Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Električna pečica za pripravo hrane pod peko M401TC, 40 cm, bordo rdeča

Blagovna št.: 264462

Blagovna znamka: Inplan

Električna pečica za pripravo hrane pod peko M401TC, 40 cm, bordo rdeča_1

Za odlično pečeno hrano izpod peke uporabite to unikatno rešitev: električno pečico, v kateri boste vašo hrano pripravili tak dobro, kot v pravem "saču"!

Preberite več
Spletna cena
99,00 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,00 € x 9
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Za odlično pečeno hrano izpod peke uporabite to unikatno rešitev: električno pečico, v kateri boste vašo hrano pripravili tak dobro, kot v pravem "saču"!

Mmm, že diši po jedi izpod peke!

Je tudi vas zamikal rahel kos mesa v spremljavi sočno pečene zelenjave, ali pa hrustljav burek, izjemna riba ali kakšna druga jed, do popolnosti pripravljena pod peko? 

Niste edini: pripravo hrane "izpod sača", tradicionalno pripravo različnih jedi pod segretim železnim pokrovom, zasutim s pepelom, poznajo v kuhinjah povsod po Balkanu. 

Hrana, pripravljena pod peko, bo namreč vedno ohranila svojo sočnost in dober okus. Tako lahko vsakokrat odlično spečemo meso vseh vrst, od ovčetine do teletine, svinjine, purana, piščanca in več, odlično pa se obnesejo tudi ribe in hobotnica. Obvezen dodatek pa zelenjava in, seveda, veliko krompirja.

Poenostavite pripravo v "saču"

A do teh izjemnih jedi je kar nekaj korakov, ki so velikokrat precej zamudni. Tradicionalne posode za pripravo jedi pod peko, ki jim po domače rečemo kar "sač", so sestavljene iz spodnje posode, v katero zložimo hrano, in zvonastega pokrova, na čigar obod naložimo žerjavico in pepel. V tako ustvarjeni pečici se naša hrana nato počasi speče. 

Kaj pa če se nam neljubi ukvarjati z ognjem, žerjavico in neredom? Za odlično pečeno hrano izpod peke uporabite to unikatno rešitev: električno pečico za pripravo jedi pod peko! 

Dva grelnika na tej izjemni napravi omogočata enakomerno peko, ki bo tako odlična, kot če bi uporabili tradicionalno posodo, a precej bolj enostavna za uporabo in brez brskanja po pepelu. Na termostatu električne pečice za podpeko pa lahko izbirate poljubno temperaturo za peko posameznih jedi. 

Priročni električni "sač" lahko uporabljate tudi kot običajno pečico za peko različne hrane. 

Več o električni pečici za pripravo hrane pod peko M401TC

  • Velikost: 40 cm
  • Barva: bordo rdeča
  • Skupna moč: 1.200 W

Garancija: 1 leto

Podrobnosti izdelka
Namizni žar:
Da
Termoregulacija:
Da
Moč (W):
1200
Premer/širina površine za peko (cm):
40
Stranski gorilnik:
Ne
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup