Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Visokotlačni čistilnik Lavor NINJA PLUS 130

Blagovna št.: 267519

Blagovna znamka: Lavor

Visokotlačni čistilnik Lavor NINJA PLUS 130

Za učinkovito in enostavno čiščenje zunanjih površin izberite visokotlačni čistilec Lavor Ninja Plus 130, ki ga odlikujeta vsestranskost in majhna teža. 

Preberite več
Spletna cena
302,93 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
12,62 € x 24
Več o izdelku

Za učinkovito in enostavno čiščenje zunanjih površin izberite visokotlačni čistilec Lavor Ninja Plus 130, ki ga odlikujeta vsestranskost in majhna teža. 

Je čas za čiščenje? Spopadanje z umazanijo v okolici vašega doma bo pošteno lažje če uporabite kakovosten visokotlačni čistilnik, ki pripomore k hitrim in fleksibilnim rezultatom čiščenja.

Čistoči dodajte piko na i

Lepo zasajena gredica, skrbno pokošena trava, obrezana živa meja in sveže prepleskana ograja bodo brez učinka, če jih bo kazila zamazana okolica. Čas je, da izgledu vašega dvorišča dodate piko na i in njegovo površino očistite z visokotlačnim čistilcem - takšnim, kot je visokotlačni čistilnik Lavor Ninja Plus 130 iz naše ponudbe. 

Verjemite, ko boste metlo in druge zamudne čistilne pripomočke enkrat zamenjali za dober visokotlačni čistilec, se vam bo odprl povsem nov svet!

Izredno lahek in učinkovit visokotlačni čistilnik 

Viskotlačni čistilnik Ninja Plus proizvajalca Lavor je vsestranski in izredno lahek čistilec namenjen zunanji uporabi. Pravi bo za čiščenje teras in balkonov, dvorišč, dovozov, vrtnega pohištva, pa tudi avtomobilov, motorjev in koles, ki še nikoli ni bilo tako enostavno in priročno. 

Viskotlačni čistilnik se ponaša s tremi bati, aluminijasto glava črpalke z vgrajenim obvodnim ventilom, ima pa tudi sistem samodejnega zaustavljanja. Za priročnost uporabe poskrbijo še voziček z ergonomskim ročajem, ki zagotavlja odlično mobilnost, ter nosilec cevi, pištola s hitro povezavo in fiksna krtača.

Več o visokotlačnem čistilniku Lavor NINJA PLUS 130

  • Voziček z ergonomskim ročajem
  • Nosilec cevi
  • Pištola s hitro povezavo
  • Fiksna krtača
  • Sistem samodejnega zaustavljanja
  • Največji tlak: 130 barov
  • Največji pretok: 420 l/h
  • Največja absorbirana moč: 1800 W

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Maksimalna zmogljivost (v kW):
1.8
Najvišji tlak (v bar):
130
Največji pretok (v L/h):
420
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup