Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Set univerzalnih vrečk za avtomobilske pnevmatike, 4/1

Blagovna št.: 167663

Set univerzalnih vrečk za avtomobilske pnevmatike, 4/1_1

Je komplet štirih vrečk, ki je namenjen praktičnemu skladiščenju vseh vrst pnevmatik. Z njim boste poskrbeli za pravilno shranjevanje vaših pnevmatik, s čimer boste poskrbeli za njihovo dolgo življenjsko dobo.

Preberite več
Spletna cena
22,19 €

Spletna akcijska cena
17,75 €
4,44 €/kos
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
22,19 €
5,54 €/kos
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Je komplet štirih vrečk, ki je namenjen praktičnemu skladiščenju vseh vrst pnevmatik. Z njim boste poskrbeli za pravilno shranjevanje vaših pnevmatik, s čimer boste poskrbeli za njihovo dolgo življenjsko dobo.

Set univerzalnih vrečk za avtomobilske pnevmatike je namenjen pravilnemu shranjevanju gum

Če želite zadostiti vsem uredbam cestno prometnih predpisov, potem morate vsakega 15. marca in 15. novembra na vašem jeklenem konjičku zamenjati pnevmatike. V času, ko pnevmatike niso v uporabi, jih je potrebno primerno shraniti, saj vam to zagotavlja tudi njihovo dolgo življenjsko dobo kot tudi nadaljnjo varno uporabo. Še posebej je potrebno biti pozoren na to, da se gume med skladiščenjem ne bodo poškodovale, za kar je še posebej primeren set univerzalnih vrečk za avtomobilske pnevmatike.

Še predno pnevmatike pospravite v set univerzalnih vrečk za avtomobilske pnevmatike, pa jih je potrebno ustrezno očistiti. Popolnoma je potrebno odstraniti vso umazanijo, prah in kamenčke, ki se zagozdijo v profil gume. Še največ boste storili za svoje gume, če jih boste po čiščenju pospravili v set univerzalnih vrečk za avtomobilske pnevmatike, ki jih bodo dodatno ščitile pred svetlobo, vlago in umazanijo. Nato je potrebno poskrbeti še za primeren prostor, ki naj bo suh, hladen in temen, in gume bodo varno pospravljenje do njihove naslednje uporabe.

Set univerzalnih vrečk za avtomobilske pnevmatike so uporabne za različne velikosti pnevmatik

Glede na to, da se danes skoraj v vsakem gospodinjstvu nahaja že več kot samo en jekleni konjiček, potem si lahko predstavljate, koliko pnevmatik se naenkrat pojavi vsakega 15. novembra in 15. marca. Tisti, ki za shranjevanje pnevmatik nimajo dovolj prostora, se odločijo tudi za skladiščenje pri vulkanizerju, drugi pa morajo doma poiskati za to najbolj ustrezen prostor. Še prej pa je dobrodošlo, da pnevmatike  pospravite v set univerzalnih vrečk za avtomobilske pnevmatike.

Kot pa verjetno že veste, se pnevmatike med drugim bistveno razlikujejo tudi v svojih dimenzijah. Zato je potrebno biti pri menjavi g pnevmatik pozoren na njihovo velikost, za pospravljanje pa uporabiti primerno velike vrečke za shranjevanje. Če pa se boste odločili za set univerzalnih vrečk za avtomobilske pnevmatike, se boste tem skrbem izognili, saj boste vanj lahko pospravili pnevmatike v velikosti od 13 do 15 colov, oziroma širine od 165 mm do 225 mm.

Set univerzalnih vrečk za avtomobilske pnevmatike je enostaven za vzdrževanje

Set univerzalnih pnevmatik za avtomobilske pnevmatike je tako dobrodošel dodatek k vsakemu avtomobilu. Z njim boste zagotovo podaljšali življenjsko dobo vaših gum in poskrbeli, da bodo pnevmatike pravilno skladiščene. V setu se nahajajo 4 vrečke, tako, da ustrezajo celotnemu kompletu gum na vašemu avtomobilu. Z njimi boste tako bistveno pripomogli ne le za čisto shranjevanje, ampak tudi za njihov transport.

Zagotovo se boste razveselili podatka, da je čiščenje vrečk izjemno preprosto. Ker jih je mogoče prati, boste to najbolj enostavno storili, če jih operete kar v pralnem stroju, nato pa temeljito posušite na svežem zraku.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup