Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

SAČ - pekač za podpeko Plamen, fi 50 cm

Blagovna št.: 136427

Blagovna znamka: Plamen

SAČ - pekač za podpeko Plamen, fi 50 cm_1

Za odlično pečene jedi izpod peke poskrbi sač iz najkakovostnejšega litega železa. Je izredno robusten in vzdržljiv. Sač Plamen premera 50 centimetrov bo poskrbel za neprekosljiv obrok mesa, rib in zelenjave. 

Preberite več
Spletna cena
119,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,90 € x 11
Prihranki za člane Petrol kluba
Več o izdelku

Za odlično pečene jedi izpod peke poskrbi sač iz najkakovostnejšega litega železa. Je izredno robusten in vzdržljiv. Sač Plamen premera 50 centimetrov bo poskrbel za neprekosljiv obrok mesa, rib in zelenjave. 

Vas mika sočno pripravljeno meso, morske specialitete ali pa malce drugače pečen kruh?

Na pomoč vam priskoči ta sač, pekač za pripravo hrane pod peko, s katerim boste svojim kulinaričnim mojstrovinam dodali piko na i. 

Litoželezni sač za najboljše jedi

Sač Plamen premera 50 centimetrov je narejen iz kvalitetnega sivega litega železa, zato se bo vaša posoda za peko enakomerno segrevala, hrana pa v njej pripravila bolje. Izognili se boste tudi sprijemanju, saj je notranjost sača prevlečena z emajlom.

Posoda za podpeko tako omogoča pripravo različnih mesa vseh vrst, od ovčetine do teletine, svinjine, purana, piščanca in več. Odlično se obnesejo tudi ribe in hobotnica, obvezen dodatek pa je zelenjava in, seveda, veliko krompirja. Hrana, pripravljena pod peko, bo ohranila svojo sočnost in dober okus

Pod peko: tradicionalna priprava hrane, ki je odlična še danes

Peko "izpod sača" poznajo v kuhinjah povsod po Balkanu. Gre za tradicionalno pripravo različnih jedi pod segretim železnim pokrovom, zasutim s pepelom, na katero prisegamo še danes. 

Tako kot vse posode za peko je tudi sač Plamen v naši ponudbi sestavljen iz spodnje posode, v katero zložimo hrano, in zvonastega pokrova, na čigar obod naložimo žerjavico in pepel. Brez skrbi, po obodu pokrova je nameščena ograjica, ki bo pepel obdržala na mestu. 

Naš čas peke v saču bo odvisen od tega, kaj pripravljamo. Ribe bodo pečene prej, kruh in burek tudi, meso pa bo morda potrebovalo malce več časa. Pa dober tek!

Več o SAČ - pekaču za podpeko Plamen, fi 50 cm

  • Zadostuje za pripravo obroka za 12 oseb
  • Premer posode: 50 cm
  • Masa: 22 kg
  • Material: lito železo
  • Notranjost: emajl
Podrobnosti izdelka
Vrsta žara:
Sač posode in kotlički
Teža (kg):
22
Premer/širina površine za peko (cm):
50
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup