Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Električni skiro Blaupunkt ESC 608

Blagovna št.: 253367

Blagovna znamka: Blaupunkt

Električni skiro Blaupunkt ESC 608_1

Električni skiro je privlačno in trendovsko prevozno sredstvo, tako med mladino kot odraslimi. Vse bolj se uporablja kot alternativni način vožnje v mestu, zlasti tam, kjer je zgoščen promet. 

Preberite več
Spletna cena
498,99 €

Spletna akcijska cena
399,99 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
413,91 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
16,66 € x 24
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Električni skiro je privlačno in trendovsko prevozno sredstvo, tako med mladino kot odraslimi. Vse bolj se uporablja kot alternativni način vožnje v mestu, zlasti tam, kjer je zgoščen promet. 

Električni skiro je lahko dobra rešitev za prevoz v šolo, do trgovine ali pa kot način preživljanja prostega časa v naravi - pridobivajo na priljubljenosti pri ljudeh, saj so to ekološka vozila, ki ne proizvajajo izpušnih plinov in posledično ne onesnažujejo zraka, ki ga dihamo.

Električni skiro ESC608 Blaupunkt je opremljen z 250 W motorjem, ki lahko doseže hitrost do 25 km / h in premaga vzpone z naklonom do 15 stopinj. Vožnja s takšnimi zmogljivostmi je dinamična, vznemirljiva in zelo zabavna. Upoštevati pa je treba, da na hitrost, ki jo bo dosegel uporabnik, vplivajo njegova teža (največja dovoljena obremenitev je 120 kg), vrsta površine po kateri se vozi, temperatura okolja in morebiten veter. Tristopenjska prilagoditev hitrosti omogoča prilagajanje hitrosti skiroja razmeram na cesti, poleg tega pa lahko na ta način hitrost prilagodimo sposobnostim in starosti uporabnika.

Skiro je opremljen z baterijo 6 Ah, ki potrebuje približno 5 ur, da se popolnoma napolni. Zmogljivost baterije omogoča uporabniku avtonomijo do 20 km (odvisno tudi od uporabnikove teže, vrste površine po kateri vozi in vremenskih razmer. Vgrajeni LCD zaslon, ki se nahaja na krmilu, prikazuje trenutno hitrost in stopnjo napolnjenosti baterije.

Za večje udobje v vožnji je ESC608 opremljen s tempomatom, ki se samodejno vklopi, če konstantno hitrost vzdržujete vsaj 6 sekund. Funkcijo tempomata izklopite s pritiskom na zavoro ali ročico za pospeševanje.

8,5-palčna kolesa z vgrajenimi zračnicami skiroju ESC608 zagotavljajo udobje pri vožnji. Omogočajo tudi enostavno izogibanje oviram na cesti in vožnjo po različnih površinah, vključno z neravninami.

Zadnja disk zavora skupaj s sprednjim E-ABS sistemom izboljša varnost v vožnji. Takšna oprema zagotavlja zanesljivost v izrednih razmerah in najkrajšo možno zavorno pot. Ko se zavora sproži, začne utripati zadnja lučka.

Zadnja disk zavora skupaj s prednjim E-ABS sistemom izboljša varnost med vožnjo. Takšna oprema zagotavlja zanesljivost v izrednih razmerah in najkrajšo možno zavorno pot. Ko pritisnete na zavorno ročico začne utripati zadnja lučka, ki opozarja ostale udeležence v prometu.

Na stabilnost vožnje in odpravljanje tveganj za druge kolesarje vpliva ergonomsko zasnovano krmilo z gumiranimi ročaji. Na krmilu je tudi LCD zaslon, opozorilni zvonec in prednja LED lučka, ki povečuje voznikovo vidno polje, zadnja LED lučka v ohišju blatnika pa še dodatno opozarja ostale udeležence v prometu.

Mehanizem za zlaganje skiroja uporabniku omogoča, da ga lahko preprosto zložit in vzame s seboj na avtobus, podzemno železnico ali tramvaj. Posebej zasnovana mehanizem preprečuje, da bi se skiro oziroma njegovo krmilo, med vožnjo zložil.

Vožnja z električnim skirojem je lahko zelo zabavna in je odličen način preživljanja časa na prostem. Kljub temu si je treba nujno zapomniti osnovna varnostna pravila, ohraniti zdrav razum in kulturo vožnje, da bo vožnja skiroja prijetna tako za nas, kot tudi ostale udeležence v prometu. Če se otrok vozi z električnim skirojem, mu priskrbite primerno zaščitno opremo, kot so čelada in zaščita za kolena in komolce. Tudi odrasli, ki vozijo z večjimi hitrostmi, ne smejo pozabiti na lastno varnost.

Zamenjajte moped ali avtomobil za električni skiro Blaupunkt ESC608 , ki vam omogoča hitro in udobno, ter varčno alternativo obstoječemu prevoznemu sredstvu.

Več o električnem skiroju Blaupunkt ESC 608

 • Motor: 250 W
 • Baterija: 36 V 6,0 Ah
 • Največja hitrost: 25 km / h (3-stopenje nadzora hitrosti)
 • Avtonomija: do 20 km (odvisno od teže uporabnika in podlage)
 • Maksimalna obremenitev: 120 kg
 • Naklon (vzpon): približno 15 stopinj
 • Funkcija tempomata
 • Zadnja zavora: kolutna zavora
 • Sprednja zavora: električna zavora E-ABS
 • 8,5-palčna kolesa z zračnico
 • Prednja in zadnja LED luč
 • LCD za prikaz hitrosti in stopnje napolnjenosti baterije
 • Opozorilni zvonec
 • Priročen zložljivi mehanizem
 • Polnilni tok: 42 V 1,5 A
 • Čas polnjenja: približno 4 ure

Dimenzije

 • Mere: 1080 x 438 x 480 / 1150 mm (zložen / sestavljen skiro)
 • Neto teža: 15 kg

Garancija E-skiroja: 1 leto (Baterija: 1 leto) 

Podrobnosti izdelka
Moč motorja (v W):
250
Doseg (v km):
20
Največja hitrost (km/h):
25
Čas polnjenja (v min):
240
Velikost koles (v mm):
216
Zložljivo:
Da
Nosilnost (v kg):
120
Teža (v kg):
15
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup