Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Električni skiro Prime3 EES71, 350 W

Blagovna št.: 264033

Blagovna znamka: PRIME3

Električni skiro Prime3 EES71, 350 W_1

Električni skiro PRIME EES71 je opremljen s 350 W motorjem, s katerim lahko vozite z največjo hitrostjo do 25 km / h in omogoča izbiro med 3 načini vožnje.

Preberite več
Spletna cena
499,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
41,66 € x 12
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Električni skiro PRIME EES71 je opremljen s 350 W motorjem, s katerim lahko vozite z največjo hitrostjo do 25 km / h in omogoča izbiro med 3 načini vožnje.

Električni skiro Prime3 EES71

Električni skiro je idealna rešitev za prebivalce gosto naseljenih mestnih središč. Posebej praktični so za prevoz od točke A do točke B na hiter, priročen in varčen način. Zahvaljujoč modernemu izgledu so skiroji postali priljubljeno prevozno sredstvo za prevoz do službe ali v šole.

Da bi zagotovili potrebam trga je podjetje PRIME3 razvilo zložljiv električni skiro EES71, ki posebej izboljša udobje v vožnji za visoke uporabnike. Glavna posebnost skiroja je visoko nameščeno krmilo (122 cm) in daljša platforma (113 cm). To okolju prijazno, varno električno vozilo bo pritegnilo vsakega izmed nas.

Električni skiro PRIME EES71 je opremljen z 350 W motorjem, s katerim lahko vozite z največjo hitrostjo do 25 km / h. Hitrost se nadzoruje preko ročice, na kateri izbiramo med 3 načini vožnje. Tako lahko prilagodite hitrost vožnje vaši starosti, željam in veščinam.

Polno napolnjena 10 Ah baterija (čas polnjenja znaša približno 5 ur) pa vam omogoča, da z enim polnjenjem prevozite do 40 km. Doseg skiroja je odvisen od obremenitve in površine po kateri vozi uporabnik.

Funkcija tempomata se avtomatsko aktivira, ko ohranjate konstantno hitrost več kot 6 sekund. Hitrost vožnje in raven napolnjenosti baterije lahko spremljate na LCD zaslonu.

Največja dovoljena obremenitev skiroja je 100 kg.

Da bi zagotovili maksimalno varnost so proizvajalci skiro EES71 opremili s trojnim sistemom zaviranja: dve disk zavori in zadnji E-ABS sistem zagotavljajo najkrajšo zavorno pot.

Velika 8,5 palčna kolesa z vgrajenimi zračnicami jamčijo visoko stabilnost tudi na grobi podlagi. Širok platforma pa omogoča udobno in varno vožnjo.

Za še večjo varnost poskrbijo prednje in zadnje LED luči, ki utripajo ob zaviranju in opozorilni zvonec.

Preprost mehanizem za zlaganje in relativno lahka teža skiroja olajšata prenašanje skiroja, tako ga lahko s seboj vzamete tudi na javni prevoz. Zložen skuter lahko pospravite tudi v prtljažnik avtomobila in ga s seboj vzamete na potovanje.

Skiro EES71 zagotavlja varno in zabavno vožnjo!

Garancija: 1 leto

Podrobnosti izdelka
Moč motorja (v W):
350
Doseg (v km):
40
Največja hitrost (km/h):
25
Zložljivo:
Da
Nosilnost (v kg):
100
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 12 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup