Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Miška Logitech G PRO HERO, žična, gaming

Blagovna št.: 294093

Blagovna znamka: Logitech

Miška Logitech G PRO HERO, žična, gaming

LOGITECH G PRO gaming miška je bila ustvarjena za zmagovalce. Zasnovana je na HERO senzorju, najnaprednejšemu senzorju za igranje, za neverjetno hitrost in natančnost, ki je potrebna za zmago. 

Preberite več
Spletna cena
88,89 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,11 € x 8
Več o izdelku

LOGITECH G PRO gaming miška je bila ustvarjena za zmagovalce. Zasnovana je na HERO senzorju, najnaprednejšemu senzorju za igranje, za neverjetno hitrost in natančnost, ki je potrebna za zmago. 

HERO 16K je Logitechov najbolj natančen senzor za e-igre. HERO 16K je sposoben 400+ IPS, 100 - 16.000 DPI, omogoča zero smoothing, filtriranje ali pospeševanje v celotnem območju DPI. HERO 16K dosega konkurenčno natančnost in dosledno odzivnost. DPI nastavitve je potrebno prilagoditi s pomočjo Logitech G HUB-a.

PRO miška je navdihnjena s klasičnimi linijami in preprosto konstrukcijo. Doslednost in udobje sta ključnega pomena za najboljše rezultate. Miška PRO prinaša oboje.

Mehanski sistem v Logitech G PRO gaming miški izboljša doslednost levega in desnega gumba miške in pomaga zmanjšati silo, potrebno za klik. Posledica tega je jasna in zanesljiva izvedba klikanja, na katero se lahko zanesete na najvišji ravni igranja.

Na voljo je 6 nastavljivih gumbov. Logitech G PRO gaming lahko uporabljate že z prednastavljenimi nastavitvami tipk ali pa se popolnoma konfigurira glede na vaše želje po meri s pomočjo G HUB-a. Vseh šest gumbov lahko povežete tako, da aktivirate ukaze v igri in še več.

Več o miški Logitech G PRO HERO

  • Napreden optični senzor HERO s 100 - 16.000 DPI in 400+ IPS
  • Klasična oblika za e-šport, ki nudi dober oprijem in udobje
  • Sistem mehanskih gumbov, ki zmanjša silo, potrebno za pritisk desnega / levega gumba in zagotavlja večjo konstistentnost
  • Kakovosten kabel za e-šport
  • 6 programabilnih gumbov, ki jih lahko nastavite z Logitech Gaming Software
  • LIGHTSYNC RGB osvetlitev s 16,8 milijoni barv in kopico efekti
  • Notranji pomnilnik, na katerega lahko shranimo do 5 igralnih profilov
  • Nogice so testirane za uporabo preko 250 km, levi in desni gumb pa za več kot 50 milijonov klikov življenjske dobe - to znaša 10 ur uporabe na dan 5 let
  • USB sporočanje 1000-krat na sekundo

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Barva:
Črna
Ločljivost tipala:
16000
Vrsta miške:
Optična
Tip povezljivosti:
USB
Namen:
Igričarstvo
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup