Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Pralni stroj Samsung WW80T554DAW/S7 Add Wash, Eco Bubble, 8 kg

Blagovna št.: 268585

Blagovna znamka: Samsung

Pralni stroj Samsung WW80T554DAW/S7 Add Wash, Eco Bubble, 8 kg_1

Eco Bubble tehnologija prinaša učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah. Detergent se pretvori v mehurčke, zato hitreje prodre v tkanino in lažje odstrani umazanijo, hkrati pa ohrani barvo in teksturo ter prihrani energijo.

Preberite več
Spletna cena
718,99 €

Spletna akcijska cena
647,09 €
Prihranek
71,90 € (-10%)
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
53,92 € x 12
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Eco Bubble tehnologija prinaša učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah. Detergent se pretvori v mehurčke, zato hitreje prodre v tkanino in lažje odstrani umazanijo, hkrati pa ohrani barvo in teksturo ter prihrani energijo.

Pralni stroj Samsung WW80T554DAW/S7 Add Wash, Eco Bubble, 8 kg

Eco Bubble™ tehnologija prinaša učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah.* Detergent se pretvori v mehurčke, zato hitreje prodre v tkanino in lažje odstrani umazanijo, hkrati pa ohrani barvo in teksturo ter prihrani energijo.

Enostavno in učinkovito pranje perila z zmogljivo umetno inteligenco. Zapomni si vaše navade in tako prilagodi pranje, predlaga programe in pravočasno prikaže informacije. Smart Things aplikacija vam svetuje glede programov, načrtovanja pranja in odpravljanja teža. Prav tako pa samodejno izbere idealno sušenje. (Auto Cycle Link povezava je na voljo, ko imata pralni in sušilni stroj upravljanje z umetno inteligenco in sta povezana preko Wi-Fi povezave).

Naj bo pranje perila sproščujoče

Če ste pozabili na oblačila, ki bi jih radi oprali, vam Add Wash vratca omogočajo hitro in enostavno dodajanje spregledanih kosov perila tudi med pranjem. Prav tako enostavno je dodajanje ročno opranega perila, ki ga želite le sprati ali ožeti. ( Add Wash™ vrata lahko odprete samo, ko je temperatura v bobnu manj kot 50 °C.).

Očistite perilo globinsko in higienično s paro

Program s higiensko paro izboljša kakovost čiščenja oblačil brez predhodne obdelave. Paro spusti iz dna bobna, zato se vsak kos oblačil z njo temeljito prepoji. To odstrani trdovratno umazanijo ter 99,9 % bakterij in alergenov.

Tehnologija z digitalnim inverterjem za tišje* in močnejše delovanje uporablja močne magnete, vendar porabi manj energije kot univerzalni motorji. Ker v motorju ni več krtačk, je izjemno vzdržljiv**, za kar jamči tudi 10-letna garancija.

Naj bo notranjost vašega pralnega stroja higiensko čista. Program čiščenja bobna očisti notranjost pralnega stroja in odstrani 99,9 % bakterij, ki povzročajo neprijeten vonj*. Program uporablja kombinacijo namakanja, pulziranja in centrifugiranja pri visoki hitrosti, zato ne potrebujete agresivnih ali dragih pralnih sredstev. Prav tako vas samodejno obvesti, ko ga je treba očistiti. Porabite manj detergenta in opustite nadležno čiščenje predala za pralno sredstvo. StayClean predal omogoča boljše izpiranje detergenta s posebej oblikovanim sistemom izpiranja z vodo. V predalu za prašek je posledično manj grdih ostankov detergenta, zato je čistejši in bolj higieničen.

Za čisto perilo brez madežev, tudi ko je zelo umazano. Funkcija za namakanje v mehurčkih Bubble Soak pomaga odstraniti najrazličnejše trdovratne madeže, ki lahko nastanejo zaradi krvi, čaja, vina, ličil ali trave. Perilo se temeljito namoči v aktivnih mehurčkih, zato se umazanija in madeži razpustijo in jih je mogoče učinkoviteje odstraniti.

Več o pralnem stroju Samsung WW80T554DAW/S7 Add Wash

 • Zmogljivost pranja: 8 kg
 • Razred energijske učinkovitosti pranja: B
 • Poraba energije na 100 ciklov pranja: 55 kWh
 • Največja hitrost ožemanja: 1400
 • Inverter motor: DA
 • Glasnost med ožemanjem: 72 db
 • Zamik vklopa: DA
 • Varovalo za otroke: DA
 • Tehnologija pranja: Eco bubbe
 • Posebni programi: 15" kratki program
 • Upravljanje na daljavo: DA
 • Dodatno:
  • AI control, predvidevanje delovanja glede na vaše navade

Dimenzije

 • Mere (ŠxVxG): 600 x 850 x 550 mm
 • Teža: 67 kg

Garancija: 2 leti

 • Ob spletni registraciji do 31.7.2021 - možnost podaljšanja na 5 let garancije (2 leti redne garancije + 3 leta dodatne garancije)
Podrobnosti izdelka
Vrsta pralnega stroja:
Pralni stroj
Energijski razred:
B
Invertni motor:
Da
Toplotna črpalka:
Ne
Nalaganje perila:
Prednje polnjenje
Pranje v pari:
Da
Št. obratov centrifuge (v obr./min):
1400
Aqua stop:
Da
Časovni zamik pranja:
Da
Upravljanje s pametnim telefonom:
Da
Glasnost pri ožemanju (v dB):
72
Maksimalna teža (v kg):
8
Glasnost pri pranju (v dB):
53
Poraba električne energije (v kWh):
55
Poraba vode (v l):
48
Širina (cm):
60
Globina (v cm):
55
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 12 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup