Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Hladilnik z zamrzovalnikom Gorenje NRK6192ES5F

Blagovna št.: 298601

Blagovna znamka: Gorenje

Hladilnik z zamrzovalnikom Gorenje NRK6192ES5F

Gorenje prostostoječi kombinirani hladilnik energijskega razreda E se ponaša s skupno uporabno prostornino 300 litrov, ki je razdeljena na 204 litre hladilnega in 96 litrov zamrzovalnega dela. V notranjosti hladilnika boste našli 4 steklene police, 2 predala ter odlagalne posode na vratih. V zamrzovalnem delu so 3 predali

Preberite več
Spletna cena
629,90 €

Spletna akcijska cena
475,90 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
475,90 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
19,82 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Gorenje prostostoječi kombinirani hladilnik energijskega razreda E se ponaša s skupno uporabno prostornino 300 litrov, ki je razdeljena na 204 litre hladilnega in 96 litrov zamrzovalnega dela. V notranjosti hladilnika boste našli 4 steklene police, 2 predala ter odlagalne posode na vratih. V zamrzovalnem delu so 3 predali

Varčna uporaba
Gorenje hladilnik ima poseben predal Convert FreshZone, ki ga lahko hitro in preprosto spremenite iz predala za ribe in meso v predal za sadje in zelenjavo. Tako boste vedno imeli na voljo predal za shranjevanje svežih živil.
Hladilnik se ponaša z izredno tihim delovanjem, saj deluje z glasnostjo 38 dB. Omogoča enostavno čiščenje in deluje z majhno porabo energije. V primeru daljše odsotnosti vam funkcija EcoMode omogoča, da hladilnik nastavite v varčevalni način. S tem boste prihranili na energiji, vaša živila pa bodo še vedno varno shranjena.

AdaptTech tehnologija
Tehnologija AdaptTech z inteligentnim sistemom pomnjenja skrbi za preprečevanje nenadnega dviga temperature v notranjosti hladilnika zaradi pogostega odpiranja vrat. Omenjena tehnologija v prvem tednu uporabe spremlja pogostost odpiranja vrat. Na ta način sistem zazna, kdaj so vrata najpogosteje odprta in malo pred tem časom dodatno zniža temperaturo v notranjosti za 1–2 °C, s čimer preprečuje dvigovanje temperature ter temperaturna nihanja.

IonAir s sistemom MultiFlow 360˚
Hladilniki z zamrzovalnikom IonGeneration se ponašajo z naprednim sistemom MultiFlow 360°, s katerim uravnavajo pretok zraka, vlažnost ter temperaturo ter tako ustvarjajo idealne pogoje za vso vašo svežo hrano. Štirinajst prezračevalnih rež skrbi, da se na vsaki polici ohrani enakomerna temperatura in da hrana v hladilniku ne more zmrzniti. 
IonAir zrak v hladilniku ves čas oskrbuje z anioni, ki čistijo zrak, ga bogatijo s kisikom in izjemno blagodejno vplivajo na živila ter znatno podaljšajo njihovo svežino, hrustljavost in hranilno vrednost.

CrispZone
Predal CrispZone je namenjen shranjevanju svežega sadja in zelenjave. Za preprosto uravnavanje stopnje vlažnosti bo poskrbel sistem HumidityControl. Ker je v predalu idealno vlažno ozračje, se živila ne izsušijo, ostanejo dlje časa sveža in polna vitaminov.

FastFreeze
Funkcija omogoča hitro zamrzovanje pri –24 °C, s čimer ohrani večino mineralov v hrani. Po 2 dneh se bo funkcija samodejno izklopila, temperatura pa se bo povrnila na normalno.

LedLight
Za boljšo preglednost nad notranjostjo bo poskrbela LED osvetlitev hladilnega dela. LED osvetlitev je visoko učinkovita in prihrani veliko energije.

Slot-in
Prednost naprave je funkcija SlotIn, ki omogoča namestitev hladilnika ob steno, med kuhinjska elementa ali ob zamrzovalno omaro. SlotIn tečaji s svojo zasnovo omogočajo odpiranje vrat pod pravim kotom, pri čemer lahko nemoteno in preprosto izvlečete police ter predale.

Več o hladilniku Gorenje NRK6192ES5F:

 • Energijski razred: E
 • Dimenzije (Š x V x G): 60 × 185 × 59,2 cm
 • Material: vrat jeklo
 • Barva: siva
 • Klimatski razred: SN, N, ST, T
 • Skupna prostornina: 300 l
 • Prostornina hladilnega dela: 204 l
 • Prostornina zamrzovalnega dela: 96 l
 • Zmogljivost zamrzovanja: 12 kg/24 h
 • Zaslon: LED
 • Število polic (hladilni del): 4
 • Število predalov (zamrzovalni del): 3
 • Osvetlitev: LED
 • Glasnost: 38 dB
 • Teža: 71,5 kg

Garancija: 5 let

Podrobnosti izdelka
Energijski razred:
E
Vrsta hladilnika / zamrzovalnika:
Prostostoječi
Sistem No Frost:
Da
Prostornina hladilnika (v l):
204
Prostornina zamrzovalnika (v l):
96
Zmogljivost zamrzovanja (v kg/24h):
12
Višina (v cm):
185
Širina (v cm):
60
Globina (v cm):
59
Glasnost (v dB):
38
Omara / skrinja:
Omara
Vgrajen zamzrovalnik:
Da
Barva:
Siva
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup