Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Igra Assassin's Creed Origins za Xbox One

Blagovna št.: 256540

Blagovna znamka: UBISOFT

Igra Assassin's Creed Origins za Xbox One

Izberite zabavno igrico Assassin's Creed Origins za konzolo Xbox One.

Preberite več
Spletna cena
24,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
12,49 € x 2
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Izberite zabavno igrico Assassin's Creed Origins za konzolo Xbox One.

Potovanje v starodavni Egipt, najbolj skrivnostno mesto v zgodovini, v ključnem obdobju, ki bo oblikovalo svet. Odkrijte skrivnosti Velikih piramid, pozabljenih mitov, zadnjih faraonov in v dolgo izgubljene hieroglife vklesane izvorne zgodbe Bratstva atentatorjev.

V zadnjih štirih letih se je ekipa, ki stoji za priznano črno zastavo Assassins Creed IV, osredotočila na oblikovanje novega začetka franšize. Borite se na povsem nov način, kjer neopazno prehajate med unikatnim orožjem z bližnjim in bližnjim orožjem ter se spopadate z več sovražniki hkrati. Izberite svoje sposobnosti Assassin, medtem ko raziskujete celotno državo antičnega Egipta, sodelujete v številnih misijah in privlačnih zgodbah na potovanju, ki bo spremenilo civilizacijo.

DOŽIVITE SKRIVNOSTI STARE EGIPTA - Odkrijte izgubljene grobnice, raziščite Velike piramide in odkrijte skrivnosti mumij, bogov in zadnjih faraonov.

ZGODBA O POREKLU - Začnite tukaj, na samem začetku, z še nikoli povedano zgodbo o izvoru Assassins Creed. Ste Bayek, zaščitnik Egipta, katerega osebna zgodba bo pripeljala do ustanovitve bratstva atentatorjev.

OBJEMI AKCIJO-RPG - Izkusite popolnoma nov način boja, ko plenite in uporabljate različno orožje z različnimi značilnostmi in redkostmi. Uživajte v globoki mehaniki napredovanja RPG, izberite želene sposobnosti in izzovite svoje spretnosti proti edinstvenim in močnim šefom.

VSAKO ISKANJE JE SVOJA PUSTOLOVŠČINA - Izberite in se lotite nalog v svojem tempu: vsak izmed njih pripoveduje intenzivno in čustveno zgodbo, polno pisanih likov in pomembnih ciljev.

RAZISKUJTE CELO DRŽAVO - Od puščav do bujnih oaz, od Sredozemskega morja do grobnic Gize, se borite proti nevarnim frakcijam in divjim zverim, ko raziskujete to velikansko in nepredvidljivo deželo.

Assassins Creed Origins je nov začetek. Izkusite nov način boja med raziskovanjem Velikih piramid in skritih grobnic po deželi Stari Egipt. Na svojem potovanju preživite čustvene in nepozabne dogodivščine ter odkrijte izvorno zgodbo bratstva Assassins.

Več o igri Assassin's Creed Origins
 

  • Primerno za starost: od 18. leta dalje
  • za konzolo Xbox One
Podrobnosti izdelka
Kompatibilno z:
Xbox One
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup