Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Set univerzalnih vrečk za avtomobilske pnevmatike, 4/1

Blagovna št.: 167663

Set univerzalnih vrečk za avtomobilske pnevmatike, 4/1_1

Je komplet štirih vrečk, ki je namenjen praktičnemu skladiščenju vseh vrst pnevmatik. Z njim boste poskrbeli za pravilno shranjevanje vaših pnevmatik, s čimer boste poskrbeli za njihovo dolgo življenjsko dobo.

Preberite več
Spletna cena
22,19 €
5,55 €/kos
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,09 € x 2
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Je komplet štirih vrečk, ki je namenjen praktičnemu skladiščenju vseh vrst pnevmatik. Z njim boste poskrbeli za pravilno shranjevanje vaših pnevmatik, s čimer boste poskrbeli za njihovo dolgo življenjsko dobo.

Set univerzalnih vrečk za avtomobilske pnevmatike je namenjen pravilnemu shranjevanju gum

Če želite zadostiti vsem uredbam cestno prometnih predpisov, potem morate vsakega 15. marca in 15. novembra na vašem jeklenem konjičku zamenjati pnevmatike. V času, ko pnevmatike niso v uporabi, jih je potrebno primerno shraniti, saj vam to zagotavlja tudi njihovo dolgo življenjsko dobo kot tudi nadaljnjo varno uporabo. Še posebej je potrebno biti pozoren na to, da se gume med skladiščenjem ne bodo poškodovale, za kar je še posebej primeren set univerzalnih vrečk za avtomobilske pnevmatike.

Glavne lastnosti izdelka

  • Izdelek omogoča varno in urejeno hrambo letnih ali zimskih pnevmatik
  • Vreče so označene na način da vemo katero pnevmatiko smo kam pospravili
  • Za pnevmatike velikosti od 13 do 16 palcev
  • Maksimalna dimenzija pnevmatik je lahko 225/45 16"

Še predno pnevmatike pospravite v set univerzalnih vrečk za avtomobilske pnevmatike, pa jih je potrebno ustrezno očistiti. Popolnoma je potrebno odstraniti vso umazanijo, prah in kamenčke, ki se zagozdijo v profil gume. Še največ boste storili za svoje gume, če jih boste po čiščenju pospravili v set univerzalnih vrečk za avtomobilske pnevmatike, ki jih bodo dodatno ščitile pred svetlobo, vlago in umazanijo. Nato je potrebno poskrbeti še za primeren prostor, ki naj bo suh, hladen in temen, in gume bodo varno pospravljenje do njihove naslednje uporabe.

Univerzalne vreče za avtomobilske pnevmatike so uporabne za različne velikosti pnevmatik


Vreče so primerne za hrambo pnevmatik velikosti od 13 do 16 palcev in maksimalnih dimenzij  225/45 16". 
Glede na to, da se danes skoraj v vsakem gospodinjstvu nahaja že več kot samo en jekleni konjiček, potem si lahko predstavljate, koliko pnevmatik se naenkrat pojavi vsakega 15. novembra in 15. marca. Tisti, ki za shranjevanje pnevmatik nimajo dovolj prostora, se odločijo tudi za skladiščenje pri vulkanizerju, drugi pa morajo doma poiskati za to najbolj ustrezen prostor. Še prej pa je dobrodošlo, da pnevmatike  pospravite v set univerzalnih vrečk za avtomobilske pnevmatike.

Set univerzalnih vrečk za avtomobilske pnevmatike je enostaven za vzdrževanje

Set univerzalnih pnevmatik za avtomobilske pnevmatike je tako dobrodošel dodatek k vsakemu avtomobilu. Z njim boste zagotovo podaljšali življenjsko dobo vaših gum in poskrbeli, da bodo pnevmatike pravilno skladiščene. V setu se nahajajo 4 vrečke, tako, da ustrezajo celotnemu kompletu gum na vašemu avtomobilu. Z njimi boste tako bistveno pripomogli ne le za čisto shranjevanje, ampak tudi za njihov transport.

Zagotovo se boste razveselili podatka, da je čiščenje vrečk izjemno preprosto. Ker jih je mogoče prati, boste to najbolj enostavno storili, če jih operete kar v pralnem stroju, nato pa temeljito posušite na svežem zraku.
 

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup