Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Opekač kruha Russell Hobbs 24371-56, Inspire 2SL, črn

Blagovna št.: 262651

Blagovna znamka: Russell Hobbs

Opekač kruha Russell Hobbs 24371-56, Inspire 2SL, črn_1

Black Inspire opekač z elegantnim zaključkom visokega sijaja in drznimi kromiranimi poudarki je zavidanja vreden in pusti pravi pečat na vsakem kuhinjskem pultu. 

Preberite več
Spletna cena
60,99 €

Spletna akcijska cena
35,49 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
35,49 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,83 € x 3
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Black Inspire opekač z elegantnim zaključkom visokega sijaja in drznimi kromiranimi poudarki je zavidanja vreden in pusti pravi pečat na vsakem kuhinjskem pultu. 

Opekač kruha Russell Hobbs Black Inspire  je odličen kuhinjski pripomoček, ki se bo odlično podal v vsako kuhinjo. Njegova uporabnost je neizmerna, saj bo postal pravi kuhinjski pomočnik. Z njim lahko kruh, toast, štručke in podobne dobrine pogrejete, odmrznete in med drugim določate tudi stopnjo zapečenosti.

Ne glede na to, ali se držite klasike in boste si privoščili nekaj rezin toasta ali pa hrepenite po nečem bolj evropejskem, bo Black Inspire 2 Slice opekač poskrbel za vse vaše želje.

Stilska dovršenost, ki dopolni vsako kuhinjo

Kuhinjski opekač je poleg svoje vrhunske zasnove tudi estetsko dovršen in dizajniran z mislijo na končnega uporabnika. V lepši, beli barvi se bo podal v vsako kuhinjo. Njegova stilska dovršenost in vizualni minimalizem bo dopolnil vsakršen notranji dizajn vaše kuhinje. S teksturiranimi valovi v beli barvi in srebrnimi kovinskimi dodatki, se prilega vsakemu pultu.

Odlikujeta ga dve vrhnji reži, ki sta popolne velikosti za pripravo odličnega zajtrka za svojo družino, prijatelje in bližnje. Omogočata vstavljanje različnih vrst kruha, ki bodo pričarali še bolj slastne zajtrke. Privoščite si trenutek zase in svoje bližnje ter jim pripravite in ponudite sanjski zajtrk, pri katerem vam bo pomagal Russel Hobbsov opekač. Privoščite si sveže opečen toast, sveže štručke in dopolnite svojo jutranjo rutino z novim opekačem kruha. Ne le, da bo vaš zajtrk vedno okusen, temveč lahko stopnjo zapečenosti kruha vedno znova nastavljate po svojih željah.

Multifunkcionalnost za vsakogar

Vrhunska reliefna plastika na samem opekaču, različne funkcije odmrzovanja, prekinitve pogrevanja in drugo, so le nekatere funkcije, ki vas bodo prepričale v nakup. Da pa bo estetski videz še dopolnjen pa poskrbi modra LED osvetlitev.

Opekač kruha Russel Hobbs se ponaša še z odstranljivim pladnjem za drobtine, ki poskrbi, da bo vaša kuhinja ostala popolnoma čista, vi pa ne boste rabili zapravljati vašega dragocenega časa z dolgotrajnim kampanjskim čiščenjem.

Več o opekaču kruha

  • Opekač za 2 rezini vrhunsko reliefnega visokega sijaja s kromiranimi poudarki
  • Različne stopnje zapečenosti
  • Funkcija visokega dviga
  • Funkcije odmrzovanja, prekinitve in pogrevanja z modro indikatorsko lučko
  • Odstranljiv pladenj za drobtine
  • Grelec za štručke

Garancija: 2 + 1 leto (dodatno leto z brezplačno registracijo na spletu)

Podrobnosti izdelka
Moč (v W):
1550
Vrsta električnega kuhalnika:
Ostalo
Okence za predogled:
Ne
Uravnavanje temperature:
Da
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup