Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Pralni stroj Hoover HWP 414AMBC/1-S, 14 kg

Blagovna št.: 284713

Blagovna znamka: Hoover

Pralni stroj Hoover HWP 414AMBC/1-S, 14 kg

Odkrijte nov pralni stroj Hoover iz linije H-WASH 500 Professional HWP 414AMBC/1-Sz zmogljivostjo pranja do 14 kg in hitrostjo ožemanja do 1400 obratov/min. 

Preberite več
Spletna cena
639,90 €

Spletna akcijska cena
607,91 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
639,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
25,32 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Odkrijte nov pralni stroj Hoover iz linije H-WASH 500 Professional HWP 414AMBC/1-Sz zmogljivostjo pranja do 14 kg in hitrostjo ožemanja do 1400 obratov/min. 

H-WASH 500
H-WASH 500 je nadvse močan in zanesljiv pralni stroj, ki z novim Eco-Power inverterskim motorjem zagotavlja izjemne rezultate, odlično nego tkanin in daljšo življenjsko dobo.

Vrhunsko delovanje
H-WASH 500 ima vgrajen motor Eco-Power, inverterski motor nove generacije, z najtrajnejšo in najmočnejšo tehnologijo jermenskega pogona, ki je na voljo na trgu.

Virtualna garderoba
Pozabite na etikete z navodili! Ekskluzivna funkcija Scan to Care, ki je na voljo prek aplikacije hOn, vam izdela virtualno garderobo. Samo poslikajte svoja oblačila, aplikacija bo zbrala in shranila vsa navodila za pranje oblačil ter predlagala najustreznejši program nege zanje.

Izboljšate kakovost življenja
Izboljšajte učinkovitost pranja z novo aplikacijo hOn in izkoristite nabor ekskluzivnih dodatnih vsebin: Na daljavo preverite stanje pralnega stroja, aplikacija vas bo tudi obvestila, kdaj je pranje končano, da perila ne pozabite v stroju. Izkoristite možnost izbire med več kot 40 dodatnimi programi in izberite najprimernejšega za določeno vrsto perila. Preglejte podatke o vzdrževanju in nasvete za dolgotrajno zanesljivo delovanje stroja. Preverite predloge o idealni odmeri detergenta za vaše perilo in tako z optimalnim načinom pranja zmanjšajte porabo vode in energije. Imejte pregled porabe med cikli pranja v realnem času in tako še izboljšajte učinkovitost. In v vodniku za madeže z več kot 50 nasveti poiščite namige kako najbolje ravnati z oblačili.

Vrhunski rezultati pranja
Tehnologija je tista, ki izbere popolno mešanico vode in detergenta, jo razporedi po bobnu, kjer prodira v vlakna in tako dosega 20 % boljše rezultate pranja.

Vrhunska učinkovitost
Novi H-WASH 500 je zaradi svojega motorja bolj odziven: delovanje pranja prilagaja količini perila, kar zagotavlja najboljše rezultate in 60 % večjo učinkovitost.

Popolna nega
H-WASH 500 je opremljen z naprednim algoritmom, ki izračuna in samodejno nastavi najprimernejši program, količino detergenta, vode in časa glede na vrsto tkanin in obremenitev. Največja učinkovitost z najmanj izgub.

Enkratne koristi
H-WASH 500 je edinstven pralni stroj, ki ponuja popolno izbiro 9 različnih programov pranja, ki med pranjem ščitijo vlakna in tako zagotavljajo najboljšo nego vaših najljubših oblačil.

Dolgotrajno delovanje
Tehnologija Active Balance prilagodi število obratov pri ožemanju in tako skrajša čas pranja ter zmanjša vibracije kar zagotavlja najboljše rezultate ožemanja.

Vrhunsko delovanje
Vrhunsko izkoriščen prostor in uporaba inovativnih komponent in materialov zagotavljajo brezskrbno pranje oblačil za vso družino naenkrat in prihranek časa.

Program pranja pri 60 °c za popolno higieno
Poseben program pranja, ki temperaturo 60 °C ohranja več kot 20 minut, omogoča globinsko čiščenje perila in zagotavlja higienično čistočo.

Najvišja učinkovitost v razredu A
Skladno z novo energijsko nalepko ta pralni stroj razreda A zmanjšuje porabo do 51 % v primerjavi z razredom G, varčuje z energijo in varuje okolje. 

Več o pralnem stroju Hoover HWP 414AMBC/1-S

  • Zmogljivost pranja: 14 kg H-WASH 500 Professional
  • Razred energijske učinkovitosti pranja: A
  • Poraba energije na 100 ciklov pranja 56 kWh
  • Največja hitrost ožemanja 1400
  • Inverter motor: da
  • Glasnost med ožemanjem: 53/80 dB
  • Zamik vklopa: da
  • Tehnologija pranja: Inverter motor Eco Power, Power Care sistem, Parna funkcija, Kg Mode Plus
  • Posebni programi: Wi-Fi/Bluetooth povezljivost
  • Upravljanje na daljavo: da
  • Mere (Š x V x G): 60 x 85 x 67 cm
  • Teža: 75 kg
  • Dodatne informacije: Funkcija Scan to Care

Garancija: 2 leti (Možnost podaljšanja garancije na 5 let v 30 dneh po nakupu na spletni strani: https://www.hoover-home.com/sl_SI/podaljsanje-garancije/).

Podrobnosti izdelka
Vrsta pralnega stroja:
Pralni stroj
Energijski razred:
A
Invertni motor:
Da
Toplotna črpalka:
Ne
Nalaganje perila:
Prednje polnjenje
Št. obratov centrifuge (v obr./min):
1400
Glasnost pri ožemanju (v dB):
80
Maksimalna teža (v kg):
14
Širina (cm):
60
Globina (v cm):
67
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup