Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Masažni aparat za stopala Medivon PRO MD-R5190 007626

Blagovna št.: 300752

Blagovna znamka: Medivon

Masažni aparat za stopala Medivon PRO MD-R5190 007626

Izberite kvalitetni masažni aparat za stopala priznane znamke Medivon!

Preberite več
Spletna cena
179,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,58 € x 17
Več o izdelku

Izberite kvalitetni masažni aparat za stopala priznane znamke Medivon!

Tradicionalna masaža Shiatsu tehnologija
Sodobna tehnika masaže Že kratka uporaba s Pure Complete PRO vam omogoča, da občutite zdravilne učinke masaže. To je ena najučinkovitejših in najhitrejših oblik masaže, ki takoj spodbudi vašo vitalnost in vam da energijo za ukrepanje.

DUHOVNI BALZAM
Vsi vemo, da stres negativno vpliva na vse vidike našega življenja. Z redno uporabo Pure Complete PRO ga boste za vedno odstranili iz svojega življenja. Mehak material v kombinaciji s pomirjujočo toploto masažnih glav sprosti vaše telo in ga popelje v stanje lahkotne blaženosti.

DELOVNO UDOBJE
Tudi vas motijo dolge ure, ki jih nepremično preživite pred računalniškim zaslonom? Priročna konstrukcija in uporabniku prijazno upravljanje vam omogočata, da uživate v času za pisalno mizo in razbremenite vaš utrujen hrbet.

POPOLNO PRILEGANJE
Pure Complete PRO uporablja visokokakovostne masažne glave s funkcijo ogrevanja za še boljšo sprostitev mišic stopal. 3 vrste masaže in 2 načina delovanja skupaj s tehnologijo soft-touch natančno zmasirajo utrujena in obremenjena stopala. Celotna stvar je z enim

OLAJŠANJE MIŠIC - Samo 15 minut na dan
To je dovolj, da cenimo čudovito obliko terapije za celotno telo, ki lajša napetost in bolečine zaradi zategnjenih mišic. Ni boljšega načina za sprostitev po napornem delovnem dnevu kot spodbujanje cirkulacije in uživanje v nežni masaži

DOMAČA TERAPIJA
Medivonovi izdelki uživajo velik ugled in se uporabljajo za hitro lajšanje bolečin in nelagodja na predelih telesa, kot so vrat, hrbet ali ledveni del hrbtenice. Počutili se boste, kot da ste obiskali profesionalno fizioterapijo.

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Otrokom prijazno:
Ne
Upravljanje s pametnim telefonom:
Ne
Barva:
Črna
Vrsta termometra:
Analogen
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup