Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom Gorenje NRK6192SYBK

Blagovna št.: 284334

Blagovna znamka: Gorenje

Prostostoječi hladilnik Gorenje z zamrzovalnikom spodaj NRK6192SYBK se uvršča v E energijski razred in ima prostornino 204 l v hladilnem in 96 l v zamrzovalnem predelu.

Preberite več
Spletna cena
719,90 €

Spletna akcijska cena
558,65 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
558,65 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
23,27 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Možnost plačila na obroke
Več o izdelku

Prostostoječi hladilnik Gorenje z zamrzovalnikom spodaj NRK6192SYBK se uvršča v E energijski razred in ima prostornino 204 l v hladilnem in 96 l v zamrzovalnem predelu.

ADAPTTECH- Pokvarjena hrana je zgolj še spomin!

Ta pametni sistem je bil zasnovan za vzdrževanje stalne temperature v hladilniku, ne glede na pogostost odpiranja njegovih vrat. Neprestano spremlja uporabo vašega hladilnika in upravlja temperaturo, da prepreči morebitna povišanja temperature in zagotovi dolgotrajno svežino vaše hrane.

Sadje in zelenjava še nikoli nista ostala tako dolgo sveža!

Predal CrispZone s funkcijo Humidity Control je eden izmed najprostornejših predalov za sadje in zelenjavo na trgu, zasnovan pa je tako, da ohranja dolgotrajno svežino živil pri nizki temperaturi, poleg tega je mogoče prilagoditi stopnjo vlažnosti.

Zdaj iz hladilnika zaveje samo še prijeten vonj

Sistem za prezračevanje MultiFlow 360° zagotavlja enakomerno kroženje ioniziranega zraka skozi 14 prezračevalnih rež, da vzdržuje stalno temperaturo na vsaki polici. Zrak, obogaten z dodatno negativno nabitimi ioni, odstranjuje neprijetne vonje in posnema naravno mikroklimo, pri čemer ustvarja popolno okolje za svežo hrano.

Preglednost brez drame

Osvetlitev LED zagotavlja izvrstno in visoko učinkovito osvetlitev ter veliko daljšo življenjsko dobo, porabi pa znatno manj energije kot klasične žarnice.

Odpravi odmrzovanje namesto vas

V zamrzovalnik je vgrajen eden izmed najboljših hladilnih sistemov na trgu, ki preprečuje nastajanje ledu in sreža ter zmanjšuje porabo energije. Zato je prostor za shranjevanje mogoče povsem izkoristiti, odmrzovanje in čiščenje notranjosti pa nista več potrebna. Paketi ali kosi zmrznjene hrane se ne bodo zlepili, zato bo hrana v vašem zamrzovalniku brezhibno urejena.

Izvlečne police brez drame

Izvlečne police omogočajo, da je celotna vsebina hladilnika dostopna hitro in enostavno. Police iz kaljenega stekla so izredno odporne in zdržijo tudi do 22 kg teže.

Urejanje nastavitev brez drame

Osrednji osvetljeni gumb omogoča resnično preprosto uporabniško izkušnjo. Vidne so samo funkcije, ki se dejansko uporabljajo, kar daje aparatu sodoben in dovršen videz.

Izjemno hitro ohlajevanje po večjih nakupih

Funkcija intenzivnega ohlajevanja precej zniža temperaturo v hladilniku, da se lahko hrana po večjih nakupih izjemno hitro ohladi. Po šestih urah se funkcija samodejno izklopi in temperatura v hladilniku se povrne na prvotno nastavitev.

Brez kompromisov pri namestitvi

Če želite hladilnik namestiti neposredno ob steni, v nišo med kuhinjskima elementoma ali ob zamrzovalni omari, lahko to storite brez problema. Tečaji vrat SlotIn so oblikovani tako, da omogočajo odpiranje pod pravim kotom. Pri tem lahko enostavno in nemoteno izvlečete police in predale.

Eleganten in sofisticiran izgled

Ta kombinirani hladilnik z globino kuhinjskega pulta se odlično prilega v vašo kuhinjo in hkrati nudi veliko prostornino za shranjevanje živil.

Ultra tih

Ta kombinirani hladilnik deluje z glasnostjo 38 dB, kar je primerljivo tihemu šepetu. Ultra tiho delovanje je rezultat odlične izolacije in inovativnih rešitev pri sistemu hlajenja.

Energijska učinkovitost

Gospodinjski aparati, stari 15 let ali več, porabijo do trikrat več energije kot novi. Novi modeli Gorenja imajo odlično toplotno izolacijo, se ponašajo z izboljšanim tesnjenjem vrat, vrhunskimi komponentami hladilnega sistema in elektronsko regulacijo, ki porabo energije zmanjša na minimum.

Več o kombiniranem hladilniku z zamrzovalnikom Gorenje NRK6192SYBK

  • Razred energijske učinkovitosti: E
  • Barva izdelka: črna
  • Material vrat: predlakirana pločevina
  • Odpiranje vrat: desno menljivo
  • Klimatski razredi: subtropik, tropik, subnormal, normal
  • Prostornina hladilnega prostora: 204 l
  • Prostornina zamrzovalnega prostora: 96 l
  • Zmožnost zamrzovanja v 24 urah: 10 kg
  • Shranjevalni čas ob motnjah: 10 h
  • NoFrost: NoFrost Plus
  • Širina izdelka: 600 mm
  • Višina izdelka: 1850 mm
  • Globina izdelka: 592 mm
  • Zamrzovalni prostor: 3 predali
  • Osvetlitev zamrzovalnega prostora: nima osvetlitve

Garancija: 5 let

Podrobnosti izdelka
Energijski razred:
E
Vrsta hladilnika / zamrzovalnika:
Prostostoječi
Sistem No Frost:
Da
Prostornina hladilnika (v l):
204
Prostornina zamrzovalnika (v l):
96
Zmogljivost zamrzovanja (v kg/24h):
10
Višina (v cm):
185
Širina (v cm):
60
Globina (v cm):
59
Glasnost (v dB):
38
Omara / skrinja:
Omara
Vgrajen zamzrovalnik:
Da
Barva:
Črna
Dokumenti in priloge
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup