Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Ameriški hladilnik Gorenje, NRS9182VXB1

Blagovna št.: 284328

Blagovna znamka: Gorenje

Ameriški hladilnik Gorenje, NRS9182VXB1

Ameriški hladilnik Gorenje NRS9182VXB1 zagotavlja maksimalno kapaciteto za shranjevanje hrane in se prilega vsaki kuhinji.

Preberite več
Spletna cena
1.629,90 €

Spletna akcijska cena
1.149,00 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
1.149,00 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
47,87 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Ameriški hladilnik Gorenje NRS9182VXB1 zagotavlja maksimalno kapaciteto za shranjevanje hrane in se prilega vsaki kuhinji.

Xtraspace - Praktičen in prostoren

Učinkovito oblikovana notranjost zagotavlja dovolj prostora za večje količine hrane, zato bodo vaši nakupi manj pogosti. Hrano lahko preprosto organizirate na steklenih policah, v velikih predalih ali policah na notranji strani vrat, zato lahko vedno vidite, kaj imate na voljo, in zavržete manj hrane.

Da bi zagotovili enakomerno temperaturo po vsem hladilniku, smo v notranjost aparata vgradili ventilator, ki spodbuja kroženje zraka in tako izboljša hlajenje. Tak sistem ohranja živila in pripravljene jedi v hladilniku dlje časa sveže, neodvisno od tega, na kateri polici so shranjene. Preprečuje pa tudi nabiranje vlage ali kondenzata na steklenih policah ter notranjih stenah aparata.

Pravo mesto za steklenice in pločevinke

Na priročnem držalu so vaše steklenice in pločevinke vedno pri roki ter ne zavzemajo prostora, ki ga lahko uporabite za shranjevanje drugih živil.


Odmrzovanje le še oddaljen spomin

V zamrzovalnik je vgrajen eden izmed najboljših sistemov hlajenja na trgu, ki preprečuje nastajanje ledu in sreža. Zato vam zamrzovalnika ni več treba odmrzovati, njegovo notranjost pa lahko učinkoviteje izkoristite. Paketi ali kosi zmrznjenega sadja se ne bodo zlepili, zato bo vaš zamrzovalnik čist in urejen.

Idealna mikroklima na vsaki polici

Sistem prezračevanja MultiFlow 360° enakomerno porazdeli zrak v hladilniku ter zagotavlja čim boljše kroženje zraka in pogoje shranjevanja za vašo hrano.

Enakomeren, tih in trajen

Inverterski kompresorji so v primerjavi s konvencionalnimi tišji, trajnejši in porabijo manj energije. Bolje in hitreje se prilagodijo na spremembe temperature v hladilniku, na primer ob odprtju vrat, kar pomeni manjša nihanja temperature in boljše pogoje shranjevanja za vašo hrano.

Kozarec hladne vode vedno na dosegu roke


Ledomat z dozirnikom vode, ki ga lahko upravljate na dotik, se poveže z vodovodno napeljavo, da si lahko privoščite ohlajeno vodo, zdrobljen led ali ledene kocke. Zaradi svoje posebne vitke oblike v hladilniku ne zavzame veliko prostora.

Pijača in prigrizki na dosegu roke
 

Priročna manjša vrata v glavnih vratih hladilnika omogočajo takojšen dostop do police s pijačami in prigrizki, ne da bi odprli hladilnik. S to praktično rešitvijo prihranite tudi energijo, saj hladen zrak ne uide iz celotnega hladilnika.

Način za prihranek energije

Funkcija HolidayMode prilagodi temperaturo v predalih zamrzovalnika in hladilnika, da čim bolj zmanjša porabo električne energije, ko hladilnika ne uporabljate dlje časa. Na primer kadar uživate na dopustu.

Sadje in zelenjava sta sveža, kot z vrta

Nekatere vrste zelenjave ohranjajo svojo čvrstost in hrustljavost le v ustrezno vlažnem okolju. Vlago v predalu za zelenjavo lahko preprosto uravnavate z nastavitvami odprtin na posebnem priročnem drsniku.

Dobro razporejena in učinkovita

Osvetlitev LED zagotavlja izvrstno in visoko učinkovito osvetlitev ter veliko daljšo življenjsko dobo, porabi pa znatno manj energije kot klasične žarnice.

Hitro zamrzovanje


Ali želite zamrzniti velike količine hrane? S funkcijo FastFreeze lahko zamrznete hrano pri -24 °C, da ohranite minerale v živilih in kakovost hrane. Po približno 26 urah se funkcija samodejno izklopi in temperatura zamrzovalnika se povrne na prvotno nastavitev.

Pijača in prigrizki na dosegu roke


Priročna manjša vrata v glavnih vratih hladilnika omogočajo takojšen dostop do police s pijačami in prigrizki, ne da bi odprli hladilnik. S to praktično rešitvijo prihranite tudi energijo, saj hladen zrak ne uide iz celotnega hladilnika.


Energijska učinkovitost


Gospodinjski aparati, stari 15 let ali več, porabijo do trikrat več energije kot novi. Novi modeli Gorenja imajo odlično toplotno izolacijo, se ponašajo z izboljšanim tesnjenjem vrat, vrhunskimi komponentami hladilnega sistema in elektronsko regulacijo, ki porabo energije zmanjša na minimum.

Točilnik vam omogoča enostaven dostop do hladne vode

Izbrani modeli hladilnikov in zamrzovalnikov Gorenje so opremljeni s točilniki vode. Inovativna rešitev vam omogoča takojšnji dostop do hladne vode brez odpiranja vrat hladilnika.

Več o ameriškem hladilniku Gorenje NRS9182VXB1

 • Način postavitve: samostojni
 • Razred energijske učinkovitosti: E
 • Barva izdelka: siva
 • Skupna prostornina: 560 l
 • Prostornina hladilnega prostora: 369 l
 • Prostornina zamrzovalnega prostora: 185 l
 • Zmožnost zamrzovanja v 24 urah: 12 kg
 • NoFrost: NoFrost Plus
 • Dozirnik vode: da
 • Nosilec za steklenice: žični nosilec za steklenice
 • Nivo hrupa (max): 42 dB(A)
 • Širina izdelka: 910 mm
 • Višina izdelka: 1793 mm
 • Globina izdelka: 734 mm
 • Bruto teža: 124 kg
 • Neto teža: 115 kg
 • Napetost: 220-240 V

 

Garancija: 5 let

Podrobnosti izdelka
Energijski razred:
E
Vrsta hladilnika / zamrzovalnika:
Ameriški
Sistem No Frost:
Da
Prostornina hladilnika (v l):
369
Prostornina zamrzovalnika (v l):
185
Zmogljivost zamrzovanja (v kg/24h):
12
Višina (v cm):
180
Širina (v cm):
91
Globina (v cm):
74
Glasnost (v dB):
42
Omara / skrinja:
Omara
Vgrajen zamzrovalnik:
Da
Barva:
Siva
Dokumenti in priloge
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup