ali pa vam obstoječi bojler porabi preveč električne energije za ogrevanje in je strošek ogrevanja znatno previsok.

Grelna pipa Well Billabong: do tople vode v le nekah sekundah!

Z grelno pipo Well Billabong vam bo že v nekaj sekundah na voljo topla ali vroča voda temperature med 30°C in 60°C.

Topla voda bo vaša v trenutku in takoj. Pipo Well Billabong enostavno odprete in čez cca. 5 sekund iz nje priteče vroča voda. In to brez centralnega ogrevanja ali bojlerja! In brez skrbi: grelna pipa deluje oz. segreva vodo samo takrat, ko jo odprete.

Na ta način bo vaš račun za elektriko znatno nižji, poleg tega pa vas nikoli več ne bo skrbelo ali je topla voda na voljo ali ne. Z uporabo električne grelne pipe Well Billabong boste tako prihranili na porabi elektrike in vode ter, seveda, na vašemu dragocenemu času. 

Hitra priprava čaja in pomivanje posode na povsem varen način

Zaradi visoke temperature, ki jo doseže, je električna grelna pipa Wells Billabong odlična rešitev za hitro pripravo čaja, okusne juhice, vaše najljubše kavice, pomivanje posode, umivanje sadja, in še in še.

Hkrati pa imate, zahvaljujoč digitalnemu prikazovalniku pipe, popoln nadzor nad temperaturo vode in lahko preprečite, da bi se vi ali vaši otroci opekli z prevročo vodo.

Grelna pipa je funkcionalen pripomoček, ki ga je enostavno namestiti

Pretočna električna grelna pipa Wells Billabong bo z elegantnim in modernim dizajnom, preglednim digitalnim prikazovalnikom temperature vode ter predvsem izjemno funkcionalnostjo postala vaš nepogrešljiv pripomoček.

Namestitev grelne pipe Billabong je hitra in popolnoma enostavna in jo lahko opravite kar sami. Priložena je standardna tuljava za priklop na vodovodno cev in klasičen priklop na električno omrežje. Priklop pipe je možen tudi pod koritom ali umivalnikom, saj gre kabel skozi namensko luknjo, enako kot pipa. 

Več o električni grelni pipi Well Billabong

  • Temperatura vode ob uporabi pipe: med 30 in 60°C
  • Moč: 3000 W
  • Priloženo:
    • Standarna tuljava za priklop na vodovodno cev
    • Klasičen priklop na električno omrežje
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup