Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Bose SoundLink Micro Bluetooth zvočnik, kremno bela

Blagovna št.: 280798

Blagovna znamka: BOSE

Bose SoundLink Micro Bluetooth zvočnik, kremno bela

Ne glede na to kaj počnete lahko ob tem poslušate glasbo. Ta zvočnik vas bo spremljal pri vseh vaših dogodivščinah in vedno zagotavljal odličen zvok, kakršnega ne bi pričakovali iz tako majhnega zvočnika. 

Preberite več
Spletna cena
123,45 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,28 € x 12
Več o izdelku

Ne glede na to kaj počnete lahko ob tem poslušate glasbo. Ta zvočnik vas bo spremljal pri vseh vaših dogodivščinah in vedno zagotavljal odličen zvok, kakršnega ne bi pričakovali iz tako majhnega zvočnika. 

Bluetooth zvočniki SoundLink® Micro so majhni, zelo zmogljivi, odporen na udarce in seveda tudi vodoodporen. Pripenja se s posebno kakovostnim silikonskim trakom, tako da ga lahko povsod nosite s seboj – ko imate tako dober miniaturen zvočnik, ga želite imeti vedno pri sebi.

Vsak posamezen detajl zvočnika SoundLink® Micro – od posebnega oblikovanja  do silikonskih pasivnih radiatorjev –  vse za to, da bi prekosili vse Bluetooth zvočnike podobne velikosti in dobili najboljši zvok.

Povsod z vami
Kamorkoli ste namenjeni, vas spremljajo Bluetooth zvočniki SoundLink® Micro. S trakom ga lahko pripnete na kolo, nahrbtnik, ali na prenosni hladilnik. Trak je izredno močan, zato ste lahko prepričani, da bo zvočnik vedno varno pripet.

Popolnoma vodoodporen
Uspeli smo izdelati zvočnik, ki je popolnoma vodoodporen. Kot osnovo smo upoštevali standard IPX7 in ga nadgradili. Bluetooth zvočniki so bili testirani v vseh možnih razmerah, tudi tako, da smo jih potopili v bazenu in  v morju. Tudi če vam padejo na tla, se ne prestrašite. Zvočnik preprosto poberite in pritisnite tipko »play«.

Bose Connect aplikacija
Bluetooth povezave zvočnika SoundLink®  Micro  lahko enostavno upravljate s pomočjo Bose Connect aplikacije. Če želite poslušati glasbo prijatelja, samooklicanega DJ-a, se ta lahko s pomočjo aplikacije poveže in prevzame upravljanje vašega zvočnika.

Če glasno ni več dovolj glasno, lahko s pomočjo aplikacije povežete dva zvočnika SoundLink® Micro v Party Mode. Ali pa ju preklopite v Stereo Mode način in vokali in inštrumenti se bodo nenadoma  naravno razporedili v prostoru, glasba pa bo dobila povsem novo dimenzijo.

Več o Bose Bluetooth zvočniku

  • Vhodi/izhodi: Micro-USB port
  • Doseg: cca 9 ur
  • Baterija: zdrži do 6 ur
  • Višina: 9,83 cm
  • Dolžina: 9,83 cm
  • Globina: 3,84 cm
  • Teža: 290 g

Vsebina pakiranja

  • SoundLink® Micro zvočnik
  • USB kabel

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Reža za spominsko kartico:
Ne
Daljinski upravljalnik:
Ne
FM radio:
Ne
Ethernet priključek:
Ne
Vgrajena baterija / akumulator:
Da
Vodoodpornost:
Da
Bluetooth povezljivost:
Da
WiFi povezljivost:
Ne
USB vhod:
Da
Android Auto povezljivost:
Ne
Čas predvajanja (v urah):
6
Vrsta napajanja:
Vgrajena baterija / akumulator
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup