Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Pralno-sušilni stroj Hoover HDP 696AMBC/1-S, 9+6 kg

Blagovna št.: 270950

Blagovna znamka: Hoover

Pralno-sušilni stroj HOOVER HDP 696AMBC/1-S, 9+6 kg_1

Odkrijte nov pralno sušilni stroj Hoover iz linije H-WASH 500 Professional z zmogljivostjo pranja do 9 kg, zmogljivostjo sušenja do 6 kg in hitrostjo ožemanja do 1600 obratov/min.

Preberite več
Spletna cena
649,90 €

Zlata cena za 100 Zlatih točk
506,90 €
Prihranek
143,00 € (-22%)
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
21,12 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Odkrijte nov pralno sušilni stroj Hoover iz linije H-WASH 500 Professional z zmogljivostjo pranja do 9 kg, zmogljivostjo sušenja do 6 kg in hitrostjo ožemanja do 1600 obratov/min.

Pralno-sušilni stroj se uvršča v energijski razred A in D, ponaša se z novim Eco Power inverter motorjem, ki zagotavlja tišje delovanje, izjemno zmogljivost in daljšo življenjsko dobo in Power care sistemom, ki omogoča boljše učinke pranja pri nižjih temperaturah.

Kg Mode PLUS samodejno prilagodi količino vode vrsti in količini perila v bobnu in s tem zagotavlja manjšo porabo energije in ustrezno krajše programe pranja, posebna parna funkcija pa osveži perilo, odstrani neprijetne vonjave in olajša likanje.

Poleg klasičnega načina upravljanja ima stroj na voljo upravljanje preko aplikacije hOn, ta ponuja veliko izbiro dodatnih programov, za vse vrste tkanin ter ekskluzivno funkcijo Scan to Care, s katero lahko ustvarite svojo virtualno garderobo, aplikacija pa predlaga najprimernejši program za nego vaših oblačil.

Razred A
Ta pralno-sušilni stroj je, za uporabo programov pranja, v razredu A energijske učinkovitosti. V skladu z novo energijsko nalepko in v primerjavi z razredom G zmanjša porabo do 51 %, prihrani energijo in denar ter varuje okolje.

Popolna nega
Program Auto Care vas osvobodi vseh opravil in samodejno prilagodi nego količini in vrsti perila ter zagotovi najboljše rezultate pranja in sušenja.

Vrhunska učinkovitost
KG Mode Plus je funkcija, ki s pomočjo najnovejšega inteligentnega algoritma oceni težo perila in prilagodi pranje, s čimer zmanjša porabo energije, vode in čas trajanja programa.

Obogatite življenje
Pozabite na etikete z navodili! Ekskluzivna funkcija Scan to Care, ki je na voljo prek aplikacije hOn, vam izdela virtualno garderobo. Samo poslikajte svoja oblačila, aplikacija bo zbrala in shranila vsa navodila za pranje oblačil ter predlagala najustreznejši program nege zanje.

Higienično čisto
Poseben higienični program, ki dalj časa ohranja temperaturo 60 °C in podaljšanim izpiranjem na koncu cikla, je namenjen odstranjevanju alergenov in bakterij iz perila. Je idealen program za temeljito čiščenje osebnih in otroških oblačil, ki zagotavlja najboljšo higieno in nego za vašo družino.

Vrhunski rezultati pranja
Funkcija Power Care System ustvari popolno mešanico vode in detergenta, ki prodira v vlakna in temeljito odstrani madeže tudi pri nižjih temperaturah.

Vrhunsko delovanje
H-WASH&DRY 500 ima vgrajen brezkrtačni motor nove generacije s trajnimi magneti, z najtrajnejšo in najmočnejšo tehnologijo jermenskega pogona, ki je na voljo na trgu.

Dolgotrajna zasnova
Tehnologija Active Balance prilagodi število obratov pri ožemanju in tako skrajša čas pranja ter zmanjša vibracije kar zagotavlja najboljše rezultate ožemanja.

Enkratne koristi
H-WASH&DRY 500 je edinstven pralno-sušilni stroj, z možnostjo izbire 9 programov, ki vaša najljubša oblačila brezhibno opere in posuši, da tako še dolgo ostanejo kot nova.

Več o pralno-sušilnem stroju Hoover HDP 696AMBC/1-S:

  • Zmogljivost pranja: 9 kg
  • Zmogljivost sušenja: 6 kg
  • Razred energijske učinkovitosti pranja in sušenja: D
  • Razred energijske učinkovitosti pranja: A
  • Največja hitrost ožemanja: 1600
  • Inverter motor: da
  • Poraba energije na 100 ciklov pranja in sušenja: 308 kWh
  • Poraba energije na 100 ciklov pranja: 49 kWh
  • Glasnost med ožemanjem: 51/80/56 dB
  • Zamik vklopa: da
  • Tehnologija pranja:
    • Inverter motor Eco Power
    • Power Care sistem
    • Parna funkcija
    • Kg Mode Plus
  • Upravljanje na daljavo: da
  • Dodatno: 14 programov pranja/4 hitri, 3 programi sušenja, nastavljiva stopnja sušenja
  • Mere (Š x V x G): 600 x 850 x 580 mm
  • Teža: 66 kg

Garancija: 2 leti (Možnost podaljšanja garancije na 5 let v 30 dneh po nakupu na spletni strani: https://www.hoover-home.com/sl_SI/podaljsanje-garancije/).

Podrobnosti izdelka
Vrsta pralnega stroja:
Pralno sušilni stroj
Energijski razred:
A
Invertni motor:
Da
Toplotna črpalka:
Ne
Nalaganje perila:
Prednje polnjenje
Pranje v pari:
Da
Št. obratov centrifuge (v obr./min):
1600
Aqua stop:
Ne
Časovni zamik pranja:
Da
Upravljanje s pametnim telefonom:
Da
Glasnost pri ožemanju (v dB):
80
Maksimalna teža (v kg):
9
Glasnost pri pranju (v dB):
51
Poraba električne energije (v kWh):
49
Poraba vode (v l):
49
Širina (cm):
60
Globina (v cm):
58
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup