Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Nahrbtnik za prenosnik 15,6" Tigernu T-B3599, siva

Blagovna št.: 294486

Blagovna znamka: TIGERNU

Nahrbtnik za prenosnik 15,6" Tigernu T-B3599, siva

Tigernu nahrbtnik za prenosne računalnike z diagonalo 39,62 cm (15,6''), narejen iz vodo-odbojnih materialov v sivi barvi.

Preberite več
Spletna cena
44,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,24 € x 4
Več o izdelku

Tigernu nahrbtnik za prenosne računalnike z diagonalo 39,62 cm (15,6''), narejen iz vodo-odbojnih materialov v sivi barvi.

Trpežen nahrbtnik znamke Tigernu narejen iz visoko kakovostnih in vodo-odbojnih materialov. Žepi nahrbtnika so izdelani s posebej zasnovano dvojno zadrgo, z možnostjo zaklepa, tako da je vaša vsebina zaščitena pred morebitnimi tatvinami. V notranjosti je več manjših predalov za shranjevanje različnih dodatkov ter oblazinjen žep za shranjevanje prenosnega računalnika do velikosti 39,62 cm (15,6''). Na zunanjem delu najdemo več žepov za shranjevanje stvari ter skrite žepe na hrbtnem delu in naramnici, kamor lahko spravite dragocenosti.

Na zunanji strani ima USB izhod, na katerega lahko priklopite polnilno baterijo in napolnite svoje elektronske naprave. Nahrbtnik ima priročen izhod za slušalke, za nemoteno poslušanje glasbe, tudi ko imate spravljen telefon ali glasbeni predvajalnik. Naramnice imajo trak za shranjevanje očal ter so oblazinjene in prilagodljive. hrbtni del je pa mehek in zračen. Na hrbtnem delu je nameščen trak za pritrditev nahrbtnika na kovček.

Več o nahrbtniku 15,6" Tigernu T-B3599:

  • Primeren za prenosnike: do 39,62 cm (15,6'')
  • Teža: 1 kg
  • Vodo-odbojni material: da
  • Barva: siva

Garancija: 5 let

Podrobnosti izdelka
Barva:
Siva
Za diagonalo (v inč):
15.6
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup