Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Kruhomat Panasonic SD-YR2550SXE

Blagovna št.: 288616

Blagovna znamka: Panasonic

Kruhomat Panasonic SD-YR2550SXE

Naj vaša ljubezen do hrane zasije v polnem sijaju z aparatom za peko kruha SD-YR2550. Izvrstna izbira za preprosto in ustvarjalno peko kruha, peciva in drugih priboljškov. Bodite ustvarjali pri obliki, pecite brez glutena, pecite pico iz kislega testa in še veliko več užitkov za vas.

Preberite več
Spletna cena
227,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,36 € x 22
Več o izdelku

Naj vaša ljubezen do hrane zasije v polnem sijaju z aparatom za peko kruha SD-YR2550. Izvrstna izbira za preprosto in ustvarjalno peko kruha, peciva in drugih priboljškov. Bodite ustvarjali pri obliki, pecite brez glutena, pecite pico iz kislega testa in še veliko več užitkov za vas.

Kakovost po okusu
S Panasonicovim aparatom za kruh YR2550 imate resnično pomoč v kuhinji, ki temelji na več kot 34 letih izkušenj in odličnosti.
Dvojni temperaturni senzorji s celotno paleto popolnoma optimiziranih funkcij zagotavljajo, da dobite kruh svojih želja najboljše kakovosti.

Dvojna senzorja sta pomembna
Pridobitev kruha odlične kakovosti zahteva idealno temperaturo. Zato proizvajalec kruha YR2550 uporablja dva integrirana senzorja za določanje notranje in zunanje temperature ter program optimizira na vsakem koraku. Ne glede na podnebne razmere je rezultat vedno okusen kruh.

Obrtniška tehnika gnetenja
YR2550 spremeni vašo kuhinjo v pekarno. Skrivnost je v Panasonicovi inovativni tehnologiji, ki ponavlja obrtniške tehnike gnetenja. Edinstveno rezilo za gnetenje deluje skupaj s posebnimi rebri košare za zagotovitev optimalnega okusa in teksture kruha.

Ustvarjalnost z ročnimi nastavitvami
Ročne nastavitve so narejene za torte in sladke ali slane kruhe ter pomagajo vaši ustvarjalnosti in odpravljajo težave z gnetenjem ročno. Ustvarite obrtniške hlebčke ali nastavite čas gnetenja in vzhajanja, ki je potreben za vaše stvaritve. Na koncu uživajte v okusnih rezultatih.

Z mešanicami kruha enostavno kuhajte
Samo uporabite mešanico kruha po vaši izbiri, dodajte vodo in ste končali! Z namenskimi programi proizvajalca kruha YR2550 je svež kruh zelo enostaven za pripravo. Rezultati bodo presenetili vas in vašo družino.

Štiri možnosti brez glutena
Izdelovalec kruha YR2550 je idealen za tiste, ki ne prenašajo glutena ali preprosto želijo jesti manj. Programi za brezglutenski kruh, pecivo, pico in testenine omogočajo izključitev alergenov, ne da bi ogrozili okus.

Popolnoma samodejna enostavnost
Natančen postopek priprave kruha zagotavlja odlične rezultate. Iz tega razloga je izdelovalec kruha YR2550 opremljen z razdelilnikom za kvas, rozine in suho sadje, ki samodejno doda sestavine ob pravem času, da z manj truda pripravi okusen kruh.

31 kuharskih programov
Izbirate lahko med do 31 samodejnimi programi, zato lahko pripravite skoraj vse vrste kruha. Edina omejitev bo vaša domišljija. Ustvarite lahko kakršno koli testo: polnozrnato, z materinim kvasom, pa tudi brioše, pecivo, marmelade in pico, tudi z ročnimi nastavitvami.

Idealen kruh ob pravem času
Vsako jutro se zbudite z aromo sveže pečenega kruha. Sestavine dodajte zvečer in nastavite časovnik za jutro, tudi 13 ur prej. Srednje, velike ali zelo velike (do približno 1,1 kg teže) z različnimi odtenki rjavega ... Najboljši sveže pečen kruh doslej.

Več o kruhomatu Panasonic SD-YR2550SXE

  • Popolnoma avtomatski aparat za kruh z razdeljevalcem kvasa in rozin ter suhega sadja
  • 31 programov za polnozrnato testo, brioše, rž, pecivo, marmelade, pico in še več
  • Ročne nastavitve za testo in vzhajanje kruha in peciva
  • 4 programi brez glutena za testo za kruh, pecivo, testenine in pico
  • Dvojni 13-urni senzorji temperature digitalnega časovnika

Garancija: 2 leti

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup