Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Električni skiro Blaupunkt ESC910

Blagovna št.: 251284

Blagovna znamka: Blaupunkt

Električni skiro Blaupunkt ESC910_1

Električni skiro je postal pravi hit in pridobiva na priljubljenosti, z njim se lahko hitro pripeljete na delo, v šolo ali na univerzo. Skiro zložite in spakirate v prtljažnik avtomobila ali pa ga vzamete s seboj na avtobus.

Preberite več
Spletna cena
821,90 €

Spletna akcijska cena
682,18 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
821,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
28,42 € x 24
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Električni skiro je postal pravi hit in pridobiva na priljubljenosti, z njim se lahko hitro pripeljete na delo, v šolo ali na univerzo. Skiro zložite in spakirate v prtljažnik avtomobila ali pa ga vzamete s seboj na avtobus.

Ljudje cenijo električne skiroje tudi zato, ker gre za ekološka vozila, ki ne oddajajo izpušnih plinov in posledično ne onesnažujejo okolja. Poleg tega pa imajo lastniki električnih skirojev nizke obratovalne stroške.

Zaradi velike razdalje, ki jo lahko skiro ESC910 prevozi z enim polnjenjem baterije, se lahko hitro in varno vozite, tudi do cilja daleč stran od doma ali službe.

Močan 350W motor zagotavlja največjo hitrost 25 km / h, ki jo je mogoče nadzorovati s tristopenjskim prilagajanjem hitrosti (3 nastavitve). Tako se uporabniki odločijo s kakšno hitrostjo bodo vozili oziroma jo lahko tudi omejijo in s tem prilagodijo hitrost svoji starosti in sposobnostim, kar jim omogoča, da se bodo počutili varne. Na hitrost, ki jo bodo uporabniki skiroja dosegli, vpliva tudi njihova teža, vrsta površine po kateri se vozijo, temperatura okolja in celo veter.

Električni skiro Blaupunkt ESC910 je opremljen z veliko baterijo z zmogljivostjo 10 Ah, kar zadostuje, da z enim polnjenjem uporabnik lahko prevozi do 40 km. Na to prevoženo razdaljo, tako kot tudi na hitrost, vpliva več dejavnikov: obremenitev skiroja (največ 120 kg), vrsta površine po kateri se uporabnik vozi in temperatura okolice. Vseeno pa je mogoče avtonomijo podvojiti z dodatno baterijo, ki je na voljo za doplačilo (oznaka dodatne baterije ACE910).

Baterija je nameščena v posebni odprtini, ki se nahaja v navpičnem krmilnem drogu. Zamenjava je hitra in enostavna, polnite pa jo lahko tudi, ko jo namestite na skiro ali ločeno po odstranitvi, saj ima baterija vgrajeno polnilno vtičnico. Čas, ki potreben da se baterija napolni do maksimalne kapacitete je približno 5 ur.

10-palčna kolesa z vgrajenimi zračnicami skiroju ESC910 zagotavljajo visoko raven udobja v vožnji in omogočajo enostavno premikanje po najrazličnejših površinah. Skiro ESC910 je tako zasnovan, da dobro absorbira manjše udarce in vibracije, ki jih povzroča vožnja po neravnih podlagah, zato se je z njim mogoče voziti po pločnikih in asfaltu, pa tudi po urejenih makadamskih cestah. Velika 10-palčna kolesa zagotavljajo ugodno razdaljo odmaknjenosti skiroja od tal, zato tudi vožnja čez manjše robnike ne bo težava.

Za dodatno udobje v vožnji poskrbijo gumijasti ročaji na krmilu skiroja, enostaven dostop do gumba za pospeševanje in zavorne ročice pa zagotavlja zanesljivo pospeševanje in varno zaviranje.

Jasno berljiv LCD zaslon prikazuje stanje napolnjenosti baterije, trenutno hitrost in način vožnje, medtem ko z zvoncem lahko opozarjate druge udeležence v prometu, da se približujete. Vgrajena prednja in zadnja LED luč tudi izboljša varnost vožnje in poveča vaše vidno polje.

E-skiro Blaupunkt ESC910 je opremljen s tempomatom, ki se samodejno vklopi, če se konstantna hitrost ohranja vsaj 6 sekund. Če ga želite izklopiti, pritisnite zavorno ročico ali gumb za pospeševanje.

Zadnja disk zavora in nožna zavora s sprednjim E-ABS zagotavljata zanesljivost v izrednih razmerah in najkrajšo možno zavorno pot. Ko se zavora sproži, začne utripati zadnja LED lučka.

Druga značilnost modela ESC910 je široka platforma s protizdrsnim premazom. To uporabniku omogoča vzdrževanje udobnega položaja za vožnjo.

Mehanizem, ki omogoča zlaganje je izjemno preprost, zato lahko skiro preprosto zložite in vzamete s seboj na avtobus, metro ali tramvaj.

Poleg skiroja Blaupunkt ESC910 je priložena praktična torba, ki je pritrjena z velcro pritrdilnimi trakovi na krmilo in navpični krmilni drog skiroja. Torba je narejena iz trde in trpežne pene EVA, ki zagotavlja, da predmeti v torbi ne bodo poškodovani v primeru padca.

Več o električnem skiroju Blaupunkt ESC910

 • Motor: 350 W
 • Baterija: 36 V 10 Ah
 • Zamenljiva baterija
 • Največja hitrost: 25 km / h (3-stopenje nadzora hitrosti)
 • Avtonomija: do 40 km (odvisno od teže uporabnika in podlage)
 • Maksimalna obremenitev (nosilnost): 120 kg
 • Naklon (vzpon): približno 15 stopinj
 • Funkcija tempomata
 • Zadnja zavora: kolutna zavora, nožna zavora
 • Sprednja zavora: električna zavora E-ABS
 • 10-palčna (25,4 cm) kolesa z zračnico
 • Prednja in zadnja LED luč
 • LCD za prikaz hitrosti in stopnje napolnjenosti baterije
 • Opozorilni zvonec
 • Priročen zložljivi mehanizem
 • Polnilni tok: 42 V 2,0 A
 • Čas polnjenja: približno 5 ur
 • Dimenzije: 1088 x 461 x 420 / 1176 mm (zložen / sestavljen skiro)
 • Neto teža: 15 kg
 • Vključena priročna torba za krmilo (ACE800)

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Moč motorja (v W):
350
Največja hitrost (km/h):
25
Čas polnjenja (v min):
300
Velikost koles (v mm):
254
Zložljivo:
Da
Nosilnost (v kg):
120
Teža (v kg):
15
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup