Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Pametni telefon Poco X6 5G, 8+256GB, modra

Blagovna št.: 312199

Blagovna znamka: POCO

Pametni telefon Poco X6 5G, 8+256GB, modra

Izberite kvalitetni pametni telefon X6 5G priznane znamke Poco!

Preberite več
Spletna cena
309,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
12,91 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Izberite kvalitetni pametni telefon X6 5G priznane znamke Poco!

Poco X6 5G poganja Snapdragon® 7s 2. generacije. Osemjedrni procesor serije Qualcomm Snapdragon® 7 je izdelan z uporabo naprednega 4nm procesa čipov za fantastično zmogljivost. Ima 13581 mm2 hladilno območje odvajanja toplote, ki je sestavljeno iz grafita za izboljšano zmogljivost odvajanja toplote, ki zagotavlja dolgotrajno stabilnost naprave. Poco X6 5G ima najnovejši vodilni zaslon Flow AMOLED z levim in desnim okvirjem, ki merita le 1,3 mm* in spodnjim okvirjem, ki meri le 2,27 mm*. Zaslon ponuja kar 68,7 milijard barv in zagotavlja naravne, gladke in podrobne slike. Slike so še bolj impresivne z izjemno visoko svetlostjo in izboljšanim kontrastom, ki razkriva žive podrobnosti.

Poco X6 5G ima hitrost vzorčenja takojšnjega dotika 2160 Hz in 16x super ločljivost upravljanja na dotik. Zahvaljujoč 16-krat natančnejšemu nadzoru zaslona od običajnega lahko zaslon prinese hitrejši in stabilnejši nadzor nad igro in drugo aktivnostjo. Trojni certifikati TÜV Rheinland Cirkadianom nudi prijazen zaslon za boljšo zaščito oči, ki omogoča, da dosežete optimalno udobje s samodejnim prilagajanjem barv glede na vrste aplikacij in čas sončnega vzhoda/zahoda. Neverjetno trden Corning® Gorilla® Glass pa zagotavlja boljšo zaščito zaslona.

64 MP trojna kamera nudi izjemno kombinacijo računalniške moči in strojne opreme,  ki temeljita na umetni inteligenci. Kamera vam tako omogoča zajemanje odličnih fotografij lažje kot kdaj koli prej. Dvojna stabilizacija OIS in EIS omogoča bolj stabilen in jasen sistem za stabilizacijo strojne in programske opreme in vam omogoča snemanje jasnih stabilnih videoposnetkov tudi pri snemanju v 4K. Z 2-kratnim optičnim zoomom pa slike ostanejo ostre tudi pri povečavi, tako da lahko posnamete žive posnetke od blizu tudi od daleč.

Poco X6 5G ima 67W turbo polnjenje in 5100 mAh izjemno zmogljivo baterijo.  Zahvaljujoč izpopolnjenemu sistemu upravljanja in vzdrževanja baterije je baterija varnejša in vzdržljivejša, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo baterije. Poco X6 5G nudi eleganten videz ter preprost in kompakten dizajn ter tanko ohišje za gladek in udoben oprijem.

Več o pametnem telefonu Poco X6 5G:

  • Procesor: Snapdragon® 7s Gen 2, Osemjedrni CPE, do 2,4 GHz GPE: Adreno™ GPE
  • Višina: 161,15 mm
  • Širina: 74,24 mm
  • Debelina: 7,98 mm
  • Teža: 181 g
  • Zaslon: 6,67" CrystalRes 1,5K Flow AMOLED DotDisplay2712 × 1220
  • Hitrost vzorčenja na dotik: 240Hz Podpira način sončne svetlobe, podpira ciklični način, podpira način branja. Corning® Gorilla® Glass Victus®.
  • Zadnja kamera: 64MP+8MP+2MP trojna kamera
  • Sprednja kamera: 16MP sprednja kamera
  • Baterija in polnjenje: 5100 mAh (tipično) 67 W turbo polnjenje 67 W vgrajeni polnilec USB-C
  • Barva: modra

Vsebina paketa: Mobilni telefon, adapter, kabel USB Type-C, orodje za izmet kartice SIM, zaščitna torbica, varnostne informacije, vodnik za hiter začetek in garancijska kartica

Podrobnosti izdelka
Dual SIM:
Da
Refurbished (obnovljen):
Ne
Omrežje telefona:
5G
Barva:
Modra
Št. točk (v Mpix):
64
Notranji pomnilnik (v GB):
256
Velikost delovnega pomnilnika (RAM):
8
Vrsta mobilnega telefona:
Na dotik
Operacijski sistem:
Android
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup