Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Organska zemlja HomeOgarden, koncentrat 5 kg (5kg=70l)

Blagovna št.: 87798

Blagovna znamka: HomeOgarden

Organska zemlja HomeOgarden, koncentrat 5 kg (5kg=70l)

Organska zemlja HomeOgarden za sajenje, presajanje in izboljševanje zemlje v vrtu.

Preberite več
Spletna cena
10,99 €
Preverite zalogo na prodajnih mestih
Več o izdelku

Organska zemlja HomeOgarden za sajenje, presajanje in izboljševanje zemlje v vrtu.

ORGANSKO NARAVNO TRAJNOSTNO VRTNARJENJE
Organska zemlja za sajenje, presajanje in izboljševanje zemlje v vrtu. 5 kratni koncentrirani blok substrata za naravno, organsko izboljševanje zemlje v vrtu, sajenje in presajanje. 50 % manj zalivanja.

Opis: Naravno, organsko in trajnostno uporabljamo substrat za setev, sajenje in presajanje vseh vrst rastlin. Uporabljamo ga za izboljševanje zemlje na vrtovih in tratah, saj zaradi svoje edinstvenosti izboljšuje vodno – zračni režim v tleh in naredi zemljo zelo rahlo in s tem povečuje zadrževanje vode v tleh in zemlji. Substrat je izredno rahel in ne vsebuje nobenih nevarnih primesi, saj mu sami dolijemo pitno vodo ali deževnico, ko ga pripravimo. Setev, sajenje, presajanje v substrat lahko izvajamo skozi celo leto, enako ga lahko dodajamo zemlji kadarkoli je potrebno. Odstranite ovoj embalaže - kartonski ovoj in folijo. Postavite organski substrat-blok v dovolj veliko vedro ali še bolje samokolnico. Enostavno dolijemo primerno količino čiste vode (iz pipe ali deževnico), in sicer približno 30 - 35 l vode kar so 3 zalivalke oz. 3 zalivalke in pol (po 10 l). Blok substrata voda hitro namoči, tako da je organska zemlja pripravljena v 20 - 30 minutah. Priporočamo, da blok večkrat potisnete v vodo, da ne izplava na površino, ker se s tem raztapljanje upočasni. Prav tako je priporočljivo, da še malo pomešate ali pregnetete zemljo, da voda ne zastaja na dnu vedra ali samokolnice. Dobili boste polno samokolnico visoko kakovostne organske zemlje. Bistvena prednost je, da ne nosite težke običajne zemlje domov, ampak si jo sami pripravite. Pri zemljah večji del predstavlja voda, ki pa ni vedno čista in neoporečna, zato je ključno, da veste, kaj ste dodali, če želite organsko vrtnarjenje.

Kako do najboljših rezultatov? Organsko zemljo uporabljate povsod, kjer želite izboljšati rahlost in zračnost vaše zemlje in zmanjšati potrebo po zalivanju tudi do 50 %. Če uporabljate organsko zemljo za direktno sajenje, vam priporočamo pred setvijo, sajenjem ali presajanjem dodajanje naravnega organskega gnojila, in sicer HomeOgarden Organski Vrt v količini 700 g na 70 l vrečo. Tako bodo rastline imele dovolj hranil za normalno rast. Po potrebi pa še dognojujte s HomeOgarden Organskim Dognojevanjem ali pršite rastline s HomeOgarden Organskim Listnim Dognojevanjem. Priporočamo vam, da uporabljate izključno naravna organska gnojila, saj je tudi zemlja, ki ste jo kupili, povsem naravna in organska. Pri zalivanju bodite pozorni, da zalivate bistveno manj kot običajne zemlje, saj zemlja zelo dobro zadržuje vodo in vlago, kar je bistvena prednost. Substrat je narejen iz 100 % naravnih in organskih snovi in ne vsebuje umetnih gnojil ali agrokemikalij. Izdelek hranimo v izvirni embalaži v suhem prostoru.

Kje uporabljamo: Za setev, sajenje in presajanje vseh vrst rastlin, za mešanje s slabšimi zemljami in substrati, pri sajenju različnih rastlin na prosto, pri setvi novih travnatih površin, pri pripravi novih gredic, sajenju sadnega drevja, sadnih in okrasnih rastlin, začimbnic in vseh vrst vrtnin.

Kdaj uporabljamo: Celo leto pri setvi, sajenju, presajanju. 

Količina: koncentrat 5 kg (5 kg = 70 l)

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup