Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Kuhalnik Gorenc RF 2 plin

Blagovna št.: 262851

Blagovna znamka: Gorenc

Kuhalnik Gorenc RF 2 plin

Jedi tudi na prostem pripravite tako hitro kot v domači kuhinji - s plinskim kuhalnikom Gorenc RF 2, ki je projektiran za uporabo na prostem.

Preberite več
Spletna cena
119,99 €

Spletna akcijska cena
109,98 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
109,98 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,99 € x 10
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Jedi tudi na prostem pripravite tako hitro kot v domači kuhinji - s plinskim kuhalnikom Gorenc RF 2, ki je projektiran za uporabo na prostem.

Plinski kuhalniki Gorenc, so projektirani za uporabo na prostem, opremljeni so z močnimi gorilniki, kar omogoča pripravo jedi na hiter način. Brezstopenjsko nastavljiva moč gorilnikov omogoča optimalen nadzor nad temperaturo kuhanja. Okvir kuhalnika je iz nerjaveče pločevine. Kuhalnik se postavi samo na ravno površino in lahko pričnete s kuhanjem.

Kuhate zunaj? Izberite plinski kuhalnik Gorenc!

Kakovosten plinski kuhalnik je nujen del prav vsake kamping opreme, ni tako? Kako boste med šotorjenjem ali v prikolici drugače pripravili svoj naslednji obrok?

Pri tem pa, seveda, želite zapraviti kar najmanj dragocenega časa in se kar najhitreje vrniti k užitkom trenutkov v naravi - v hribih ali ob morski obali. Vsi kuhalniki za pripravo hrane zato ne bodo pravi za vaše naslednje kampiranje.

Plinski kuhalnik Gorenc RF2 je drugačen, saj je projektiran za uporabo na prostem, opremljen pa z močnimi gorilniki, ki omogočajo pripravo jedi na hiter način.

V trenutku pričnite s kuhanjem

Okvir kuhalnika Gorenc RF 2 je iz nerjaveče pločevine, njegova brezstopenjsko nastavljiva moč gorilnikov pa omogoča optimalen nadzor nad temperaturo kuhanja.

Tudi pričetek ustvarjanja v vaši kuhinji na prostem bo s plinskim kuhalnikom Gorenc RF 2 popolnoma enostavno. Kuhalnik zgolj postavite na ravno površino - nima namreč nog, ki bi mu zagotavljale stabilnost - in že lahko pričnete s kuhanjem.

Hrana, kuhana nad plameni, je preprosto boljša

Vsaj tako so prepričani mnogi kuharski mojstri med nami. Zato tudi v času indukcijskih plošč prisegajo na dobre stare ognjene zublje. Tudi, ko kuhajo na prostem.

Z uporabo plinskega kuhalnika Gorenc RF 2 boste svojo jed lahko pripravili brez dostopa do elektrike, brez indukcije in plošč, kar nad plameni ognja. V nasprotju z tabornim ognjem za pripravo jedi, pa boste na kuhalniku Gorenc RF 2 jakost plamenov zlahka uravnavali in tako poskrbeli za vedno odlično skuhan obrok.  

Več o plinskem kuhalniku Gorenc RF 2

  • Moč gorilnika: 3 + 3 = 6kW
  • Velikost izdelka (Š x G x V): 51 x 47 x 15 cm
  • Brez nog
  • Garancija: 1 leto
Podrobnosti izdelka
Namizni žar:
Da
Termoregulacija:
Da
Moč (W):
6000
Stranski gorilnik:
Ne
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup