Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Kavni aparat Krups Evidence metal chrome, EA891C10

Blagovna št.: 295415

Blagovna znamka: Krups

Kavni aparat Krups Evidence metal chrome, EA891C10

Avtomatski kavni aparat se ponaša z inovativnim sistem Quattro Force, ki vedno optimira popolno pripravljen espresso. Krups dopolnjuje 2,1-litrski rezervoar za vodo in OLED zaslon z upravljanjem na dotik za udobno delovanje.

Preberite več
Spletna cena
894,00 €

Zlata cena za 100 Zlatih točk
447,00 €
Prihranek
447,00 € (-50%)
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
18,62 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Avtomatski kavni aparat se ponaša z inovativnim sistem Quattro Force, ki vedno optimira popolno pripravljen espresso. Krups dopolnjuje 2,1-litrski rezervoar za vodo in OLED zaslon z upravljanjem na dotik za udobno delovanje.

Za vse ljubitelje kave
Moderen dizajn kavnega aparata Krups združuje izredno zmogljivost in udobno uporabniško izkušnjo. Ponaša se z 2,1-litrskim rezervoarjem za vodo in posodo za kavo s prostornino 260 gramov. Izdelan je iz visokokakovostnega aluminija in nerjavečega jekla ter zagotavlja popolne rezultate in odlično delovanje. Opremljen je s sistemom samodejnega čiščenja. Ponaša se s tehnologijo Quattro Force, ki optimizira vsak korak. Opremljen je tudi s posodo za mleko, izdelano iz nerjavečega jekla, ki omogoča pripravo okusnih mlečnih napitkov. S Krups kavnim aparatom boste dan začeli z okusno skodelico vaše najljubše kave.

Hitro in preprosto
Opremljen je s 15 prednastavitvami, ki bodo vaš najljubši napitek pripravili že s pritiskom enega gumba. Pripravite lahko močen espresso, kremni kapučino, okusen Caffe Latte ali pa prijeten čaj z različnimi temperaturnimi nastavitvami.

Dodatna intenzivnost
Si želite še več intenzivnosti? S pritiskom na Extra Shot boste z dodatnim espressom poskrbeli za še bolj intenziven okus, s pritiskom na tipko Dark pa boste dobili močno, intenzivno kavo.

Popoln nadzor
S pomočjo intuitivne OLED nadzorne plošče z delovanjem na dotik bo vaš napitek pripravljen v trenutku, vi pa boste imeli nadzor na vsakim korakom priprave.

Več o kavnem aparatu Krups Evidence metal chrome:

  • Oprema: kavni mlinček, prikazovalnik, rezervoar za mleko
  • Funkcije: samodejna zaustavitev, samodejno splakovanje, funkcija Auto-Cappuccino, odstranjevanje vodnega kamna, signal odstranitve vod. kamna, priprava 2 skodelic hkrati, nastavitev količine pijače, nastavitev jakosti kave, časovnik
  • Vrsta pijače: Americano, Caffe latte, Cappuccino, kava, Doppio, Espresso, Flat White, mlečna pena, vroče mleko, vroča voda, Lungo, Ristretto
  • Vrsta kave: kavna zrna
  • Prostornina: 2.3 l
  • Vhodna moč: 1450 W
  • Pritisk: 15 bar
  • Barva: krom
  • Kapaciteta posode za kavna zrn: 260 g
  • Maksimalna višina skodelice: 15.8 cm
  • Mere (Š x V x G): 37.2 cm x 24 cm x 37.2 cm
  • Teža: 8.4 kg

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Trajni filter:
Da
Uravnavanje temperature:
Da
Moč (v W):
1450
Prostornina posode (v l):
2.3
Vrsta kavnega aparata:
Avtomatski Espresso
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup