Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Vrtno kurišče BUSCHBECK, 60 cm

Blagovna št.: 247419

Blagovna znamka: BUSCHBECK

Vrtno kurišče BUSCHBECK, 60 cm_1

Atraktivno vrtno kurišče Buschbeck premera 60 centmetrov je narejeno iz kakovostnega železa. Debela konstrukcija mu zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Preberite več
Spletna cena
89,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,23 € x 8
Več o izdelku

Atraktivno vrtno kurišče Buschbeck premera 60 centmetrov je narejeno iz kakovostnega železa. Debela konstrukcija mu zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Druženju dodajte toplino - z vrtnim kuriščem Buschbeck, ki vas bo ob odprtem oglju zbralo na domačem dvorišču, na vrtu ali na naslednjem pikniku. 

Ovalno ognjišče iz železa z dolgo življenjsko dobo

Vrtno kurišče Bushbeck premera 60 centimetrov ima debelo konstrukcijo, kar mu zagotavlja dolgo življenjsko dobo, njegova atraktivna ovalna obliko, pa bo zagotovo pritegnila pozornost.

Ob vrtnem kurišču Buschbeck, izdelanem iz kakovostnega železa, boste tako zagotovo na veliko uživali ob peki koruze in kostanja, ali pa se samo greli ob tabornem ognju. 

Vrtno kurišče Buschback za lepe trenutke ob ognju ali dobrote nad plameni

Vrtno kurišče Buschbeck vas bo zapeljalo z omamnim vonjem po kostanju, koruzi in drugih dobrotah, ki jih lahko pripravite nad živahnimi plameni

Vrtno kurišče je delo priznanega proizvajalca Buschbeck, ki se odlikuje po svojih kaminih, kuriščih in drugih pripomočkih, ki poskrbijo za brezskrbne, predvsem pa varne ognjene plamene. 

Tako vas bosta ob hladnih večerih začarala ogenj in žerjavica v tem izjemnem vrtnem kurišču Buschbeck. To bo za prelepe trenutke v ravno pravi družbi poskrbelo tudi v hladnih jesenskih ali zimskih dneh.

Več o vrtnem kurišču BUSCHBECK, 60 cm

  • dimenzije: 60 × 30 × 60 cm
  • material: železo
  • teža: 8,2 kg
  • garancija: 1 leto
Podrobnosti izdelka
Vrsta žara:
Vrtna kurišča
Teža (kg):
8.2
Premer/širina površine za peko (cm):
60
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup