Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Ameriški hladilnik Samsung RS68A8840B1/EF z ledomatom, črn

Blagovna št.: 277640

Blagovna znamka: Samsung

Ameriški hladilnik Samsung RS68A8840B1/EF z ledomatom, črn

Samsung RS8000 hladilnik ponuja več prostora za shranjevanje, saj SpaceMax Technology omogoča dodatno notranjo kapaciteto brez sprememb zunanjih dimenzij (100 l več kot običajni modeli). Hladilnik ima dvojna vrata in No Frost tehnologijo, 634 l.

Preberite več
Spletna cena
1.549,00 €

Spletna akcijska cena
1.518,02 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
1.549,00 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
63,25 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Samsung RS8000 hladilnik ponuja več prostora za shranjevanje, saj SpaceMax Technology omogoča dodatno notranjo kapaciteto brez sprememb zunanjih dimenzij (100 l več kot običajni modeli). Hladilnik ima dvojna vrata in No Frost tehnologijo, 634 l.

Več prostora v notranjosti - enaka zunanja velikost - SpaceMax™ tehnologija

Shranite več živil v prostorno notranjost 634 litrov.* Edinstvena SpaceMax™ tehnologija uporablja posebno uretansko izolacijo, zaradi katere so stene hladilnika lahko veliko tanjše, ne da bi to zmanjšalo energetsko učinkovitost. Zato se v notranjosti sprosti dodaten prostor brez povečanja zunanjih dimenzij.

Zberite pet različnih načinov na zahtevo - Smart Conversion™


Uživajte v najbolj prilagodljivem shranjevanju živil z uporabo Smart Conversion™ funkcije. Z uporabo Twin Cooling tehnologije lahko preklapljate med petimi načini. Preprosto pretvorite svoj zamrzovalnik v hladilnik in shranite več živil. Izklopite hladilnik ali zamrzovalnik* za varčevanje z energijo. Ali pa uporabite zamrzovalnik kot majhen hladilnik.

Svežina z vlago in neodvisnim hlajenjem - Twin Cooling Plus™

Poskrbite, da bodo živila ostala sočna in sveža dvakrat dlje.* Twin Cooling Plus™ tehnologija v hladilniku in zamrzovalniku poskrbi za optimalno temperaturo in vlažnost z neodvisnim hlajenjem. Bolje ohranja hrano in vzdržuje njen okus s preprečevanjem mešanja vonjav.

Harmonična in elegantna oblika - Vgrajeni videz

Dodajte svojemu domu stilski celostni in moderni videz. Vgrajeni videz se popolnoma ujema z vašimi gospodinjskimi aparati in omaricami, kar ustvarja brezhiben kuhinjski interier. Minimalistična oblika vključuje ploska vrata, ročajne utore, skriti zaslon, ravno polico za vino ter košare in posode za živila v sivem odtenku.*

Manj neuporabnega prostora, več prostora za shranjevanje hrane - Ploščati kanal

Pridobite več prostora brez zmanjšanja učinkovitosti. Za razliko od običajnih kanalov je tanek hladilni kanal v zadnji steni popolnoma ploščat, kar zmanjšuje neuporaben prostor in ustvarja več prostora za shranjevanje živil. Še vedno pa hladi in prezračuje enako učinkovito, zato vse ostane sveže in okusno.

Brezhibna dostopnost - Kontrole preprostega dostopa

Uživajte v preprostih kontrolah s slogom, tudi če je vaše gibanje omejeno. Kontrole preprostega dostopa še dodatno poudarjajo minimalistični slog, saj so diskretno skrite v notranjosti hladilnika. Kontrole so na dosegu roke, tudi z invalidskega vozička, in jih je mogoče uporabiti z eno roko, kar omogoča boljšo dostopnost za invalide.

Manj hrupa in energije - Tehnologija z digitalnim inverterjem

Izkoristite tišje delovanje in večjo energijsko učinkovitost. Za razliko od običajnih kompresorjev kompresor z digitalnim inverterjem samodejno uravnava hitrost glede na potrebo po hlajenju. Zato je še tišje kot v knjižnici, saj deluje le pri 37 dB(B). Poleg tega izpolnjuje nove energetske predpise in tako prihrani tudi vaš denar.

Nenehna svežina - Natančno hlajenje

Ohranite svežino, aromo in teksturo živil dlje. Neodvisno hlajenje v vsakem predelu enakomerno ohladi vsak kotiček. Napredna toplotna izolacija zmanjša nihanje temperature ne glede na zunanjo vročino ali mraz. Tehnologija z digitalnim inverterjem prav tako natančno zaznava in uravnava temperaturo.

Ohrani svežino - Hlajenje s kovino

Ohranite živila sveža tudi ob pogostem odpiranju in zapiranju vrat. Napeljava s kovinskim hlajenjem v zadnji steni pomaga ohranjati optimalno notranjo temperaturo. Ohranja hlad in preprečuje izgubo hladnega zraka, ko so vrata hladilnika odprta. Ko se vrata zaprejo, hitro ponovno doseže ustrezno temperaturo.

Več ledu, več prostora - Notranji ledomat

Ustvarite več prostora za shranjevanje več živil, a ga imejte še vedno dovolj za notranji ledomat. Ker je vgrajen v vrata, boste imeli sproščen prostor za shranjevanje na policah zamrzovalnika, hkrati pa ledomat lahko izdela in shrani veliko količino ledu. Zaradi prozornega plastičnega pokrova boste lahko preprosto videli, koliko ledu je še preostalo.

Hitro hlajenje in zamrzovanje na zahtevo - Power Cool / Power Freeze

Izkoristite zmogljivost hitrega hlajenja. Ob dotiku gumba začne funkcija Power Cool pihati zelo ohlajen zrak v hladilnik in tako hitro ohladi nova živila ali priljubljeno pijačo. Medtem funkcija Power Freeze poskrbi za hiter dotok mrzlega zraka v zamrzovalnik. To je priročno zlasti pri zamrzovanju ali strjevanju zamrznjenih živil in za pripravo ledu.

Več o ameriškem hladilniku Samsung RS68A8840B1/EF 

  • Vrsta hladilnika: Ameriški
  • Barva hladilnika: črna
  • Energetski razred: F
  • Višina: 178 cm
  • Prostornina hladilnika: 409 l
  • Prostornina zmrzovalnika: 225 l
  • Položaj zamrzovalnika: levo
  • Ledomat ali dozirnik za vodo: Ledomat in dozirnik za vodo
  • Letna poraba energije: 395 kWh
  • Glasnost: 36 db
  • Shranjevanje ob izpadu električne energije: 5 h
  • Možnost menjave odpiranja vrat: Ne
  • Zmogljivost zamrzovanja: 15 kg/ 24 h
  • Digitalni inverterski motor: Da 
  • Samodejno odtajevanje: Da - No Frost
  • Dodatno:
    • potrebuje priklop na vodo
    • Notranja LED lučka
    • Počitniški način
  • Mere (ŠxVxG): 91,2 x 178 x 71,6 cm
  • Teža: 113 kg

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Energijski razred:
F
Vrsta hladilnika / zamrzovalnika:
Ameriški
Sistem No Frost:
Da
Prostornina hladilnika (v l):
409
Prostornina zamrzovalnika (v l):
225
Zmogljivost zamrzovanja (v kg/24h):
15
Višina (v cm):
178
Širina (v cm):
91
Globina (v cm):
72
Glasnost (v dB):
36
Vgrajen zamzrovalnik:
Da
Barva:
Črna
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup